Ce Dacie aveti?, ...partea2
![]() ![]() ![]() |
Ce Dacie aveti?, ...partea2
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat DSN, dar am si o SLZ. Sunt incantat de amandoua, daca se preluau la SLZ punctele forte ale DSN era super ok. Asa, fiecare are puncte tari si puncte slabe, dar ca raport calitate-pret pot spune ca sunt ok. Si foarte important, nici nu te mananca de bani intretinerea lor. Doamne ajuta !
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vezi ca la Nova mai e un model neprins de tine acolo, cel cu fata de supernova dar cu luneta mare. Primul model avea farurile patrate
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat SLZ pentru ca am SLZ. Ce pot spune?! Pana acum, 7000km, sunt multumit de ea.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Prea multe optiuni, eu cred ca erau suficente 6:
1100 1300, 1400 etc Nova Supernova Solenza Logan |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Io nu pricep cu ce ne ajuta informatiile din topicul asta
![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Logan Laureate 1.4 ("de la firma")
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Am votat Solenza , a mea este model " Prima" 2004 , clasa mai "superioara" decat "Europa"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
andumar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan Ambition 1.6 cameleon
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-89-WYN Dacia Logan 1.6 Ambition
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 5 May 2005, 08:15) Io nu pricep cu ce ne ajuta informatiile din topicul asta ![]() Aici te contrazic. Mi se pare util, pentru a afla mai precis structura forumului si punctele de interes. Singura mare problema e ca in timp nu pot fi schimbate optiunile, asa ca, pe masura ce lumea isi va schimba masinile, va trebui refacut la doua trei luni. Parerea mea e ca s-a exagerat un pic cu optiunile. Puteau fi grupate mai multe la un loc |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Solenza Confort cu AC si servo ... hihihihihi .... ma hlizesc si io ca inca sunt incantat de ea .... 7000 km, deocamdata, in trei luni jumate .....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
paul, cea de care zici tu (si care am inteles ca o ai) nu are caroserie de Supernova. Am zis "Nova cu luneta mare"
Aaaaa...si cine a votat in avans? ![]() This post has been edited by Uncle-Sam: 5 May 2005, 20:37 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Solenza 2004, cu bare vopsite, airbag etc...12.000 Km, ruleaza ca in prima zi! Incantat : e putin spus!
Am tunat-o un pic, mai mult pentru agatat gagici si plimbari prin oras sambata seara! O iubesc mai mult ca pe orice ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
liberta '95 facuta la comanda(tabla mai groasa,motor 1.4l,cutie 5 trepte de viteza)
--fuge bine pentru o dacie,da fum la oltcituri,ce mai .......masina perfecta ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Stati mah, eu am si o 1310 berlina din 95, asta la ce categorie intra ? ca Liberta am vazut si eu pe strada, cam stiu cum arata... nu e Liberta...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
DSN confort 2002
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Nova GTi, din aprilie 2000;...aspectul interior si exterior e similar DSN.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Ghost |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Am votat Logan probabil din cauza ca de asta am.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
zmorfolac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 June 05 ![]() |
eu as fi votat: "coaja" dupa '90 - solenza de cand a aparut - logan de 1 luna
![]() |
--------------------
dacia
SLZ
- KBU
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Solenta, ca si cineva de mai sus puteam sa iau un Logan, dar am zis ca mai bine iau o Solenta si peste doi ani vad ce imi permit sa iau
![]() Deocamdata multumit 5500 km in 3 luni. Sper sa tina tot asa, doar benzina si fara defectiuni importante. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
Dacie Sport1988!! e cea mai buna
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
mda.....aproape dublu numarul celor cu logan, si totusi in poll-ul cu designu` cei cu logan sunt foarte "multumiti" ca au reusit sa treaca de slz cu cateva procente.....
|
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Logan din Octombrie 2004.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai trece o rubrica: Nu am dacie, si nici nu vreau
![]() AM FOCUS!!!! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nova gti in ce categorie intra?
![]() |
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
g_kata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 November 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am si o slz si o Sn, am votat slz,da io folosesc mai mult SN,slz o ia maicamea,io cu sn merg la scoala in fiecare zi.Mie imi plac amandoua.
|
--------------------
Dacia
SuperNova/Solenza
- TM-32-CCC/TM-09-JZI Mie imi place Solenza si nemeni nu ma face sa n-o plac
|
|
Anonym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
Am votat Logan probabil din cauza ca de asta am. Sau nu... Hmm...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
solenza 1.9D confort(sept 2004)
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
NRG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 September 05 ![]() |
Cei cu "papuc" ce voteaza???Am unul dar in nici un caz nu as vota pentru el.....m-a rasturnat de 2 ori!Deci...Uncle-Sam...ai grija si nu exclude unele modele...chiar dak ele fac parte din minoritate!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- OT 88 ANG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:12 |