PLACA NUMERE CU NUMELE TAU PE ELE
![]() ![]() ![]() |
PLACA NUMERE CU NUMELE TAU PE ELE
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
vreau si eu o placuta
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
QUOTE(bulan @ 28 May 2007, 16:13) Pe noi cei care lucram la tir nu ne pasioneaza cantarul celor de la AND de pe drum,pentru ca noi suntem cantariti in toate frontierele.Daca avem probleme cu greutatea ne luam un rand de amenzi de la AND-eul fiecarei tari.Cei care transporta marfa pe teritoriul Romaniei abuzeaza de supraincarcarea masinii.Suntem asa de bine organizati ca nu am creat un semn unanim recunoscut pentru cantar. Esti pe lista!Cand ma intorc din Turcia iti dau de veste ca am piesa la mine. bulane,unde stai tata in ferentari ? si cum as putea sa`mi fac si eu o plaCA ? asa ca intre vecini ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
bulane,ai venit din cursa ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
Se mai aude ceva de placile noastre? Multumesc
|
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca automobilist incearca sa nu mai arati semne camionagiilor
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am vazut mai nou ca la femei la masini sunt la moda ceva in genul la numere cu numele lor "LAURA" "ANDRA"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 04:28 |