DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan castigat la Loterie

camelot
post 1 May 2006, 13:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Imi cer scuze daca s-a mai discutat (am dat search dar nu am gasit ce ma interesa), dar am nevoie de un sfat cat de cat neutru.
Mi s-a ivit posibilitatea sa cumpar un Logan castigat de cineva la Loto. Eu aveam deja de gand sa imi iau varianta cea mai ieftina, pentru ca nu dispun de mai multi bani, si persoana respectiva mi-a zis ca va vinde masina. Inca nu au ridicat-o, inca nu am aflat cat vor solicita pe ea (mai ales ca nici ei nu stiu daca li se va opri impozit si cat). La ce sa ma astept? Din cate stiu, Loteria da la premii varianta cea mai cheala, adica cea la care ma asteptam si eu. Cu cat se poate scadea pretul? Ca nici sa o cumpar ca de la dealer nu-mi convine, mai ales ca iar din cate cunosc Loteria da numai masini albe, ori eu daca alegeam nu luam in nici un caz alba. Vreau sa fac si eu o afacere, fara a imi jigni prietenii cu un refuz aiurea.
Scuze daca nu e un mesaj coerent dar am cam multe ganduri in cap. Va multumesc pentru orice fel de parere.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nickey
post 1 May 2006, 14:00
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Parerea mea e ca pretul ar trebui sa difere cu nu mai mult de 3-400 de euro. Tinand cont ca nici tu nu o sa mai trebuiasca sa astepti pentru a cumpara masina cel putin o luna mi se pare o afacere pentru amandoi.
Legat de culoare, asta e, totusi e o culoare deschisa si e bine mai ales ca nu ai aer conditionat si oricum nu prea ai ce alege dintre culorile nemetalizate decat rosu poate, deoarece galben iese din discutie, iar albastru marin e o culoare inchisa pentru o masina fara A/C si o sa se cunoasca toate zgarieturile. Asta e parerea mea.

--------------------
Dacia Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R 2017
Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
+
bulan
post 1 May 2006, 14:26
Post #3

Membru autentic

Domnu Camelot!Fericitul castigator va primi masina cu tot tamtamul si cu toate actele de rigoare.Matale de o cumperi adio garantie.Garantia e valabila doar pana o vinde primul proprietar.Si daca sunteti prieteni ce?Afacerile sunt afaceri si se discuta si se bate palma sau nu fara suparare.Si stii ceva?Du-te cu prietenul tau la un alt dealer si zile:un logan alb chel 0,0km de la loterie ti-l aduc tu ce-mi dai pe el?

--------------------
a b c
+
andreic
post 1 May 2006, 14:28
Post #4

Membru autentic

De unde ai mai scos-o si pe asta cu pierderea garantiei. In carnet scrie de 18luni de la vanzarea catre primul proprietar. Deci nu se pierde nimic. Garantia ramane.

This post has been edited by andreic: 1 May 2006, 14:28

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
trahanache
post 1 May 2006, 17:40
Post #5

Membru incepator

QUOTE(nickey @ 1 May 2006, 15:00)
Parerea mea e ca pretul ar trebui sa difere cu nu mai mult de 3-400 de euro. Tinand cont ca nici tu nu o sa mai trebuiasca sa astepti pentru a cumpara masina cel putin o luna mi se pare o afacere pentru amandoi.
Legat de culoare, asta e, totusi e o culoare deschisa si e bine mai ales ca nu ai aer conditionat si oricum nu prea ai ce alege dintre culorile nemetalizate decat rosu poate, deoarece galben iese din discutie, iar albastru marin e o culoare inchisa pentru o masina fara A/C si o sa se cunoasca toate zgarieturile. Asta e parerea mea.
*

Am eu Logan rosu. Vopseaua e ca porcu. S-a jucat fica-mea pe ea cu un bat de lemn si a ramas urma. Si cum a dat soarele, se incalzeste ca dracu in ea. Noroc ca am AC.
In principiu, valoarea de piata a unui Logan neridicat e egala cu pretul oficial, dat fiind ca nu trebuie sa astepti sa o iei.

--------------------
logan dci - 1
+
camelot
post 1 May 2006, 19:06
Post #6

Membru incepator

Va multumesc tuturor, asa ma gandeam si eu ca nu poate diferi prea mult de pretul de vanzare de nou, dar auzisem si alte pareri. Acum astept sa vad ce zic ei.

--------------------
+
alphred
post 4 May 2006, 13:14
Post #7

Membru

Nu bag mana in foc dar parca s-ar pierde garantia. Din cate stiu eu si o sa ma uit si in certificatul de garantie, garatia este acordata primului proprietar. Daca e asa mai bine ii platesti omului biletul si te duci tu si ridici masina si gata esti primul proprietar.

--------------------
dacia/ford logan 1,6 / focus 1,6 16v 2005/2008 - B43VCI / B26MFF
+
tazzz
post 4 May 2006, 17:24
Post #8

Membru autentic

From: Iasi - Romania

Dar Logan-urile de la loterie nu sunt mai chele decat varianta cea mai cheala?...Ca asa era la Solenze...Solenzele de la loterie aveau multe minusuri fata de Europa care era cea mai cheala din reprezentante.

Chestia asta ar trebui sa mai scada din pret 04.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
adiya
post 4 May 2006, 19:29
Post #9

Membru autentic

Nu-i adevarat , Solenza de la LOTO se numea PRIMA si avea in PLUS fata de EUROPA, care era cea mai cheala, plafoniera, parasolar cu oglinda si oglinzi cu reglare din interior.
Chestia cu garantia e o ABERATIE, pe carnetul de la Solenza chiar erau mai multe rubrici pentru al 2-lea, 3-lea etc. proprietar. So...nu mai vorbiti decat daca sunteti in cunostinta de cauza sa nu induceti omu' in eroare.

This post has been edited by adiya: 5 May 2006, 10:00

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
camelot
post 6 May 2006, 12:18
Post #10

Membru incepator

L-am luat, ieri!
Eu sunt primul proprietar asa ca nu imi fac griji cu garantia (s-a facut contr de vanzare cumparare fara ca cel ce a castigat-o sa o inscrie).
Este Ambiance, nu e mai cheala decat aia cheala radmasa.gif , e Ambiance-ul de pe piata.
Si am avut si super "discount". Singura chestie e ca nu am garantia pe 3 ani, cum era oferta de luna asta, dar e acoperit din reducerea primita...

--------------------
+
bobo77
post 6 May 2006, 12:27
Post #11

...........................

From: Mangalia

Felicitari si sa o stapinesti sanatos, zine si noua pretul de curiozitate.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
camelot
post 6 May 2006, 12:30
Post #12

Membru incepator

5500 smile.gif
Mersi de urare!

--------------------
+
adiya
post 6 May 2006, 12:59
Post #13

Membru autentic

Din cate stiu eu primul proprietar este loteria, pe numele careia este si emisa factura dar tu esti primul care ai inscris-o si deci in cartrea masinii esti trecut primul propietar.
Foarte bun pretul, s-o stapanesti sanatos si...sanatoasa. Bafta.

This post has been edited by adiya: 6 May 2006, 13:03

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:07
Forum Renault