Indicatorul de benzina nu mai functioneza !
![]() ![]() ![]() |
Indicatorul de benzina nu mai functioneza !
bondoo7 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
hei, de ce a aprut cu rosu si mai mare, eu nu am scris asa????????? :?: :? :?: :? :?: :? :?:
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu am modificat. Sa nu vada dracu vreun copil de 10 ani si sa incerce la tasu' la masina.
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
coooooooool, iti dai seama ce 4 iulie avea ala in fata blocului.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE Acum nu mai e. ...mashina nu mai e ? ![]() ![]() Tot mai bine sa fie si presiune si masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Iata ca pana la urma indicatorul de benzina nu mai functioneaza de loc.Am fost la baietii "priceputi" si au descoperit ca sonda litrometrica este defecta.Bineanteles ca nu au piese de schimb si a trebuit sa merg pe orbecaite cca. o luna ca sa nu raman fara benzina. Maine ma duc sa-mi schimbe sonda. Noroc ca mai sunt in garantie.Ce ne facem fratilor cu astia? Anunti defectul, VC amabili te noteaza trece o luna, doua si pirdem timp,nu mai zic de nervi, dar si garantia se duce(ma refer la termen)?
Cei din service zic ca asta este o defectiune frecventa la SN. A mai patit cineva ce am patit eu? |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eheee, esti in eroare. Garantia nu se duce, ci se prelungeste cu perioada de nefunctionare. Daca zic ca n-au piesa, pune-i sa-ti scrie ca te-au luat in evidenta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fanelaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o alta problema cu indicatorul de benzina. Si-a micsorat cursa. Cind este plin rezervorul arata normal (acul este in dreptul liniei de sus), cind este gol rezervorul acul este exact la jumatatea indicatorului. El de functionat functioneaza, dar prost. Masina nu mai este in garantie. Ce as putea incerca?
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Eu am cumparat masina cu indicatorul defect. Can aveai rezervorul gol, arata cam 3/4 plin. Am inteles ca problema era de la sonda din rezervor care isi schimbase pozitia/se indoise si nu mai lucra cum trebuie.
Au umblat ei pe acolo si s-a rezolvat (partial) - inca nu sunt 100% sigur ca arata exact ceea ce trebuie. |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai du-te in servis sa-ti scoata sonda sa vada daca nu cumva ramane agatat plutitorul ala. Am avut si io aceeasi problema pe veche berlina si asta era buba, nu putea sa faca toata cursa.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
io cu mintea mea aia slaba vreau sa ma bag shi io cu cateva observatzii, intrucat m-am binedispus citind acest thread si mi s-a parut instructiv:
Unu: depresiunea e tot o forma de presiune. Dixit. ![]() Doi: Shi la mine fasaie, tot timpu a facut asa, shi miroase a fasole. Mai ales cand suntem singuri. Trei: Shi indicatoru meu functzioneaza oarecum timid, in sensu ca din cinci liniutze se ridica numa' pan' la a patra chiar daca io bag benzina pana curge pe jos. Patru: In talon scrie ca rezervoru are capacitate 44 litri, da' nu-sh de ce am impresia ca are capacitate ceva mai mica. Sa fi furat ashtia pana shi din capacitatea rezervorului? ...acu' nu ma batetz ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
bogdan.dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Trecand peste presiuni si depresiuni si negasind un alt topic in cadrul caruia sa-mi exprim oful, va anunt cu tristete ca la mine indicatorul de benzen arata cum trebe nivelu' dar nu-l prea vad decat ziua. De ceva vreme, acea minune a tehnicii care ar trebui sa-l lumineze din spate ba se aprinde ba nu se aprinde, bagandu-l temporar dar des in ceata pe saracul ac. Aveti 'fro idee pe unde ar trebui sa-i dau un pumn/ciocan casa-si revina ? Intrebarea este serioasa desi poate nu pare.
Multumesc anticipat de ajutor si o zi buna !!! Bogdan |
--------------------
DSN Confort 2003,
Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dCI 85cp
Dec.2007
- PH-77-BDU Bogdan (Ploiesti)
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
desfa partea de jos a bordului si schimba beculetele din ceasurile de bord
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:03 |