Soferia ..., Cum circulam
![]() ![]() ![]() |
Soferia ..., Cum circulam
octtavyan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Kadett
1984
- B-43-KFY
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ce am cu astia cu nesemnalizatu`... si mai nou toti meltenii Loganari care aprind stopul de ceata in oras.. seara pe vreme senina.. asa melteanu` meu giurgiuvean.. roteste de toate manetele in toate sensurile sa vada dusmanii/vecinii/neamurile/ manelista din dreapta( care scrie bayat, gagyc, yrezystybyl, ce facy....) cate lumini ai tu pe frigider....
![]() PS: postul nu se vrea a fi denigrator la adresa posesorilor de Logan,printre care ma numar si eu.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
De ceva vreme tot apuc sa conduc pe intuneric. E jale cu farurile prost reglate care bat fix in freza soferului de pe sensul opus. Nesemnalizarea schimbarii directiei de mers ca nesemnalizarea ca te face sa stai ca prostul intr-o intersectie sa-i cedezi trecerea si el face dreapta pe langa tine... e o chestie dar cand nu mai vezi pe unde mergi cu masina de raul farurilor eronate... e mai periculos.
Cu privire la cei care accelereaza cand e sa fie depasiti... depasirea din cate stiu eu e atunci cand trebuie sa intri pe contra sens. Sunt soferi cu masini puternice care te claxoneaza de rup volanul cand te vad ca accelerezi si ei trec pe langa tine... eu pe aia ii urasc. Ce naiba il doare pe el ca eu pe banda mea accelerez. Sa nu mai zic de snobism la greu ca toti cu Daewoo, Chevy-uri si Skode cand te vad ca esti Logan musca din volan si fac totul ca sa te depaseasca chiar daca in urmatoarea linie dreapta iar ii depasesti. Pe astia nu-i urasc, doar ii compatimesc si-i deplang. Era unul azi la costum cu o Toyota Corrola care imi facea asta, claxona ca spartul cand trecea pe langa mine (ca a trecut de vreo 3 ori pe langa mine) probabil il durea prea tare ca vroiam sa merg si eu un pic mai rapid, saracutul de el nu suporta sa vada posteriorul Loganului prea mult ca i se inroseau ochii. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Pacat ca e o singura optiune, pentru ca ma deranjeaza multe. Uite lista:
-vitezomanii si mai ales cei care depasesc tot ce au in fata -indivizii care taie curbele de te trezesti cu ei in fata -nesemnalizarea schimbarii directiei de mers -stopurile unora care abia se vad sau pur si simplu nu functioneaza -farurile reglate aiurea, sau ghirlandele de lumini pe care si le pun unii pe bara, pe sub bara si pe unde apuca -aia care in prima milisecunda de la schimbarea semaforului pe verde te claxoneaza. Oi fi eu ardelean dar nici chiar asa. In general, pe soselele romanesti e lipsa de civilizatie si politete. Citeam undeva ca daca urci la volan trebuie sa pleci de la premisa ca toata lumea vrea sa te omoare (era de fapt replica unui motociclist). E destul de valabil si pentru masini. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Tovarasi de trafic eu circul cat se poate de regulamentar adica :
1. muzica cam pe la vol 40 .. nu e tare acceptabil ![]() 2. nu am luminite sub masina , dar as vrea neoane ![]() 3. dau semnal cand schimb directia de mers (aproape cand ma bag ) ![]() 4.farurile le am reglare de catre fabrica ![]() 5. nu clacsonez in prima milisecunda (dau flashuri la greu ) asta in caz ca momaia aia sta si se gandeste cu ce treapta a plece ! 6.vitezoman hmmm nu prea sunt merg legal 70-80 prin oras si 60 unde e radar ![]() Ai ca nu sunt asa rau acord si prioritate celor care nu au, mai iert lumea i mai ajut nu sunt rau si la unele am glumit ![]() ![]() Salutare, Ci_co LE: cine se baga la o tura cu mine ![]() ![]() This post has been edited by Ci_co: 11 Jan 2007, 14:32 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
cel mai tare ma deranjeaza aia care merg cu faza scurta (care de cele mai multe ori bate aiurea) in oras sau pe DN1A in orase/sate in plina canicula
|
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(Charlton @ 2 Jun 2006, 08:40) QUOTE(adumitrachy @ 6 Jun 2006, 20:38) soferii care accelereaza cand sunt depasiti Nu pot sa ii suport. Sunt unii care merg cu 70km/h si cand vad ca ii depaseste o dacie incep sa accelereze. Pe astia imi vine sa ii strang de gat pana le ies ochii prin urechi. Cand patesc sa dau peste unu de asta, trag de pana il ajung,dar si cand il depaseste tata... Garantat in urmatorii 4-5 km nu au sa mearga cu mai mult de 20km/h... idem |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma deranjeaza?
- figurile de 2 lei (grei) - masinile "tunate" ca o cruce de la cimitirul vesel - pustanii nesimtiti cu masina lu taticu si banchet aplina de pasarici - idiotii care pun muzica sa auda tot artierul si habar n-au ce se mai intampla pe langa ei - macelarii care au impresia ca's super soferi sau au super masina si isi asuma riscuri inutile pe seama vietii altora si....sa nu uitam - TAXIMETRISTII cei mai idioti soferi din cati exista |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
tot ce ai scris mai sus nu le suport....masina ca un pom de craciun nu am nimic cu ea, daca nu ma deranjeaza
cei mai groaznici sunt cei care schimba banda de mers aiurea, fara semnalizare, fara sa se asigure sau car enu se incadreaza corect la stop(pe o strada cu mai multe benzi pe sens)...adica cei care vireaza stanga de pe banda I .... cei cu muzica foarte tare (mai ales manele) ma scot din sarite....(nu am masina prea antifonata) cei care folosesc claxonul si ma atentioneaza"sa ma bag in trafic" ca nu au ei rabdare sa ma asigur nu ii bag in seama, taximetristii sunt uneori cei mai enervanti, isi permit sa faca ORICE ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:13 |