Prelucrarea usilor pentru un sunet mai bun, Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() |
Prelucrarea usilor pentru un sunet mai bun, Dacia Solenza
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
pretine , ai auzit de politica de promovare a produselor?,.ce nu fac firmele pentru a prosti lumea sa cumpere,.
eu zic ca am obtinut aceasi efect,...rezonanta sa redus ff mult.,. in primul rand eu am urmarit,..reducerea vibratiilor, si a zgomotelor/ nu pentru a crea o incinta,.... in plus alubandu...e folosit la aoperisuri. la Lindab...deci nu e special pentru insonorizare... ce face el..mareste masa la tabla.. ori ca torni 10 L de antifon ..pa podea..ori ca liipesti....carton/bituminos... folosit in hidroizolatiile moderne tot aia e,... o sa vi sa para ciudata chestia asta,.... This post has been edited by ct-03-tvy: 27 Mar 2009, 17:44 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(ct-03-tvy @ 27 Mar 2009, 16:23) pretine , ai auzit de politica de promovare a produselor?,.ce nu fac firmele pentru a prosti lumea sa cumpere,. eu zic ca am obtinut aceasi efect,...rezonanta sa redus ff mult.,. in primul rand eu am urmarit,..reducerea vibratiilor, si a zgomotelor/ nu pentru a crea o incinta,.... in plus alubandu...e folosit la aoperisuri. la Lindab...deci nu e special pentru insonorizare... ce face el..mareste masa la tabla.. ori ca torni 10 L de antifon ..pa podea..ori ca liipesti....carton/bituminos... folosit in hidroizolatiile moderne tot aia e,... o sa vi sa para ciudata chestia asta,.... Cred ca fiecare alege varianta care i se pare mai buna.sunt convins ca si cei care au folosit doar aluband,ca si cei care au folosit alte ,,materiale" sunt multumiti de ,,imbunatatire". Nu mai e ,,cheala",ca din fabrica.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refer in primul rand ca nu merita sa pui 10 kg de antifon cauciucat , cand poti pune 2 - 3 kg de Aluband , care are un efect mai bun , in caz de nevoie il desfaci , nu curge , nu murdareste in halul ala ca antifonul ...
"Pretine" daca tu ai ajuns la concluzia ca mai bine torni smoala in masina , e treaba ta , dar nu incerca sa convingi oamenii ca merita sa o faca , in loc sa ia produse cel putin asemanatoare ca performante cu cele dedicate pentru aceste lucruri . "Carton/bituminos" - ma face sa cred ca tu nu ai pus mana in viata ta pe o bucata de Aluband , Dynamat , Stinger ... dar e bine ca iti sustii parerea ta cu smoala , asa ca este perfect on-topic si nu mi se pare deloc ciudat , e democratie ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
@marius80_eugen - ne-ai promis mai demult ca ne pui poze cu hayonul tau insonorizat si mi-a ramas gandul la el...
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
da da....si io as vrea sal vad:D
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CIPTUNING @ 16 Apr 2009, 09:27) @marius80_eugen - ne-ai promis mai demult ca ne pui poze cu hayonul tau insonorizat si mi-a ramas gandul la el... ![]() Crede-ma ca nu ai vrea sa-l vezi........E o adevarata "MUCIFICATIE" ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai,iar sunteti rai si invidiosi!?!>>>
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
NO COMMENT!!!!!!
|
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:51 |