maneta semnalizare, rupta
![]() ![]() ![]() |
maneta semnalizare, rupta
mcm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 06 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
- AR-04-MHS
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu dai cochilia jos.4 suruburi mufa si gata.,una noua de metaplast e la mag de langa mine 5 lei.e usor
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mcm |
![]()
|
mersi mult. eu n-am desfacut-o inca. dar zicea batranu' ca e monobloc.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- AR-04-MHS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e numai 5 lei, e mai complicat, are un pinten ce calca pe axul volanului, si s-ar putea sa fie si la tine impreuna cu blocul de lumini..la mine sunt unite..
This post has been edited by argon: 12 May 2006, 13:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Si eu am patit ceva asemanator,nu s-a rupt,dar nu mai mergea...
La mine era separat de blocul de lumini,am cumparat maneta cu tot cu cablu si mufa,demontat capacul de sub volan,desfaci surubul care tine mecanismul,scoti mufa,pui maneta noua.Treaba de 10 minute cu tot cu tigara de dupa ![]() Nu incerca adaptari de la nu stiu ce masini,te poate costa mai mult fara efectul scontat. Maneta a fost in jur de 10 lei. This post has been edited by bure: 12 May 2006, 13:54 |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
mcm |
![]()
|
Schimbat bloc semnalizare. Nu are legatura cu blocul de lumini. Se tine in doua suruburi.Nu prea ai cum sa nu-l pui bine, pintenul calca pe axul volanului. Mufa aferenta e ok. Are 3 contacte. Nu stiu cat costa, ca l-am primit de la al batran.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- AR-04-MHS
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da.e ff simplu de schimbat.si pe mine ma teroriza gandu la inceput:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Sa rupt sau a iesit din locas?
In fine daca sa rupt singura solutie e schimbarea dar ( recomandarea mea caduroasa verifica in magazin cit de fin merge , sa nu agate etc.) de prins nu e greu dai suruburile jos desfaci placa care mascheaza firele sub volan sii ii dai bataie scoti mufa , pui semnalizatroul in locas verifici cum mere eventual dai un pic cu ceva vaselina pe rola / ax , nu pre multa... numai dupa ce ai facut teste 4 - 10 ... ;-) pui la loc placa de dedesubt. Bafta. :-) ai brat puternic ? vezi ca la blocul de lumini .... e mai scumpa miscarea ... atentie... |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu am schimat-o intr-o seara la un preten.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mcm @ 14 May 2006, 20:38) Schimbat bloc semnalizare. Nu are legatura cu blocul de lumini. Se tine in doua suruburi.Nu prea ai cum sa nu-l pui bine, pintenul calca pe axul volanului. Mufa aferenta e ok. Are 3 contacte. Nu stiu cat costa, ca l-am primit de la al batran. ![]() ![]() Aici ar mai fi de adaugat doar ca exista cel putin 2 modele de mufe la acest semnalizator (un model mai vechi si unul mai nou). Asta inseamna ca cel mai bine mergeti cu semnalizatorul vechi la magazin si luati exact ce va trebuie. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
ydaniel |
![]()
|
asta asa e:)oricum sunt ff slabe calitativ..nu mai revin..
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |