Adevarul despre integrarea UE, binenteles in legatura cu masinile
![]() ![]() ![]() |
Adevarul despre integrarea UE, binenteles in legatura cu masinile
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce naiba e aia circulara , da astia de pe la service-uri nu au auzit de monitoru oficial, parac tot cu saru' manuta conasule umblam
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Argon, "cert" are sensul de sigur, inevitabil.
Mi se pare si normal sa se ia aceste masuri de taxari suplimentare ca in toata UE. Vroiam doar sa-ti zic ca fost propietar de Dacia, ca la o masina straina nu pica toata ziua piesele si daca ai sa faci un calcul s-ar putea sa te ajunga chiar mai ieftin intretinerea. Revzii partiale poti sa faci si la tine acasa nu te pune nimeni sa te duci la service sa lasi milioane acolo. Daca pe tine te multumeste Dacia eu ma bucur enorm pentru ca esti primul roman care este multumit de acest brand. De curiozitate ce model ai? Break? Suuuper.. chiar ca singurul! Ei bine eu nu sunt multumit de Dacia si sigur nu voi mai avea una! M-am saturat de nefunctionalitati de doi bani care te tapeaza sistematic de cate un banut. Azi membranele la pompa, stai ca fluiera pompa de apa, s-a cam dus amortizarea etc. Ar mai fi aspectul confortului pe autostrada si sincer urasc huruitul motorului la 140Km/h isesizabil intr-o masina care se respecta. m-am saturat sa fiu in pericol in fiecare secunda pentru ca nu am ABS, m-am saturat sa mai trag de roata aia fara servo directie. Muuulte ar fi de care m-am saturat! |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta e altceva, vrei confort, perfect, ia-ti ce te multumeste, ma gandeam ca vrei dacie, dar nu-ti iei ca te descurajeaza taxele mai mari
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
OK, date noi; am sunat la RAR, zvonul e doar zvon; nestiinta era in "masinile fabricate dupa 1984 trebuie dotate cu circuit dublu si servo". A amicului era '85 sau '86. A mea e tot '86 dar am luat-o fara servo si cu pompa tandem 3 conducte, primul pas, cum am spus fiind montarea servo si pompa cu 4 conducte, primita noua, nemontata, bonus de la ex-proprietar.
Daca cineva are masina tot perioada de dupa '84 si stie sigur sa ne spuna daca erau prevazute cu servo...elucidam misterul. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu ma ospatez cu un sistem de franare get beget dacia pan' la urma
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 06:46 |