patanie ciudata, sarit corp clapeta
![]() ![]() ![]() |
patanie ciudata, sarit corp clapeta
evisceratum |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault
MCV 2011 & Megane2001
1.5 DCI 90CP & 1.6l 16v MCV 1.5DCI 90cp E5
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tu fusesi cu masina prin service...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
evisceratum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 August 05 ![]() |
nu am mai fost in service de anul trecut din decembrie cind am schimbat distributia. Si atunci nu au umblat pe acolo. Eu am tras concluzia dupa examinarea suruburilor care au ramas ca cineva a mai perdut niste suruburi similare ca cele 2 dinspre botul masinii erau cu cap stea iar cel care a mai ramas dinspre habitaclu era cu cap hexagonal, dar care putea fi strins si cu o surubelnita in cruce ca avea crucea respectiva. Deci cel care a avut masina inainte a facut ce a facut ca a inlocuit suruburile si se pare ca astea normale (care de fapt nu au tija filetata complet ci mai ramina o portiune de aprox 10mm nefiletata ca sa nu stringa saiba de cauciuc prea tare probabil) nu sunt corespunzatoare si poate de aceea s-a si desurubat la vibratii.
evident ca acuma masina merge mai bine ca inainte si e si mai silentioasa. |
--------------------
Dacia & Renault
MCV 2011 & Megane2001
1.5 DCI 90CP & 1.6l 16v MCV 1.5DCI 90cp E5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:48 |