Cat mai costa o Nova ?
![]() ![]() ![]() |
Cat mai costa o Nova ?
BV99 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Maxim 8000 RON.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
NU iei mai mult de 2000 de euro !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
BV99 |
![]()
|
Eu ma gandeam undeva la 1700euro pentru ca masina nu e intr-o stare estetica de invidiat. Totusi inseamna ca daca vreau sa o dau ma pot apropia de pretul care il cred eu corect.
Totusi, poate mai apar pareri. Mai astept. |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vandut acum 2 luni una din 98 cu 85k km intr-o stare relativ buna dar nu excelenta cu 6700ron. Eu zic sa ceri 2000 eur ca pret de plecare si pe urma vezi cat poti cobori.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
adi_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 May 06 ![]() |
mai mult de 6.000 ron nu vei primi pe ia am vrut sa imi iau io una dar m-am razgandit pt ca novile astea au o problema cu rugina si cred ca la motoru ala de 1600 papa cam multa benzina poti sa imi spui un consum la ia in oras si in afara
Adaugat de moderator: Pentru scris agramat si necoerent : WARN + 10% ! |
--------------------
dacia
1310
- B-04-YOU
|
|
BV99 |
![]()
|
Nu sunt sigur ca merita sa raspund la intrebarea legata de consum dar oricum :
mers civilizat oras 9% si afara 6% , iarna diferenta doar la oras de 2-3L mers "sportiv" oras 11-12% si afara 8-9% |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:28 |