problema frana, zgomot ciudat fata
![]() ![]() ![]() |
problema frana, zgomot ciudat fata
SAVU |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva lipseste o clema de la etrier? exista la DSN niste cleme care tin placuta mai fixa in etrier si au obiceiul sa mai cada si atunci cam ce descrii tu se intampla
incearca cu search pe forum ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
E posibil sa faca zgomot pentru ca nu stau stau placutele "fixe". Verifica daca sunt la locul lor clemele (sau sigurante nu mai stiu exact cum se numesc) care tin placutele corect. Mecanicii au obiceiul de anu le mai pune la loc.
Asa facea si a mea si dupa ce le-am pus (se gasesc de cumparat la pachet - set anexe asamblate cu tot cu placutele alea metalice, arcuri, sigurante) e ok |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi pentru raspunsuri! dar stiam de aceste cleme si am stat cu ochii pe ei si cred ca le-au pus bine(oricum am sa le mai verifi inca o data)si daca ar fi fost din asta trebuia sa faca asa de la inceput dar a fost o perioada de circa 2 luni cand a fost ok nu se mai auzea nimic.sa aibe vreo legatura cu faptul ca nu sa facut o aerisire sau lichidul trebuie scimbat este cel din fabrica pe ea. si inca un simptom noaptea cand este liniste si apas pedala de frana se un fel de fasit foarte discret si creste putin turatia lucru nesesizabil ziua cand este mai zgomot.
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
fasaitul discret de la membrana sau valva de la servofrana... una din ele e pe duca
iar explicatia ca 2 luni nu au zanganit placutele: - erau noi, si stateau fest, pe masura ce se tocesc creste jocul in etrier - da un ochi pe acolo sa vezi daca le mai ai - e posibil sa cada in mers, la gropi etc, daca nu le ai nu inseamna neaparta ca nu le-au pus mecanicii... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
SAVU |
![]()
|
aceasta valva sau membrana cam pe unde se afla am acces la ea sau trebuie demontata intreaga pompa?
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
madkat |
![]()
|
se afla intre "soclul" pompei de frana si peretele dintre motor si habiltaclu - e un cilindru in care intra un furtun cu un capacel alb in capat
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
SAVU |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:30 |