ITP, a facut careva de curand?...
![]() ![]() ![]() |
ITP, a facut careva de curand?...
AVT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu conteaza unde te duci. Aia din service iti verifica masina si iti dau o lista de probleme pe care trebuie sa le rezolvi. Ai timp o luna sa repari ce nu se incadreaza in norme. Depinzand de garantie, alegi unde vrei sa repari/ reglezi masina. Te intorci la service-ul unde ai facut inspectia. O mai faci o data (acum te costa mai putin, ii zice revenire) si daca totul e in regula iti pun baietii stampila in talon si iti dau abtibildurile pentru numere.
Sa nu uiti sa iei cu tine cartea de identitate, talonul si buletinul proprietarului in original. edit: acum mi-am dat seama ca daca trebuie sa faci ITP-ul masina nu mai e in garantie. Ce e de reparat repari la ce service iti place tie. Poti chiar la ala la care faci verificarea. Bafta. This post has been edited by tatabobu: 15 Apr 2005, 16:57 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Eu am facut-o azi, 15.04.05. M-a costat 300.000 la dealerul Dacia din oras. Am iesit bine la toate si-acum sunt vesel.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
La cit se face? La 2 ani dupa ce ai luat masina (noua)?
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Fix la 2 ani. Scrie pe spatele certificatului de inmatriculare.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 15 Apr 2005, 18:21) Hehe, Manuel, fix ca la mine nu scrie. Habar n-am ce s-a intimplat. ori la noi la Buc nu se mai pune stampila, ori au uitat. Cert este ca mi-au dat bulinele alea pe care le-am pierdut. Aaa, si mi-am adus aminte ca, cind aveam Berlina, era la 2 ani sau cind imi aduceam aminte. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Valentine, n-am auzit de DSN-uri sau Solenze care sa nu treaca ITP-ul, stai linistit. Da, am mai amanat-o 2 ani dar as fi preferat sa platesc verificarea decat noua rata lunara
![]() Bomica, ciudat... am avut trecut si la SLZ, am trecut si la LGN... probabil numarul mult mai mare de masini noi e de vina. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dominic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 June 04 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Atentie, la masinile noi ITP-ul se face la UN AN!
|
--------------------
renault megane
manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
Cin' te-a pacalit?
Tocmai am spalat masina si mi-am lipit bulina pe numar. E trecut '07. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
dominic |
![]()
|
am luat slz anul trecut (iunie) si pe certificat la data urmatoarei ITP imi scrie 13.07.2005!!! Si eu am fost mirat ca la o masina noua ITP-ul e valabil doar un an!
|
--------------------
renault megane
2007
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Luat SLZ anul acesta, inmatriculat pe 04.04.2005 si pe talon pe spate scrie data urmatoarei inspectii tehnice 04.04.2007. Cum vine asta, la unii doi ani iar la altii 1 an ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
ITP-ul se face la 2 ani, indiferent daca e vorba de masina noua sau rulata. Deci stati linistiti.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
dominic |
![]()
|
Si atunci de ce mie imi scrie la un an? Au gresit, se poate asa ceva???Unde m-as putea interesa?
|
--------------------
renault megane
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
Au gresit in talon. Se mai intampla, nu esti nici primul nici ultimul...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cam multe porcarii se intampla pe lumea asta... (a se citi Romania) ! Cred ca cel mai bine ar fi ca la fiecare 2 ani sa schimb masina
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Legea spune clar ca revizia tehnica obligatorie se face la intervale de 2 ani, indiferent de starea masinii (noua sau rulata). Ca au gresit ei in talon, asta e partea a doua si nu esti obligat cu nimic s-o faci la un an. Daca te prinde Politia le arati talonul in care scrie si data inmatricularii si de acolo e o problema de aritmentica simpla. Deci daca nu dai peste unul certat cu adunarea, nu ai cum sa ai probleme.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Merci de raspunsuri. Ma voi duce la sfarsitul lunii pentru ITP - expira pe 2 mai, asa ca mai stau o saptamana! Sper ca masina sa treaca fara probleme, desi, cam banui eu ca trebuie umblat pe la ceva bucsi...
Apropos de scoruri = Adras - 650.000 lei cu programare cam la o saptamana. Daca sunt probleme, adica trebuie mesterit ceva, te programezi frumusel (cam tot peste o saptamana) si apoi, dupa remediere, cica, te programeaza din nou (desigur, tot cam peste o saptamana) la revenire!! E normal asa ceva?!?! |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Am o intrebare:
Despre ce buline e vorba? Eu abia am facut rar,dar nu am vazut vreo bulina. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Am si eu o intrebare: Daca n-ai pile si te duci ca omul de rand la ITP iti "guita" aia masina pana la 5000 rpm? Sau se poarta frumos?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Woody |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost ca "omul de rand" si totul a fost OK. Nu au turat motorul la 5000 ture etc. Singura chichita gasita dar "am fost iertat" trusa medicala ... expirata!
|
--------------------
DACIA SUPERNOVA
CLIMA
- B
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 18 Apr 2005, 07:48) Cand ai luat cartea de identitate de la RAR (cand era noua) nu ti-a dat o bulina ce se lipeste pe numere ? Aceeasi fel de bulina ar trebui sa-ti dea la fiecare ITP, alaturi de stampila pe certificatul de inmatriculare. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
chiar acum m-am intors de la itp. am dacie berlina din '96. mi-au gasit 4 chestii: de reglat faruri, schimbat rulment spate, schimbat racorduri frana fata si de dat cu spray de vopsea intr-un loc unde e rugina. 430000 costa. am facut-o pe bune si ma bucur ca au iesit restul in regula desi de vreo 6 luni n-a vazut mecanic. puteam face itp-ul cu bani si masina nici nu vedea service-ul unde am facut inspectia...dar siguranta, atat cat poate fi la o berlina, inainte de toate.
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Facut ITP azi la Dacia Service Cluj, Feleac, in talon am avut data urmatoarei inspectii la un an de la inmatriculare, toate au iesit in regula, masina are 10 k km, pret 480.000 lei.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cum se procedeaza cand iti ia talonu pt ca a expirat itp-ul? faza e ca in lege spune ca iti inapoiaza talonu dupa ce inceteaza motivu pt care a fost luat... dar cum sa faca asta ca trebuie sa iti treaca la service itp-ul pe talon, dar talonu e la politie.. cerc vicios! apropo vad ca fiecare a dat alt pret. deci se plateste in functie de ceva anume (motorizare, vechime) sau fiecare service isi are pretul? eu tre sa fac la o vectra din 92 dar sigur nu trece la tablarie ca pe spate are ruginite calumea aripile+plus ca dc o faci pe bune se uita aia la toate suruburile(si sunt destul de multe:) ). asa ca as astept un pic de ajutor din partea celor ce au "aranjat" cate ceva pe la itp. pe unde si cam ce pret suplimentar! sunt din bucuresti
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
razvanmarius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 05 ![]() |
Cum aveti voi trecuta in talon data urmatoarei verificari,ca eu o am de noua de anul trecut(23.02.2004)si nu scrie nicaieri de urmatoarea verificare(are rubrica in talon da'e goala)
|
--------------------
dacia
D.cab,solenza 1.9D
- CL xx yyy B 36 xxx
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Alex iti spun eu. Ei nu iti opresc tot talonul. Iti rup partea cu reviziile pe care ti-o lasa si iti iau restul. Pe urma, duca ce ai rezolvat problema pentru care te-au lasat fara el, te duci in Candiano si mergi la biroul de constatari (sau ceva in gen). Este inainte de intrarea in incinta cladirii, pe partea stanga, fix vis-a-vis de ghiseul unde se depun actele pentru permis. Dupa ce te duci acolo, le spui baiul, apoi vine un politist cu tine sa vada daca ai remediat problema (in cazul de fata se uta doar la partea cu reviziile daca ai stampila) si iti dau inapoi restul de talon.
|
--------------------
Dacia
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si stai cu talonul rupt?? Nu e o problema?
|
--------------------
.
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o problema. Partea cu reviziile in mod normal ramane la tine, indiferent de motivul pentru care ai talonul suspendat.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |