Cum sa?, cum se spala motorul unei dacii cu GPL?
![]() ![]() ![]() |
Cum sa?, cum se spala motorul unei dacii cu GPL?
RMS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- SJ-02-ACC
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Uite baga-te aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37058 la cotitura
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
RMS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 9 December 05 ![]() |
Multumesc dar tot nu am aflat daca partile (electrice cel putin) de la GPL au de suferit ceva sau daca trebuie protejate si cum.
Spalarea normala stiam eu cum se face dar pe gaz? Mai bine intreb inainte decat sa fac ceva prostii. (oricum am facut destule) |
--------------------
Dacia
1310
- SJ-02-ACC
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai nu ai face rau sa protejezi si partea electrica gpl
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
NU are nimica instalatia.Baga apa pana ii sara vopseaua ca tot nu are nimica instalatia.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
La fel ca la cele fara gpl. Punga pe delcou si gata
![]() |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 |