Contact+buson rezervor de Logan..., merge pe 1300???
![]() ![]() ![]() |
Contact+buson rezervor de Logan..., merge pe 1300???
zolygas |
![]()
|
||
tanar,fara bani...cu dacie Group: Members Posts: 73 Joined: 19 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
- tm-01-AKG
|
|||
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Din cate stiu eu, telecomenzile de care vorbesti au cheia bruta. Mergi cu ea la un atelier de copiat chei si gata.
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu stiu daca se poeriveste partea mecanica a contactului adica daca intra in locul celui vechi si se potriveste partea cu blocarea volanului in rest partea electrica se poate modifica adica banuiesc ca are aceleasi pozitii ca orice masina
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
zolygas |
![]()
|
tanar,fara bani...cu dacie Group: Members Posts: 73 Joined: 19 August 05 ![]() |
ca sa ma fac inteles...pe telecomanda de la alarma exista doar locul pt cheie,iar acolo vine prins cu un surub mic varful cheii...am vazut ca, cheia de la Logan are asa ceva...se poate desprinde de manerul cheii....sau ma rog...orice cheie de genu asta dar sa mearga pus la 1300 si sa fie bun si pt buson...
Multumesc mult... |
--------------------
dacia 1300
berlina
- tm-01-AKG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |