Ulei pe amortizor, Trebuie schimbat?
![]() ![]() ![]() |
Ulei pe amortizor, Trebuie schimbat?
MihaiG |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 5 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
sincer .. nu stiu daca este bulit ... dar am inteles ( am DSN de o luna ) ca la amortizoarele din fata unde se prind in caroserie este bine sa pui tu ulei .. ca ruginesc ...
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
La mine uleiul de pe amortizor era vaselina de la plaetara...Merge si asa ca nu e musai sa nu mai functioneze dar nu mai are mult. Parca 900 000 bucata de amortizor fara manopera. Distractie placuta!
ps: din mom ce vrei recomandari de service ar trebui sa inteleg ca nu ai fost multumit de serviciile celor cate ti-au schimbat placutele de frana? |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 May 2006, 13:37) sincer .. nu stiu daca este bulit ... dar am inteles ( am DSN de o luna ) ca la amortizoarele din fata unde se prind in caroserie este bine sa pui tu ulei .. ca ruginesc ... ![]() ![]() se pune ulei sa se scurga la rulmentii de sub arcuri pt o directie mai usoara, da sincer nu prea are rost ca nu ajuta, doar omoara cauciucul de la bucsa |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
MihaiG |
![]()
|
Sincer nu-mi amintesc sa fi pus ulei pe undeva. Din ce am auzit pe forum credeam ca am amortizoare cu gaz, nu pe ulei. Totusi nu am simtit nimic in comportamentul masinii. Mai astept sa vad ce se intampla si cand va veni timpul o sa schimb tot de pe fata.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MihaiG @ 8 May 2006, 10:05) Vezi să nu fie burduful de la planetară spart și ceea ce vezi tu să fie de fapt vaselină aruncată de acolo. Sau, să nu fie ulei de la simeringul de la transmisie; mai greu... Pe dreapta adică pe partea cu "locul mortului" sau pe dreapta cum te uiți la motor? Că pe mulți trebuie să-i întrebi acest "mic" amânunt. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MihaiG |
![]()
|
Amortizorul cu pricina este pe partea cu volanul, pe dreapta cum te uiti la motor.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:26 |