DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Litoral 2006, - unde mergem???

Lucian BLK
post 20 May 2006, 14:48
Post #31

membru blue extreme

Group: Members
From: Pitesti - Bucuresti

Stie careva cum se numeste hotelul Directiei Penitenciarelor din Eforie Sud, precum si cenditiile ce le ofera? Imi voi petrece o saptamana din viata in acest hotel si n-as vrea sa am surprize!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 22 May 2006, 07:40
Post #32

...........................

From: Mangalia

Va recomandasem hotel Mangalia( toti localnici il stiu sub denumirea de Siemens), ei bine si-a schimbat denumirea odata cu renovarea si preluarea de catre alt patron, se numeste Hotel Paradiso.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
menta
post 3 Jun 2006, 00:17
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

Recomand si eu Gura portitei... numai ca preturile s-au cam dublat de anu trecut
adica de la 35 ron la 60 ron la casute acoperite cu stuf. In rest plaja curata(o cutara in fiecare dimineata) fara manele, fara vinzatori de banane, plaja cand e plina.... e aproape goala....fara gunoi pe plaja... lume civilizata.....nu am vazut ceva aruncat langa cosul de gunoi ci doar in cos... pe care il strang de 2 ori pe zi.......vin uni turisti cu iahtul si stau cu cortul.....toata lumea prietena cu toata lumea..... toata lumea ajuta pe toata lumea.....si liniste multa liniste.....si daca vrei singuratate de cuci 500 m la nord sau la sud si esti cuc.....
Anul trecut am fost de pe 1 august si bafta noastra a fost ca am avut corturile cu noi ... nu am gasit cazare si am stat in cort.
Mancare buna si ieftina si scumpa.. Ex: daca luai clatite cu dulceata erau 2lei portia daca vroiai cu finetti 6 lei portia adica preturile erau in functie de fite.......crap = ieftin calcan = scump...etc
Daca vreti sa va relaxati.....nu ezitati.......
Parcare platita 5 lei/ zi cu paza... proces verbal de predare primire a masinii ........
Mergi pe lac vreo 17 km cu vaporasul....., soarele rasare in mare si apune in lac

--------------------
Dacia Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour 2008/2008/2006 - B - 38/90/909 - WWK
+
Mutzunache
post 3 Jun 2006, 03:07
Post #34

Milk my sheep, bitch!

Eu merg cu cortul si recomand Camping Zodiac la intersectia dintre Neptun si Jupiter. Anul trecut am platit 2 persoane cu masina pentru 7 zile 1.500.000. Baile sunt impecabile, foarte curate, apa calda non-stop, curent electric non-stop, paza, curatenie in tot campingul.
Marea este la 300 de metri, multa liniste si verdeata.

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
tonicelli
post 3 Jun 2006, 07:59
Post #35

Membru autentic

From: Valea Jiului

QUOTE(menta @ 3 Jun 2006, 01:17)
Recomand si eu Gura portitei...
*

Mai știi ceva noutăți ?
Nu de altceva da chestia cu "gripa aviatoare" smile.gif îți cam poate strica socotelile blink.gif
In altă ordine de idei pare interesantă oferta biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
menta
post 3 Jun 2006, 13:16
Post #36

Membru autentic

QUOTE(tonicelli @ 3 Jun 2006, 08:59)
Mai știi ceva noutăți ?
Nu de altceva da chestia cu "gripa aviatoare"  smile.gif îți cam poate strica socotelile  blink.gif
In altă ordine de idei pare interesantă oferta  biggrin.gif
*

Am vorbit la tel cu receptia de acolo acum o saptamana atunci am aflat ca s-au marit preturile....si am decis sa merg tot cu cortul...nu de alta dar nu e prea mare diferenta intre cort si o casuta minuscula in care au loc 2 paturi si o masuta mica.....pluc ca pusul cortului e gratis... si mai stai si pe malul marii.
Gripa Aviatoare ..... am inteles de la receptionera....a fost in zona... cica la ciamurlia dar a fost eradicata de catre autoritati....
In zona se gasesc multe natii de pasari... mai ales pescarusi.
Si em mi-am pus problema cu aviara.... dar doar dracu stie cat de negru este....
Eu ma duc in august sper sa fie la fel de aglomerat ca anul trecut biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour 2008/2008/2006 - B - 38/90/909 - WWK
+
bogy
post 5 Jun 2006, 10:49
Post #37

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(AIX @ 18 May 2006, 11:21)
Eforie Nord - Astoria, Europa smile.gif

Probabil ca o sa ajung la Jupiter anul acesta, hotel Majestic. Am fost si anul trecut acolo, hotelul mi-a placut, plaja aproape, zona ceva mai linistita.
*

Daca aveti copii mici, nu va recomand Europa.
Astoria pare mai ok (are un parc super), si ii mai ieftin.
La Europa am fost anul trecut si ... nu mai merg; poate fara copil, dar cu copil sigur nu.
- Instalatia de climatizare ii groaznica, nu poti regla nimic, merge cand vor cei de la receptie. Fara climatizare ii ca in sera. Dupa certuri si 'amenintari' cu greu am obtinut de la tehnicieni niste banda adeziva si in fiecare zi de 2-3 ori demontam minunatia aia de clima ca sa o obturez.
- Din camera nu se pote bloca usa, deci daca juniorul ajunge la clanta ... dupa el pe coridoare wink.gif
- Balcoanele sunt de sticla (atentie cei care au rau de inaltime) iar intre peretii despartitori intra la fix nazdravanul. Parca distanta maxima admisa ii 11cm (cred ca mai sunt in vigoare si pe la noi ceva norme).
- Leagan si alte 'jucarii'? Existau, dar erau intr-o balta si nici vorba de umbra (ca de, trebuie udata iarba) - nu le-am folosit si nici n-am vazut sa le foloseasca cineva.
Ca sa fiu corect sunt totusi si cateva plus-uri:
- La restaurant exista scaun pentru copii.
- In receptie este sala cu jucarii unde poti lasa copilul peste 3 ani sub supraveghere.
- In camera poti cere patut pt. copil.

--------------------
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
+
AIX
post 5 Jun 2006, 11:06
Post #38

quite a regular

Inca nu-s hotarat daca sa merg tot la Majestic/Jupiter sau la Astoria/Eforie Nord. bogy, ceva mai multe informatii despre Astoria ai? Cum mai era anul trecut prin Eforie Nord?

--------------------
. . .
+
bogy
post 6 Jun 2006, 11:22
Post #39

Membru

QUOTE(AIX @ 5 Jun 2006, 12:06)
Inca nu-s hotarat daca sa merg tot la Majestic/Jupiter sau la Astoria/Eforie Nord. bogy, ceva mai multe informatii despre Astoria ai? Cum mai era anul trecut prin Eforie Nord?
*

Nu am stat in Astoria. Am fost in parcul din spatele hotelului la plimbare si era super (+teren de tenis). Am vazut si o camera, relativ ok, desi mobilierul era vechi. Mi-a placut ca are multa umbra.
Intre Majestic si Astoria eu am ales ... Tismana/Jupiter biggrin.gif (la 2 pasi de Majestic)
O sa merg acuma in iunie (sa nu fie prea aglomerat). De altfel plaja in Jupiter/Neptun mi se pare mai ok fata de Eforie. Asta in iunie wink.gif in aug. n-as merge in Neptun

--------------------
+
AIX
post 9 Jun 2006, 17:03
Post #40

quite a regular

Inca-s nehotarat (varianta Majestic/Jupiter pica - in plin sezon au doar oferta cu toate mesele incluse, si e cam mare pretul), si deocamdata am in lista:

- Astoria/Eforie Nord
- Sat vacanta (Holiday Club)/Neptun
- Club Tismana/Jupiter

Club Tismana - peste tot am gasit ca nu au balcon la camere, insa din poze par sa aibe.
Sat vacanta (putin mai sus de Majestic, unde incepe Neptun-ul), pare(a) interesant, insa nu stiu daca asigura paza, parca e mai tricky de stat acolo decat in hotel.
Astoria - din pozele de pe net nu prea-mi place cum arata camerele, par intr-adevar cu mobilier vechi.

In cateva zile trebuie sa iau o hotarare..

--------------------
. . .
+
Manuel
post 9 Jun 2006, 22:06
Post #41

Membru autentic

From: VASLUI

Io mi-am rezolvat problema. O ochisem de anul trecut, insa atunci m-am trezit tarziu si n-am mai gasit locuri.
Daca aveti informatii suplimentare fata de ce scrie pe site...

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
ktmbull
post 10 Jun 2006, 14:20
Post #42

Membru autentic

Eu merg in Vama Veche, foarte foarte rar la Mamaia, iar la greci e chiar marfa.
Pe la bulgari doar in trecere, adica nu pun picioarul decat in benzinarii.

--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
+
bogy
post 12 Jun 2006, 09:43
Post #43

Membru

QUOTE(AIX @ 9 Jun 2006, 18:03)
Club Tismana - peste tot am gasit ca nu au balcon la camere, insa din poze par sa aibe.
*

Asa este, printr-o agentie nu o sa obti balcon. Camerele cu balcon si clima sunt pentru 'clientii fideli' wink.gif.
http://www.hoteltismana.ro/contact.htm
Suna la hotel si poti face prin fax o rezervare, daca mai sunt camere disponibile.

--------------------
+
AIX
post 12 Jun 2006, 16:02
Post #44

quite a regular

Hmm, putin cam tarziu ptr. mine (dar e bine de stiut smile.gif ), am fost sambata si am rezervat (platit avans) la Sat vacanta (Holiday Club)/Neptun - casute cu 2 camere, 3*, intrari separate, restaurant 4*(Rustic) - 1567 RON/2 pers/7 nopti - mic dejun + pranz sau cina. O sa revin cu impresii prin august, oricum, inca-s curios referitor la Club Tismana.

--------------------
. . .
+
B30KDT
post 12 Jun 2006, 23:06
Post #45

Membru autentic

From: bucuresti

stie cineva ceva despre hotel california din cap aurora?au fost cineva pe acolo?pareri?tre sa ajung in iulie o saptamana si vreau sa stiu ce o sa gasesc acolo.
De ce NU Bulgaria?vad ca toata lumea fuge de bulgaria?care e motivul?vreau la inceputul lu septembrie sa ma duc o saptamana p'acolo ,ce limba se foloseste?cu engleza ma descurc?sau cunosc aia de pe acolo si romaneste?
In grecia ce imi recomandati?ceva la bani putini si conditii multumitoare?

transportul se va face fara masina,probabil autocar.aici ce recomandati?

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 15:17
Forum Renault