Eu sunt cel mai destept!, Restul lumii e .....pamant.....
![]() ![]() ![]() |
Eu sunt cel mai destept!, Restul lumii e .....pamant.....
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si-o fi pus CIP omul...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 18 May 2006, 01:58) Interesant! Fara cuvinte! Nu poti sa bagi un link cu textul din legislatie unde scrie asta? ![]() Sint curios cum trebuie sa semnalezi faptul ca ai "clare probleme de orientare" celorlalti participanti la trafic astfel ca ei sa-si dea seama ca trebuie sa-ti dea prioritate. ![]() E chestie de bun simt si politete la volan. Iti spune asta ceva? Ca dupa cum rizi... ![]() QUOTE(radian @ 18 May 2006, 04:10) din intelepciunea populara - daca trei oameni iti zic ca esti beat, du-te linistit acasa si te culca. Si daca iti spun acest lucru trei... betivi? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@MT: "E chestie de bun simt si politete la volan. Iti spune asta ceva? Ca dupa cum rizi... "
Ce e alea? Lasa tu risu' meu ca n-are nici o treaba, iar de bunul simt si politetea la volan nu trebuie sa-mi povestesti tu. Dar as avea aceeasi intrebare si pentru tine: de cind e bunul simt legat de prioritatea la plecarea de pe loc. Daca esti asa de sigur ca ai prioritate de ce nu semnalizezi la plecare si-i dai drumu' fara sa te asiguri? Ahh, ca poate unu' are bun simt si te lasa, ok, dar daca nu are bun simt si nu te lasa? Deci ar fi cazul sa faci o mica diferenta: prioritatea ti-o da legea, asta e tot ceea ce conteaza d.p.d.v. legal (indiferent ca rid sau nu) ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Hai ca s-a aberat destul pe acest topic. Fiecare va pricepe cit poate din lecturarea lui.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:25 |