DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Soferia ..., Cum circulam

Ce nu va place?

folosirea in mod incorect a luminilor [ 33 ] ** [14.41%]
nesemnalizarea schimbarii directiei de mers [ 89 ] ** [38.86%]
folosirea in mod neintemeiat a claxonului [ 14 ] ** [6.11%]
soferii care accelereaza cand sunt depasiti [ 53 ] ** [23.14%]
masinile care au aspectul pomului de craciun [ 16 ] ** [6.99%]
volumul neadecvat al muzicii [ 5 ] ** [2.18%]
nimic [ 8 ] ** [3.49%]
altele [ 11 ] ** [4.80%]
Total Votes: 229
Guests cannot vote 
octtavyan
post 20 Nov 2006, 08:54
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Toti imbe___ care considera ca au masini smechere si daca te vad pe tine intr-una mai de doamne ajuta considera ca nu ai ce cauta pe asfalt. De ex ieri, meseriasul care venind pe podul Grant, pe banda a doua ( eu pe prima) a considerat ca eu mergeam prea incetpentru el si mi-a taiat fata pentru a cobori pe breteaua din dreapta. Normal ca frane claxoane si faruri din partea mea, mai un pic si il luam in lateral din plin, dar ce conteaza.... Nici nu a catadicsit sa se uite in oglinda probabil ca avea manelele la maxim si era in lumea lui feerica in care ceilalti soferi sunt doarniste sobolani pe sosea. Am uitat sa precizez canu a semnalizat si a mai si franat ca de nu putea sa intre chiar cu 90 in curba... gun3.gif gun3.gif gun3.gif gun3.gif gun3.gif gun3.gif

--------------------
Opel Kadett 1984 - B-43-KFY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 20 Nov 2006, 09:28
Post #32

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu am ce am cu astia cu nesemnalizatu`... si mai nou toti meltenii Loganari care aprind stopul de ceata in oras.. seara pe vreme senina.. asa melteanu` meu giurgiuvean.. roteste de toate manetele in toate sensurile sa vada dusmanii/vecinii/neamurile/ manelista din dreapta( care scrie bayat, gagyc, yrezystybyl, ce facy....) cate lumini ai tu pe frigider.... cool.gif
PS: postul nu se vrea a fi denigrator la adresa posesorilor de Logan,printre care ma numar si eu.. smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
DigitalScribe
post 27 Nov 2006, 13:37
Post #33

Scribul Digital

From: Iasi

De ceva vreme tot apuc sa conduc pe intuneric. E jale cu farurile prost reglate care bat fix in freza soferului de pe sensul opus. Nesemnalizarea schimbarii directiei de mers ca nesemnalizarea ca te face sa stai ca prostul intr-o intersectie sa-i cedezi trecerea si el face dreapta pe langa tine... e o chestie dar cand nu mai vezi pe unde mergi cu masina de raul farurilor eronate... e mai periculos.

Cu privire la cei care accelereaza cand e sa fie depasiti... depasirea din cate stiu eu e atunci cand trebuie sa intri pe contra sens. Sunt soferi cu masini puternice care te claxoneaza de rup volanul cand te vad ca accelerezi si ei trec pe langa tine... eu pe aia ii urasc. Ce naiba il doare pe el ca eu pe banda mea accelerez. Sa nu mai zic de snobism la greu ca toti cu Daewoo, Chevy-uri si Skode cand te vad ca esti Logan musca din volan si fac totul ca sa te depaseasca chiar daca in urmatoarea linie dreapta iar ii depasesti. Pe astia nu-i urasc, doar ii compatimesc si-i deplang. Era unul azi la costum cu o Toyota Corrola care imi facea asta, claxona ca spartul cand trecea pe langa mine (ca a trecut de vreo 3 ori pe langa mine) probabil il durea prea tare ca vroiam sa merg si eu un pic mai rapid, saracutul de el nu suporta sa vada posteriorul Loganului prea mult ca i se inroseau ochii.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
cris71
post 12 Dec 2006, 10:25
Post #34

Member from Transylvania

From: Oradea

Pacat ca e o singura optiune, pentru ca ma deranjeaza multe. Uite lista:
-vitezomanii si mai ales cei care depasesc tot ce au in fata
-indivizii care taie curbele de te trezesti cu ei in fata
-nesemnalizarea schimbarii directiei de mers
-stopurile unora care abia se vad sau pur si simplu nu functioneaza
-farurile reglate aiurea, sau ghirlandele de lumini pe care si le pun unii pe bara, pe sub bara si pe unde apuca
-aia care in prima milisecunda de la schimbarea semaforului pe verde te claxoneaza. Oi fi eu ardelean dar nici chiar asa.
In general, pe soselele romanesti e lipsa de civilizatie si politete. Citeam undeva ca daca urci la volan trebuie sa pleci de la premisa ca toata lumea vrea sa te omoare (era de fapt replica unui motociclist). E destul de valabil si pentru masini. icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Captur 2022 / Intens
+
Ci_co
post 11 Jan 2007, 14:29
Post #35

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Tovarasi de trafic eu circul cat se poate de regulamentar adica :
1. muzica cam pe la vol 40 .. nu e tare acceptabil smile.gif
2. nu am luminite sub masina , dar as vrea neoane biggrin.gif
3. dau semnal cand schimb directia de mers (aproape cand ma bag )tongue.gif
4.farurile le am reglare de catre fabrica biggrin.gif pe ei sa-i injurati daca sunt prea sus sau bat aiurea (eu am pus doar xenoane )
5. nu clacsonez in prima milisecunda (dau flashuri la greu ) asta in caz ca momaia aia sta si se gandeste cu ce treapta a plece !
6.vitezoman hmmm nu prea sunt merg legal 70-80 prin oras si 60 unde e radar biggrin.gif

Ai ca nu sunt asa rau acord si prioritate celor care nu au, mai iert lumea i mai ajut nu sunt rau si la unele am glumit biggrin.gif ( dar la care sa fi glumit huh.gif )

Salutare,
Ci_co

LE: cine se baga la o tura cu mine biggrin.gif sa vada cum merg smile.gif)!

This post has been edited by Ci_co: 11 Jan 2007, 14:32

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
alex_pav
post 23 Jun 2007, 12:38
Post #36

Membru incepator

cel mai tare ma deranjeaza aia care merg cu faza scurta (care de cele mai multe ori bate aiurea) in oras sau pe DN1A in orase/sate in plina canicula

--------------------
dacia logan pref 1.6 - if-08-fap
+
Braveheart
post 12 Jul 2007, 10:17
Post #37

Membru autentic

From: BT

QUOTE(Charlton @ 2 Jun 2006, 08:40)
Si eu astept acelasi lucru. happy.gif
*

QUOTE(adumitrachy @ 6 Jun 2006, 20:38)
soferii care accelereaza cand sunt depasiti

Nu pot sa ii suport. Sunt unii care merg cu 70km/h si cand vad ca ii depaseste o dacie incep sa accelereze. Pe astia imi vine sa ii strang de gat pana le ies ochii prin urechi. Cand patesc sa dau peste unu de asta, trag de pana il ajung,dar si cand il depaseste tata... Garantat in urmatorii 4-5 km nu au sa mearga cu mai mult de 20km/h...
*

idem

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
tatuci
post 13 Jul 2007, 14:10
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce ma deranjeaza?

- figurile de 2 lei (grei)
- masinile "tunate" ca o cruce de la cimitirul vesel
- pustanii nesimtiti cu masina lu taticu si banchet aplina de pasarici
- idiotii care pun muzica sa auda tot artierul si habar n-au ce se mai intampla pe langa ei
- macelarii care au impresia ca's super soferi sau au super masina si isi asuma riscuri inutile pe seama vietii altora

si....sa nu uitam
- TAXIMETRISTII cei mai idioti soferi din cati exista

--------------------
Dacia 1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014) 1991/ 2001/ 2014 - B 84 TCI, B 47 BWU
Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
+
brigada_diverse
post 12 Aug 2007, 21:09
Post #39

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

tot ce ai scris mai sus nu le suport....masina ca un pom de craciun nu am nimic cu ea, daca nu ma deranjeaza

cei mai groaznici sunt cei care schimba banda de mers aiurea, fara semnalizare, fara sa se asigure sau car enu se incadreaza corect la stop(pe o strada cu mai multe benzi pe sens)...adica cei care vireaza stanga de pe banda I ....

cei cu muzica foarte tare (mai ales manele) ma scot din sarite....(nu am masina prea antifonata)

cei care folosesc claxonul si ma atentioneaza"sa ma bag in trafic" ca nu au ei rabdare sa ma asigur nu ii bag in seama,

taximetristii sunt uneori cei mai enervanti, isi permit sa faca ORICE gun3.gif

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 07:13
Forum Renault