Parerea voastra?, SuperNova sau Golf2
![]() ![]() ![]() |
Parerea voastra?, SuperNova sau Golf2
Vlad_solenza |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|||
cta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 May 06 ![]() |
Si cum am promis ca voi spune ce am facut si pentru ce am optat intre golf2 si dsn e nici una nici cealata nu am cumparat ,am cumparat un Ford Orion 4usi culoare metallizat 1.8D e ce parere aveti, eu sunt al doilea propietar in tara si a fost cumparata de la un om care a avut grija de ea.
O intrebare , exista vreun loc unde se poate discuta despre masini Ford pe internet? |
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Frateeee, mai bine-ti luai supernova...
Ford Orion? ![]() Cred ca esti unicul proprietar din romania. Ti-ai batut singur cuie-n talpa! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Aceiasi parere ca si Vis-a-vis . Groaznic , cum ai putut alege altceva decat SupeRNova ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Sa-l folosesti sanatos !
Si sa nu ai probleme cu el ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ford Orion .. s-o stapanesti sanatos.
P.S. Cine zicea, ca n-are romanu' bani de aruncat pe prostii ?? ![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Aici am vazut cu totii cum se bate apa-n piua ... numai AND a mai reusit asa o performanta ..
"Ce sa aleg intre X, Y, Z si T ? " .. ......................... "De fapt nu ma intereseaza, ca eu am ales K!" Topic closed ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:02 |