instiintare producere eveniment => amenda!, am nevoie de sfaturi
![]() ![]() ![]() |
instiintare producere eveniment => amenda!, am nevoie de sfaturi
gap |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Poti sa faci o contestatie si sa ceri inregistrarea video de la ei. Daca nu o au, te-ai scos.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar si daca o au si pot demonstra ca intr-adevar tu chiar ai facut ceea ce scrie acolo ... ce te faci ? Esti dispus sa platesti si cheltuielile de judecata ?
Pe scurt: Daca te stii cu musca pe caciula, mergi si plateste si data viitoare circula regulamentar. Si un pic off-topic: dupa ce mai adaugi macar inca un "1" in fata celor 35.000 Km poti spune ca ai "un pic" de experienta ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt convins ca e EXACT acelasi sofer la EXACT aceeasi intersectie si... depasea EXACT la fel coloana de masini.
Cred ca a intrat deja in sange. Greselile nu au legatura cu experienta. Le putem face fara sa ne dam seama uneori. Insa depasirile de acest gen au legatura cu bunul simt. Deci eu sunt convins ca cei de la politie acum studiaza caseta dintr-o anumita intersectie. Le-a luat o saptamana sa vada din noiembrie pana in ianuarie. Si le trimit amenzi la toti cei pe care ii vad pe film. Deci eu zic sa te astepti sa o primesti si pe a treia deja ! Si sunt sigur ca nu va fi pe nedrept. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
gap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 15 May 2006, 16:00) Greselile nu au legatura cu experienta. Le putem face fara sa ne dam seama uneori. Insa depasirile de acest gen au legatura cu bunul simt. QUOTE(i96nds @ 15 May 2006, 16:00) Deci eu sunt convins ca cei de la politie acum studiaza caseta dintr-o anumita intersectie. Le-a luat o saptamana sa vada din noiembrie pana in ianuarie. Si le trimit amenzi la toti cei pe care ii vad pe film. Deci eu zic sa te astepti sa o primesti si pe a treia deja ! Si sunt sigur ca nu va fi pe nedrept. Nu am sustinut nicaieri ca sunt un sofer experimentat, si nici nu m-am laudat cu asta, am crezut ca spunand acolo in paranteza de cat timp conduc si cati km am facut o sa evit astfel de remarci. M-am inselat insa ![]() De asemenea nu mi-am varsat frustrarile pe ceilalti soferi care depasesc linia de asteptare la semafor tunand si fulgerand ca ei de ce nu sunt amendati. Ideea era alta. Scuze se pot gasi (de ce am depasit coloana) dar nu are rost sa le enunt, ca nu am nevoie de alte raspunsuri similare. Sunt convins ca a doua instiintare este pentru altceva, o sa vad pentru ce anume. Intrebarile mele erau altele. Cum e posibil sa primesc astfel de instiintari dupa 7 (5) luni. ! Am auzit de asemenea de nenumarate ori, "nu semna PV-ul". Ce se intampla daca nu semnez? |
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gap @ 15 May 2006, 18:22) Nu mai ai dreptul la "reducere" (1/2 in 48h). Politistul cheama un martor (orice persoana majora) care semneaza ca ti s-a adus la cunostinta. Amenda se trimite direct la circa financiara de care apartii. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eee... de aducere la cunostinta semneaza martorul? E... Oare?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Martorul "marturiseste" ca nu esti de acord sa semnezi procesul verbal. Atat.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, in timpul liber, va recomand sa va uitati si pe site-ul http://www.amenda.ro/ , poate va mai lamuriti niste neclaritati
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gap |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 May 2006, 17:13) daca nu semnez, imi trimit prin posta pv-ul recomandat, nu semnez de primire. aia o sa dea in judecata firma de leasing? sau pe cine? Eu sunt curios ce iese daca fac pe caposu'. Nu mi s-a parut ok cum s-au comportat aia prima oara, in mom. cand m-am dus cu instiintarea, ala a cautat intr-un teanc de dosare aflat pe pervazul interior al incaperii, si s-a uitat pe o foaie A4 liniata unde erau 35 de amenzi (pe pagina), m-a gasit la linia 9,sau 10, acolo scria numai legea nr. x , filmat. Asa ca pe baza acestor info. ofiterul a inceput sa scrie PV-ul. Mie nu mi-a zis decat ce insemna legea x, si apoi semneaza aici. (depasirea coloanei la semafor). Nu mi-a zis uitati aici pozele, uitati in calculator dam un search si vedem imediat. Nimic. (mi-a zis ca pot plati la orice cec, lucru neadevarat dar in fine). Fiind si neexperimentat cu astfel de situatii am inghitit galusca si am zis fie (am citit si am semnat pv-ul). Dar acum vroiam sa ma duc un pic pregatit. |
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gap @ 15 May 2006, 17:33) daca nu semnez, imi trimit prin posta pv-ul recomandat, nu semnez de primire. aia o sa dea in judecata firma de leasing? sau pe cine? Eu sunt curios ce iese daca fac pe caposu'. Nu mi s-a parut ok cum s-au comportat aia prima oara, in mom. cand m-am dus cu instiintarea, ala a cautat intr-un teanc de dosare aflat pe pervazul interior al incaperii, si s-a uitat pe o foaie A4 liniata unde erau 35 de amenzi (pe pagina), m-a gasit la linia 9,sau 10, acolo scria numai legea nr. x , filmat. Asa ca pe baza acestor info. ofiterul a inceput sa scrie PV-ul. Mie nu mi-a zis decat ce insemna legea x, si apoi semneaza aici. (depasirea coloanei la semafor). Nu mi-a zis uitati aici pozele, uitati in calculator dam un search si vedem imediat. Nimic. (mi-a zis ca pot plati la orice cec, lucru neadevarat dar in fine). Fiind si neexperimentat cu astfel de situatii am inghitit galusca si am zis fie (am citit si am semnat pv-ul). Dar acum vroiam sa ma duc un pic pregatit. Bine ai facut ca ai ingitit galusca si ai semnat,alta optiune nu aveai. Daca toti care sunt chemati pt amenta vor sa vada poza cred s-ar face o coada imensa acolo. Si nu esti sigurul care primeste o amenda dupa cateva lunii,si eu am patit la fel dupa 3 sau 4 luni tot asa o instintare ,conducatorul masini cu nr .. din data de.. este rugat sa se prezinte la biroul amenzi..etc. Acolo era unu cu un caiet studentesc si pe baza nr instintari ma gaseste acolo in caiet, amenda radar 63km pe nu mai stiu ce bulevard. Imi scrie ala o amenda ,si il intreb daca asta e tot si nu imi arata si mie imagini ceva si zice nu. Asa ca... |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
gap |
![]()
|
QUOTE(dex lada @ 15 May 2006, 21:22) Si nu esti sigurul care primeste o amenda dupa cateva lunii,si eu am patit la fel dupa 3 sau 4 luni tot asa o instintare ,conducatorul masini cu nr .. din data de.. este rugat sa se prezinte la biroul amenzi..etc. Acolo era unu cu un caiet studentesc si pe baza nr instintari ma gaseste acolo in caiet, amenda radar 63km pe nu mai stiu ce bulevard. Imi scrie ala o amenda ,si il intreb daca asta e tot si nu imi arata si mie imagini ceva si zice nu. da ai dreptate era caiet studentesc nu foaie A4 liniata ![]() Am aflat ca pe instiintarea noua (instiintarea e la RCI) scrie ca even. s-a petrecut la Comarnic, deci f probabil ca e radar de data asta. La sfaturile lui klaus am aruncat o privire si pe site-ul recomandat, si din cate am citit, destul de multe amenzi se anuleaza daca te tii de ele. (cu contestatii ) problema e ca timpul ma omoara, (din cate am citit pe acolo timpul ii omoara si pe cei de la Politie,ca de multe ori nu se prezinta nici ei in instanta) |
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si: ATENTIE MARE dupa ce platiti pastrati chitanta+una copiie.De ce?Banii intra in contul MI dar nu este avizat automat serviciul CONTABILITATE care preventiv trimite la circa financiara amenda ca neplatita.Deci in caz de pierdere sau mai grav ca pur si simplu ati aruncat PV+chitanta veti mai plati odata si nu jumatatea aia de 48ore.Bineinteles daca stati bine cu memoria se face cerere la cec insotita de data+ora platii si va dau duplicatul chitantei.
|
--------------------
a
b
c
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Confirm ce spune bulan. Eu pastrez toate chitantele si ma duc la sfarsitul anului la CF si fac confirmarea de plata
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:10 |