O biata pisica..., Are nevoie de un vot...
![]() ![]() ![]() |
O biata pisica..., Are nevoie de un vot...
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Eu am inceput sa ma uit de la prima pagina, am gasit-o pe la pagina 18...m-am saturat de pisici
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
sobolanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 August 05 ![]() |
Daca aveti si voi 5 secunde libere va rog dati un click pe linkul urmator si votati pisica lunii BLUE . Multumesc anticipat . E pe pagina 5.
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics This post has been edited by sobolanu: 15 May 2006, 22:12 |
--------------------
dacia
1410 LI
- B-21-SAL
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Deja e prea mult cu atatea matze...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sobolanu ne roaga sa votam o matza!
![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce ati inebunit toti cu pisicile astea ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Da chiar asa care e "vrajeala" de se alearga atat dupa voturi?
![]() Vreun castig ceva? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca mai face cineva topic nou cu votat mâțe isi ia BAN 3 zile !
Daca vreti sa va fie votate pisicile va rog sa scrieti aici. Va multumesc ! Later edit: Initial era scris "matze" si este intr-adevar un IRC-ism dar forma initiala era "... despre matza favorita ... " caz in care era un IRC-ism necesar ![]() Multumesc lui Steffyx care m-a atentionat .. imi dau singur un avertisment pentru treaba asta ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 12:49 |