Help - geam oglinda!!
![]() ![]() ![]() |
Help - geam oglinda!!
Bogdan_F |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
|
||
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa este.. Da-i totusi un search ca s-a mai discutat. Sint niste oglinzi de vinzare pe Bursa..
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Geamul de la oglinda nu se poate cumpara ca atare ci numai impreuna cu toata oglinda (investitie de cca 800-900k). In schimb, ca o veste buna, geamurile oglinzilor merg schimbate intre ele.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
silver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 April 04 From: Iasi ![]() |
Alta solutie ar fi sa te duci la un atelier de geamuri si oglinzi si sa ii rogi sa iti taie o bucata de oglinga dupa formatul de la masina si apoi sa o lipesti cu un mastic la locul ei...nu stiu ce ai sa te faci cu mecanismul de directionare a acesteia...daca actioneaza direct pe oglinda sau de rama oglinzii...
De obicei pe la atelierele mari gasesti oglinzi gata facute pentru f. multe modele de masini, stiu ei de ce.... ![]() |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Florinc si-a facut asa ceva la masina dupa ce i-au saltat unii oglinda si se vede ca naiba. Adica masinile se vad mult prea departe. In fine, e deranjanta faza. Norocul lui e ca beleaua e la oglinda din dreapta, deci nu e prea des folosita. Ca atare, fa schimb e geamuri intre cele doua oglinzi si vezi tu mai departe. Cat despre reglaje, nu vor fi afectate in nici un fel de vreme ce geamul se prinde pe un suport circular care ala se regleaza.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca dracu in oglinda care e facuta la atelierul de geamuri, dar daca ai casco nu mai sta pe ganduri.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Sa fie ea a draq de viata ca si mie mi-au furat geamul de la oglinda din dreapta. :vmad: Ma trezesc azi fara oglinda.
M-am dus la Politie dar mi-au zis aia sa incerc mai intai sa vad daca nu pot sa cumpar (m-au trimis ei la cineva care ziceau ca are gemuri de oglinda originale. De unde, pai probabil de la alti nefericiti ca mine :vmad: ) ca nu merita sa deschida dosar pentru cateva zeci de mii si ca pe urma daca il prind pe ala ma tarasac pe mine prin tribunale sa dau declaratii. Cand l-am intrebat cum il prind, au zis ca poate vine unul si recunoaste sau ii imputa furtunul unui care are si altele. Exemplul dat de ei a fost ceva in genul pai daca vine unul cu doua talharii ia dupa el si oglinda ta probabil :foartemirat: Mda.... Asta e, au si oamenii dreptate, ma plimb si eu pe la casco, asa sa intrebarea mea este se gaseste pe undeva dracia aia de geam? Ca s-ar putea sa nu-l aiba baiatul la care m-au trimis astia de la Politie. |
--------------------
Dacia
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic, va intreb aici cum se schimba o oglinda retrovizoare ? Mai exact vreau sa schimb pe cea de pe dreapta a carei cochilie s-a facut urata rau, se cojeste plasticul si intamplator am facut rost de o cochilie noua la care trebuie sa pun geamul de la oglinda care este acum pe masina. Dar nu am nici o idee cum se desface... nu doar geamul ci intreaga oglinda. Astept sfaturi.
This post has been edited by Daedalus: 15 May 2006, 17:24 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se scoate ornamentul interior (prin care trece levierul de comanda al oglinzii) prin tractiune. Se desface surubul ce fixeaza levierul, apoi celelalte 3 suruburi ce fixeaza componenta externa si.... asta e.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca era si un tutorial....nu-l mai gasesc
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
greu e sa dai cu search...
ia uitati ce am postat eu pe un alt topic: am gasit doar geamul de la oglinda cu 42ron la AREZZO: Calea Dudesti nr. 140, sector 3 , Tel. 322.44.33; 0722.228.017; Fax 322.44.33 Orar: L-V: 9,30-18,30; S: 9,30-15 P.S. cea cu dezaburire era 65ron parca; toata oglinda e la IPSO 78ron BogdanO, uite ca se gaseste si sticla separat ![]() Tutorialu tot de mine era facut (am invatat de la TUDOR B de pe acest forum). Iata link-ul: http://solenzamea.xhost.ro/demontare_monta...glinzi_slz.html This post has been edited by free_fiber: 16 May 2006, 14:54 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Faci tu ce faci si le rezolvi pe toate
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce vrei sa le demontezi COMPLET? Daca vrei sa le vopsesti, le poti vopsi fie pe masina (dand doar sticla jos), fie dai toata oglinda jos (fara a o mai demonta in continuare).
Alege o metoda cat mai simpla, astfel nu vei avea probleme. Eu am ales cea mai complicata metoda si la remontare am intampinat dificultati. Bafta |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Daedalus |
![]()
|
Deci eu vreau sa schimb cochilia pastrand geamul original pt ca cochilia actuala s-a facut naspa plasticu. Si dupa cum vad trebuie demontata de pe masina si schimbata oglinda. Ai dreptate, n-am nevoie sa desfac ala.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte simpa tutorialul. Cam acelasi lucru l-am spus si eu dar mai laconic. Oricum pozele spun mai mult ca o mie de cuvinte
![]() |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Daedalus |
![]()
|
Gata, am reusit sa schimb cochilia. Ms frumos
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 13:03 |