DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ati folosit potentialul maxim al masinii dvs?

Ati folosit potentialul maxim al masinii dvs?

Nu, niciodata [ 24 ] ** [17.39%]
Aproape am atins 80% din cat poate masina [ 37 ] ** [26.81%]
Da, o data sau de doua ori [ 43 ] ** [31.16%]
Da, frecvent [ 34 ] ** [24.64%]
Total Votes: 138

florin_el
post 21 Jan 2006, 20:11
Post #61

The Expert

Group: Members
From: Iasi, Casablanca

In ceea ce priveste masinile pe care le-am folosit? DA, In general masinile de servici! Daca eu cred ca fac destui bani pentru firma ca masina sa fie considerata doar o unealta, un consumabil.

In general is de parere ca masinile ar trebui sa fie folosite pentru scopul pentru care au fost create. Cind pun mina pe un M3 ii dau pina in intra in limitare "for fun" pentru ca stiu ca asa-i place, la 4x4 e distractiv sa faci intoarceri pe plaja, pe nisip, la M-Klasse e bine sa mergi regulamentar cu ochelarii de soare pe virful nasului si sa te uiti de sus la paminteni.

Loganul l-am incercat pina pe la 170 dar mi se pare ca nu e construit pentru asta asa ca o sa ma abtin in a-l folosi la probe tip circuit.

Cind eram mai tinerel smile.gif am facut Iasi-Bacau in 50 minute cu un Break, sport extrem pe zapada (releul DRTV Vaslui, releul DRTV P-Neamt, releul DRTV Suceava pentru cine stie) cu acelasi fenomenal Break, intoarceri cu frina de mina, si 0-100 in interes de servici.

Acum sunt recunoscator ca inca-s intr-o bucata si aia de-au fost pe-aproape nu s-au dus din vina mea si doresc la toti sa nu invete care e cu adevarat limita masinii "the hard way".

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate - IS-05-FTY
Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ydaniel
post 21 Jan 2006, 21:13
Post #62

Adrenaline junkie!

From: black sea

de multe ori,aproape de fiecare data cand o scot la o tura!:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Smudo
post 21 Jan 2006, 23:18
Post #63

Membru autentic

Nu, niciodata. Si nici nu o sa "dau" in masina, daca nu e ceva intr-adevar important si care sa depinda mult de viteza cu care merg.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
einstein1984
post 22 Jan 2006, 00:18
Post #64

fan Dacia

From: Bucuresti

Cred ca e bine ca masina sa poata mai mult decat are curaj pilotul. Si pana acum nu am gasit masina care sa poata atat de putin.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
andu911
post 22 Jan 2006, 01:03
Post #65

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Acum depinde si ce inseamna potential maxim...nu neaparat talpa pana nu mai urca acu pe bord...Eu consider ca potential maxim, inseamna solicitarea tuturor sistemelor masinii. Putere, stabilitate, franare...etc...

--------------------
- - -
+
pastrama
post 22 Jan 2006, 02:36
Post #66

scursura umana

From: Ct

Cand aveam Cielo, l-am zapacit...liniute in fiecare weekend, mers frecvent cu peste 5000 de ture. Cu Supernova m-am linistit, dar tot ma mai apuca cateodata...ultima oara m-am luat la trante cu un Vectra C al unui prieten--m-am dus cu Dacia de nu ma mai vedea ala...acum am si io o intrebare: Vectra C(2.0 tdi) e mai slab la demaraj decat Supernova??? Sau era prost soferu de l-am facut asa praf? Oricum, eram foarte mandru de mine si de masina mea, tinand cont si de faptul ca multa lume se uita cu o oarecare admiratie la mine...uite ma, ala cu Dacia a facut Vectra. biggrin.gif

--------------------
Tedei - -
+
aproapeom
post 22 Jan 2006, 03:32
Post #67

Membru incepator

de mai multe ori pe zi ajung la ~5000 . de placere .. sau cu diverse ocazii biggrin.gif

mai ma abtin cand nu mai e benzina

--------------------
dacia logan 1.4 - b xx wor
+
AND
post 22 Jan 2006, 03:53
Post #68

Membru autentic

stelistule , Vectra C 2.0 DTi face suta cam in 13 sec ..la fel ca DSN. Insa problema e ca masina aia face si a doua suta , pe cand a ta se opreste la 180 pe ceas. smile.gif

This post has been edited by AND: 22 Jan 2006, 03:53

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
BlonduGL
post 22 Jan 2006, 14:41
Post #69

Membru incepator

I-am dat si eu talpa la greu. Ma mai dadeam seara prin oras sau pe aviasan (cei din Galati stiu), o strada dreapta in afara orasului spre Barlad. Asfaltul ok, masini putine dupa ora 21, parcare pentru cei care asteapta smile.gif
Asta cand era mai cald, acuma pe gheata, frig nu prea ma risc. Oricum imi place sa merg cu 50-60 cu a 3a si cand vad ca vine vreun viteaz sa ma depaseasca ii dau talpa pana in 90-100.
Am dus masina si la 5300-5500 de ture in 1a, 2a si a 3a, nici odata nu am ajuns sa-mi taie injectia..
Acuma pe gheata imi place sa fac intoarceri cu frana de mana, in parcari cat se poate de libere, bineinteles.
Frane la maxim nu am fost nevoit sa folosesc, o singura data mi s-au blocat putin rotile pe franare, aveam 120km/h si urma o curba mai ciudata, si era destul de umed pe jos. Noroc ca am avut inspiratia sa ridic putin piciorul de pe frana sa simulez efectul abs.

--------------------
Dacia SuperNova - GL-xx-NRG
+
Ake
post 22 Jan 2006, 18:30
Post #70

Morderator

Group: Moderatori

STOP!

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 08:53
Forum Renault