Probleme treapta a v- a
![]() ![]() ![]() |
Probleme treapta a v- a
bobbybarbarossa |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Incearca sa faci o proba cu consola de plastic a manetei schimbatorului scoasa. Stiu, pare stupid, da' n-ar fi pacat sa te bagi la verificari mai complexe si sa fie plasticul ala de vina? Si nu-mi dau cu presupusul, am patit-o...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
O sa incerc, mai ales ca aia se scote destul de usor, daca am inteles despre ce e vorba. La inceput, mecanicul la care am fost mi-a spus ca o sa-si dea drumul in timp dar ca vad ca au trecut vreu 7000 de km(cu aproximatie si nu s-a intamplat nimic). Merci pentru sfat!
|
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
Am scos consola de plastic si tot degeaba. Mie mi se pare ca zgomotul provine de jos de la cutie. Ma gandesc ca atunci cand mi-a montat patina aceea(sau cum se numeste) a montat-o oarecum gresit. Oricum alte probleme nu am cu a 5-a si cred ca o sa ma obisnuiesc cu ideea
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
Rog moderatorii sa inchida topicul daca nu mai sunt comentarii pe acest subiect.
|
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:54 |