cat ati platit pentru numerele de masina
![]() ![]() ![]() |
cat ati platit pentru numerele de masina
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
1 milion anul trecut in aprilie pe 16- la Mangalia
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
1,1 milioane sau 1,5 milioane daca vrei cartea de identitate cu folia RAR gata aplicata. Iasi, februarie 2006.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mda ... m -am cam lamurit. se pare ca doar la dacia tre sa platesti un milion jumate ca sa iti iei numerele... La peugeot se plateste ... doar 500.000. pentru aceleasi chestii...numerele de masina, suporturi, si autorizatie de circulatie provizorie. Concluzia: fura Dacia de nu e adevarat. Romanul tot hot ramane.... topicul se poate inchide
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Crezi ca la dealerul Peugeot nu sunt tot romani?
Eu am platit la Cobalcescu vreo 500.000 lei prin decembrie 2004. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Decembrie 2005-150 ron ASV Brasov.
Ca fapt divers la Volkswagen-Audi nu te costa nimic. Aaaa,si la Politie cand le duci inapoi iti dau vreo 26 ron. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
eu am platit vreo 300.000 lei in dec 2004
|
-------------------- |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
La ASV Brasov se plateste "pregatirea de vanzare" (asa scria pe factura anul trecut), care, teoretic, e gratuita (scrie pe factura de la DACIA)
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In septembrie 2004 am platit 500 000 la Cobalcescu si am primit si un set de covorase gratuit.......Si banii astia nu-i cere Dacia ci dealerul,de aceea preturile difera.
This post has been edited by ICET: 21 Apr 2006, 12:38 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa-mi bag picioarele in "pregatirea de vanzare"! Io cumpar un produs nou, nu unul vechi care trebuie fatzuit.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.741 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pregatirea de vanzare NU TREBUIE platita. Este obligatia dealerului sa o faca, e scrisa-n contractul dintre el si Dacia-Renault. A, daca doreste clientul "suplimente" gen aparatori de noroi, alarma etc. manopera pentru instalarea lor normal ca se plateste.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Inca ceva,poate sunt off-topic dar n-as vrea sa deschid un subiect,mi-a zis un politist ca la masinile de productie autohtona achizitionate noi,primul an nu trebuie sa platesti taxa de drum(rovigneta)aceasta fiind inclusa in pretul masinii...
Stiti ceva despre asta? Lamuriti-ma si pe mine. Multam |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
Sony |
![]()
|
Probabil politistul era beat! Rovigneta e obligatorie imediat ce ai schimbat numerele rosii.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Rovigneta nu se plateste pentru numerele rosii
![]() Cand iei numerele negre trebe rovigneta obligatoriu. Eu am mers la Deva (aprox. 100 km din Vale) si nenea politaiu m-a si avertizat cand am luat numerele sa ma opresc la primul PECO pentru ca trebe sa am rovigneta (aprox 580.000). |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
110 RON pentru numerele rosii (100 RON) + suporturi (10 RON)... 28 martie 2006... cam mult, parerea mea...
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
80-90 RON (nu mai stiu exact) in Dec 2005, pt autorizatie prov, nr rosii, carte identitate cu folie rar, declaratie vamala autentificata la notar (import). Puteam sa recuperez cca 24 RON pt nr rosii, da m-am dus fix a doua zi dupa expirarea depunerii.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu am fost anuntat ca trebuie sa platesc 88 RON numerele si 250 ron asigurarea RCA mama cati bani e saracia aia !
Salutare! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
rca-ul e pe o luna ? e prea mult. fa-ti tu personal. chiar direct pe 6 luni sau 1 an eventual.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Nu, rca-ul este pe un an ! Se poate face pe o luna ??? eu stiam ca doar 6 luni sau un an !
Sa vad maine ! Salulare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Ouch, scuze. Am confundat 250 cu 25 RON.
Din cate stiu, la masinile noi, inca neinmatriculate, se poate face si pe 1 luna. Sau ceva de genu. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:04 |