DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Contact+buson rezervor de Logan..., merge pe 1300???

zolygas
post 17 May 2006, 15:55
Post #1

tanar,fara bani...cu dacie

Group: Members

Salut!
As dori sa aflu si eu daca se potriveste contactul si busonul de la rezervor de pe Logan pe cel de 1300? asta din motiv ca intentionez sa-mi pun o alarma cu inchidere centralizata pe masina iar telecomanda de la alarma este de tip "briceag" cu loc pt cheia de contact...(exact la fel cu cheia de peugeot 406 Paladinne)
Problema este ca...din moment ce voi avea posibilitatea sa am totul dintr-o singura cheie(inchidere si contact)...de ce sa mai am o legatura inutila de chei?Vreau sa am UNA singura!!!...Stiu ca, cheia de contact de la 1300 nu poate fii montata in telecomanda mea...am vazut ca cel de Logan intra perfect...
Oare ar merge si de la cel de Solenza???Sau orice altceva...dar sa mearga si busonul...
Va multumesc mult...

--------------------
dacia 1300 berlina - tm-01-AKG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrec
post 17 May 2006, 22:19
Post #2

membru drept

From: Galati

Din cate stiu eu, telecomenzile de care vorbesti au cheia bruta. Mergi cu ea la un atelier de copiat chei si gata.

--------------------
Dacia 1310 1990, 1994 - GL03WWT & GL07NAT
bau
+
bygy007
post 17 May 2006, 22:45
Post #3

Membru autentic

From: BUCURESTI

nu stiu daca se poeriveste partea mecanica a contactului adica daca intra in locul celui vechi si se potriveste partea cu blocarea volanului in rest partea electrica se poate modifica adica banuiesc ca are aceleasi pozitii ca orice masina
sad.gif

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
zolygas
post 18 May 2006, 12:44
Post #4

tanar,fara bani...cu dacie

ca sa ma fac inteles...pe telecomanda de la alarma exista doar locul pt cheie,iar acolo vine prins cu un surub mic varful cheii...am vazut ca, cheia de la Logan are asa ceva...se poate desprinde de manerul cheii....sau ma rog...orice cheie de genu asta dar sa mearga pus la 1300 si sa fie bun si pt buson...
Multumesc mult...

--------------------
dacia 1300 berlina - tm-01-AKG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 00:28
Forum Renault