DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inchidere centralizata pe Europa ?

cbrana
post 12 Jan 2003, 12:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Viseu de Sus, MM

Salutare

Am o DSN Europa din august 2002 cu 10K la bord si pana acum m-am lovit de cam toate problemele discutate aici.

As vrea sa montez inchidere centralizata , cel putzin la usile din fata.
Se poate face chestia asta? NU e riscant sa raman cu usile blocate, mai ales acum in perioada de iarna, din cauza frigului?

Si daca se poate cam care sunt preturile in service-urile autorizate ca saptamana viitoare trebuie sa merg la revizie si poate reusesc sa o montez... daca merita...

Merci anticipat

S-aveti drumuri libere!

--------------------
RENAULT Clio Symbol iunie.2005 - B 43 WKV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex
post 12 Jan 2003, 12:43
Post #2

Membru autentic

Group: Admin

Din punctul meu de vedere unul din marile avantaje al inchiderii centralizate este ca nu mai ai probleme de genul "mi-a inghetat yala de la portiera". Inchiderea centralizata nu ingheata dar in schimb ingheata chederele si se deschide usa mai greu.
Nu stiu cat e pretul in service-uri autorizate dar vara trecuta, in targ la Vitan, costa 300.000 de usa (manopera+motorase).
Problema este ca motorasele mai trebuiesc si comandate de ceva. Pentru Europa iti trebuie ori o alarma care sa stie de inchidere centralizata ori schimbarea UCE Antidemaraj.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
djonexx
post 12 Jan 2003, 23:35
Post #3

Dupa 4.5 ani de DSN

From: Cluj-Napoca

Chederele alea ingheatza tun cu prima ocazie, oricum ar fi inchiderea :-)

Am patzit-o de doua ori: odata dupa ce am spalat mashina, noaptea au fost - 10 grade, dimineatza am "smuls" portiera shoferului cu "atentzie" sa nu raman cu clantza in mana, ca parca se sudase de cheder; pe urma nu s-a mai inchis, pentru ca era suficienta gheatza intre piesele alea de la incuietoare incat sa nu se mai poata misca in voie; a trebuit sa le "exersez" putin; a doua oara cand a nins mai zilele trecute - dupa ce am "dezgropat"-o din zapada, din nou usile erau inghetzate bocna - lipite de chedere.

Nu cred ca in cazul asta inchiderea face mare diferentza - eventual ar trebui gandita o solutie de izolare a pieselor exterioare de la incuietori... dar, cum am zis, prea complicat pentru Pitesthi.

--------------------
Ford Focus Trend CL Wagon 2006 - CJ-11-NEC
Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002
+
ion73
post 13 Jan 2003, 15:42
Post #4

Membru autentic

From: Timisoara

POTIsa faci treaba asta numai cu conditia sa pui alte actuatoare la usi .cele care se monteaza de uzina sint made in Hungary si sunt proaste.incearca pe cele made in Italy.
...SI PUNE-TI O ALARMA CARE SA TI LE INCUIE/DESCUIE AUTOMAT CIND ACTIVEZI/DEZACTIVEZI ALARMA.ACTUATOARELE SINT IN JUR DE 300000BUCATA +200000SUPORTUL=500000X4=2000000LEI +MIN4000000 ALARMA+1000000MANOPPERA=7000000.ASTA E1

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 00:10
Forum Renault