Logan castigat la Loterie
![]() ![]() ![]() |
Logan castigat la Loterie
camelot |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 April 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca pretul ar trebui sa difere cu nu mai mult de 3-400 de euro. Tinand cont ca nici tu nu o sa mai trebuiasca sa astepti pentru a cumpara masina cel putin o luna mi se pare o afacere pentru amandoi.
Legat de culoare, asta e, totusi e o culoare deschisa si e bine mai ales ca nu ai aer conditionat si oricum nu prea ai ce alege dintre culorile nemetalizate decat rosu poate, deoarece galben iese din discutie, iar albastru marin e o culoare inchisa pentru o masina fara A/C si o sa se cunoasca toate zgarieturile. Asta e parerea mea. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu Camelot!Fericitul castigator va primi masina cu tot tamtamul si cu toate actele de rigoare.Matale de o cumperi adio garantie.Garantia e valabila doar pana o vinde primul proprietar.Si daca sunteti prieteni ce?Afacerile sunt afaceri si se discuta si se bate palma sau nu fara suparare.Si stii ceva?Du-te cu prietenul tau la un alt dealer si zile:un logan alb chel 0,0km de la loterie ti-l aduc tu ce-mi dai pe el?
|
--------------------
a
b
c
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De unde ai mai scos-o si pe asta cu pierderea garantiei. In carnet scrie de 18luni de la vanzarea catre primul proprietar. Deci nu se pierde nimic. Garantia ramane.
This post has been edited by andreic: 1 May 2006, 14:28 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
trahanache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 December 05 ![]() |
QUOTE(nickey @ 1 May 2006, 15:00) Parerea mea e ca pretul ar trebui sa difere cu nu mai mult de 3-400 de euro. Tinand cont ca nici tu nu o sa mai trebuiasca sa astepti pentru a cumpara masina cel putin o luna mi se pare o afacere pentru amandoi. Legat de culoare, asta e, totusi e o culoare deschisa si e bine mai ales ca nu ai aer conditionat si oricum nu prea ai ce alege dintre culorile nemetalizate decat rosu poate, deoarece galben iese din discutie, iar albastru marin e o culoare inchisa pentru o masina fara A/C si o sa se cunoasca toate zgarieturile. Asta e parerea mea. Am eu Logan rosu. Vopseaua e ca porcu. S-a jucat fica-mea pe ea cu un bat de lemn si a ramas urma. Si cum a dat soarele, se incalzeste ca dracu in ea. Noroc ca am AC. In principiu, valoarea de piata a unui Logan neridicat e egala cu pretul oficial, dat fiind ca nu trebuie sa astepti sa o iei. |
--------------------
logan
dci
- 1
|
|
camelot |
![]()
|
Va multumesc tuturor, asa ma gandeam si eu ca nu poate diferi prea mult de pretul de vanzare de nou, dar auzisem si alte pareri. Acum astept sa vad ce zic ei.
|
-------------------- |
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
Nu bag mana in foc dar parca s-ar pierde garantia. Din cate stiu eu si o sa ma uit si in certificatul de garantie, garatia este acordata primului proprietar. Daca e asa mai bine ii platesti omului biletul si te duci tu si ridici masina si gata esti primul proprietar.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Dar Logan-urile de la loterie nu sunt mai chele decat varianta cea mai cheala?...Ca asa era la Solenze...Solenzele de la loterie aveau multe minusuri fata de Europa care era cea mai cheala din reprezentante.
Chestia asta ar trebui sa mai scada din pret ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i adevarat , Solenza de la LOTO se numea PRIMA si avea in PLUS fata de EUROPA, care era cea mai cheala, plafoniera, parasolar cu oglinda si oglinzi cu reglare din interior.
Chestia cu garantia e o ABERATIE, pe carnetul de la Solenza chiar erau mai multe rubrici pentru al 2-lea, 3-lea etc. proprietar. So...nu mai vorbiti decat daca sunteti in cunostinta de cauza sa nu induceti omu' in eroare. This post has been edited by adiya: 5 May 2006, 10:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
camelot |
![]()
|
L-am luat, ieri!
Eu sunt primul proprietar asa ca nu imi fac griji cu garantia (s-a facut contr de vanzare cumparare fara ca cel ce a castigat-o sa o inscrie). Este Ambiance, nu e mai cheala decat aia cheala ![]() Si am avut si super "discount". Singura chestie e ca nu am garantia pe 3 ani, cum era oferta de luna asta, dar e acoperit din reducerea primita... |
-------------------- |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Felicitari si sa o stapinesti sanatos, zine si noua pretul de curiozitate.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
camelot |
![]()
|
5500
![]() Mersi de urare! |
-------------------- |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu primul proprietar este loteria, pe numele careia este si emisa factura dar tu esti primul care ai inscris-o si deci in cartrea masinii esti trecut primul propietar.
Foarte bun pretul, s-o stapanesti sanatos si...sanatoasa. Bafta. This post has been edited by adiya: 6 May 2006, 13:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |