S.C. Acumulatorul sfarsit de poveste, 96 de ani de istorie
![]() ![]() ![]() |
S.C. Acumulatorul sfarsit de poveste, 96 de ani de istorie
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot terenul e contaminat cu zinc si plumb, panza freatica e foarte sus in zona, deci nu prea merg constructii civile acolo. Oricum, din totdeauna Acumulatorul a fost o sursa de poluare serioasa, prea aproape de oras.
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
- b-etc-etc
2003 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
s-a mai schimbat ceva dupa 90.ai sa vezi cate vile sunt langa si tot terenu este de vanzare din zona
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
NU conteaza ca terenul este contaminat cu pb , zn etc , va tranti un mega supermarket magazin contaminat
Acumulatorul nu a fost cumparat de srl caranda care face bateriile pentru masini? totul e in miscare |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu de ceva gen sc star srlo.era bine daca era luat de caranda,mi s-a zis ca se va schimba Profilul societatii.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
unii au ajuns milionari peste noapte furand elementi din acumulatorul.eu din pacate,m-am nascut prea tarziu
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa pateasca ce a patit si Rocar!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
96 de ani de istorie.... SI CE DACA?
fabrica (sau ce naiba e) era in paragina inca de acum doi ani, am facut scoala la Ilioara, si instructorul meu aproviziona scoala cu baterii de acolo.... am fost de vreo 2 ori...si a zis la un moment dat "nu stiu cat mai rezista si asta" 96 de ani de istorie....daca era de competenta Varta&co intelegeam nostalgia....dar asa... duca-saaaaa, mai scapa si Rumeinia de o spalatorie de bani. sa nu mai zic de fostele ACM-uri....care sunt pline de capuse, de ANL si alte societati comerciale ce fac "bine" tarii noastre. LE: decat o "fabrica" de acumulatori..... mai bine o ferma mare.... sau o companie de "servicii" profitul "nostru" vine acum din servicii tara in sine are potential foarte mare.... ganditi-va ca fiecare tara din europa are un scop...nemtii fac masini si utilaje, olandezii lapte si branza.....noi am putea face agricultura...dar taranu' nu-si vinde pamantul....il tine in paragina ![]() This post has been edited by ..IcemaN..: 6 May 2006, 08:35 |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<< ganditi-va ca fiecare tara din europa are un scop...nemtii fac masini si utilaje, olandezii lapte si branza.....noi am putea face agricultura...dar taranu' nu-si vinde pamantul....il tine in paragina >>
Inca unu care crede tot ca tot ce zboara se mananca. Agricultura nu e o afacere de succel la scara larga. Sa stai de vorba cu cativa producatori ec talie ceva mai mare din romania si o sa afli si care sunt motivele. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Economie de piata. Nu merge se vinde sau inchide.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(TheSaiLor @ 7 May 2006, 00:17) Inca unu care crede tot ca tot ce zboara se mananca. Agricultura nu e o afacere de succel la scara larga. Sa stai de vorba cu cativa producatori ec talie ceva mai mare din romania si o sa afli si care sunt motivele. dap... taranii in loc sa lucreze la o ferma bine organizata, cu salarii fixe, asigurare sociala/medicala, si sa plateasca taxe...... mai bine stau si lucreaza la negru ca zidar, si pamantul ce-l detin sa-l tina pt ciulini.... ma rog, poate suna a colectivizare....dar cand inca vad tarani care inca mai ara cu calul si "prasesc" cu sapa de pe timpul dacilor ma gandesc... "in ce an suntem?" cum in spania sunt ferme de capsuni, asa si la noi ar putea fi de cereale/cartofi/legume etc... nu ma pricep in agricultura, dar imi dau seama ca ceva nu e in regula cand gheorge ara 6 prajini cu calul in 2006? sau numai eu nu sunt de acord cu asta? ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
La moda acum e conceptul de ,, branding" pentru Romania , se chinuiesc astia sa scoata ceva in afara de Dracula care sa ne reprezinte si sa nu rimeze cu el .Daca demolam tot ce exista in tara asta , nu vom mai mai avea identitate ! Totusi , e o munca de aproape 100 de ani , a pacat sa nu se profite de numele sau renumele dobandit in ani si ani . Probabil ca nume ca ARO , Aversa, Farmec, Borsec, Dacia ,Penteleu , Cibo , salam de Sibiu , nu vor mai insemna nimic pentru nepotii nostri , dar uitati-va la americani , ei nu au istorie , dar si-o construiesc . Pun pret pe orice piatra de 40 sau 50 de ani , pe orice poate insemna o MARCA americana . Doar noi ne batem joc de ce avem !
|
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
ydaniel |
![]()
|
sti care e faza.adica hai sa zicem la un bmw sau mert nu merge acumulator de la acumulatorul.dar la utilaje agricole.vaporase fluviale.und enu conteaza greutatea si design-u si la multe altele era f bine.sutn multe firme din ro care au fost falimentate pt ca asa trebuie.sa cumpara de la alti
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Daca macar unul din conducerea lui "ACUMULATORUL" ar fi avut minte in cap si ar fi pus deoparte cate o baterie din fiecare model fabricat dupa 96 de ani de istorie ar fi ramas acum un MUZEU de toata frumusetea.Si ROCAR la fel a patit nu mai e piatra pe piatra.Am fi avut acum un MUZEU cu tot ce a facut ROCAR si am fi vazut si noi cum a evoluat tehnica in romania.PACAT ca suntem asa batuti in cap.Eu care fac naveta CONGO romania ma simt ca acasa in amandoua.bulan
|
--------------------
a
b
c
|
|
ydaniel |
![]()
|
asta asa e.da de unde sti ca nu e asa?oricum nu conteaza prea mult.exista cineva care doreste sa omoare industria romaneasca,sau ce a mai ramas din ea.uite fabricau si baterii pt scutere de 6 Ah.chiar am vreut sa iau dar din pacate....
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:35 |