Politetea da rezultate !, in special seara & la masinile mai d soi
![]() ![]() ![]() |
Politetea da rezultate !, in special seara & la masinile mai d soi
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
De acord, tampenii poti spune si tu.. si vad ca nu obosesti in a o arata... Dar nu are legatura cu subiectul discutiei.
Ce ti se pare ilogic / de neinteles in faptul ca, daca pentru o fapta nu este prevazuta o sanctiune in lege, atunci, conform legii, acea fapta nu se sanctioneaza? |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(steph @ 9 Jun 2006, 20:20) Nu m-am exprimat corect. Vor creste drastic amenzile pt. acest fapt. ![]() Nu fiti carcotasi. ![]() Da-mi voie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum era cu marmota ? Tu chiar nu iti dai seama ca unele chestii NU or sa se aplice niciodata sau cel putin pana nu vom avea o infrastructura rutiera cat de cat ? as vrea sa vad cum o sa se circule pe dreapta intre Bucuresti si Ploiesti eventual vineri seara cu plecare de la Baneasa. eu vad lucrurile foarte simplu : 1.viteza legala in localitati 50/70 km/h 2.viteza legala in afara 90/100/130 km/h 3.daca merg cu una dintre aceste viteze +- 10km/h si sunt pe banda 2 (adica cei de pe banda 1 se deplaseaza f. incet sau e ceva periculos pe banda respectiva )si apare un berbec disperat cu flash-uri NU O SA MA DAU NICIODATA LA O PARTE DECAT daca am loc suficient si consider ca manevra nu e periculoasa pentru mine sau pentru cei de pe banda 1. Cand apare vreun astfel de berbec ii dau semnal dreapta ca sa vada ca am de gand sa ma dau la o parte dar asta nu inseamna ca imi voi forta masina ... sau ca voi face scopul meu in viata sa ma dau la o parte .Acum sa nu intelegeti ca merg cu 50 km/h in afara localitatilor. Trebuie sa recunosc ca am dat flash-uri si eu altora insa mi-am propus sa nu o mai fac,astept pana imi face loc respectivul.De asemenea consider normal sa fiu tratat cum am zis mai sus daca voi avea recaderi temporare de la ceea ce mi-am propus. This post has been edited by avathan: 12 Jun 2006, 16:04 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Tempereaza-te un pic, ai trecut deja la atac la persoana ("tampenii poti spune si tu.. si vad ca nu obosesti in a o arata" este atac la persoana).
Revenind la chestiunea in discutie, vorbim pe texte de lege sau pe amintiri despre lege? Si, daca vorbim pe amintiri, vorbim pe amintirile tale sau pe ale mele? Si vorbim pe amintirile referitoare la regulamentul in vigoare sau la cel care va intra in vigoare in septembrie? Dupa ce-ti raspunzi la astea si te racoresti, poate iti faci timp sa citezi legea in care scrie ce sustii. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
avathan |
![]()
|
ca sa nu generez un oftopic ...o sa iti raspund o data si doar atat
nu sunt deloc,dar chiar deloc,agitat sunt foarte calm. Da ii consider berbeci fara o urma de inteligenta pe cei care se lipesc de fundul masinii din fata la viteze de 100+ km/h asteptandu-se sa le faca loc cei din fata prin orice mijloace.(cred ca am jicnit bietele ovine) nu am atacat pe nimeni de aici daca unii se vor simti este treaba lor. cat despre noul cod rutier cred ca ar trebui sa se citesca cu atentie unde si cand se aplica unele chestii . si sa se mai si judece(de cei care le-au pus acolo) unele prevederi in functie de infrastructura rutiera de tara bananiera pe care o are Romania.(pentru ca unii se cred in Germania pe autostrazi) @tatabobu acum mi-a picat fisa ca s-ar putea ca ultimul tau post sa nu fi fost pentru mine ![]() This post has been edited by avathan: 12 Jun 2006, 16:29 |
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
nu e nici un atac la persoana, am confirmat doar ce ai spus tu mai sus. Sau te-ai auto-atacat?
Vorbim pe texte de lege. Lectura de vacanta: Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulatia pe drumurile publice (publicata in Monitorul Oficial nr. 958 din 28 decembrie 2002), Capitolul VII, Raspunderea contraventionala. In noul regulament, s-au schimbat cuantumurile amenzilor. Sanctiunile in ce priveste viteza se pastreaza. Astept sa ma contrazici, citand sanctiunea pentru depasirea cu pana in 10 km/h a vitezei legale pe sectorul de drum respectiv. Daca nu poti, ai macar bunul simt si nu o mai da-n diverse... |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
avathan |
![]()
|
Cryo am specificat foarte clar . NU o sa ma pun niciodata in pericol eu ca vine un X si se lipeste disperat de spatele meu. Nu m-am atacat ma atac foarte greu ,m-am convins de mult ca nu trebuie sa imi mai risipesc energia pe lucruri inutile cum ar fi datul explicatiilor unor loseri care se cred piloti de curse pe drumurile publice. Nu te includ in aceasta categorie pentru ca nu te cunosc si nu stiu daca ne-am intalnit in trafic.
cat despre flashuri ,claxoane si altele aste tin in primul rand de cei 7 ani de acasa si de bunul simit de care pomeneai tu mai devreme la misto. This post has been edited by avathan: 13 Jun 2006, 11:01 |
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(cryo @ 12 Jun 2006, 17:44) ... Vorbim pe texte de lege. Lectura de vacanta: Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulatia pe drumurile publice (publicata in Monitorul Oficial nr. 958 din 28 decembrie 2002), Capitolul VII, Raspunderea contraventionala. In noul regulament, s-au schimbat cuantumurile amenzilor. Sanctiunile in ce priveste viteza se pastreaza. Astept sa ma contrazici, citand sanctiunea pentru depasirea cu pana in 10 km/h a vitezei legale pe sectorul de drum respectiv. Daca nu poti, ai macar bunul simt si nu o mai da-n diverse... Domnule "cryo", se pare ca mai este pana vine vacanta, pentru a avea timp de lectura pe aici, dar pana atunci, putem sa fim ironici, ca nu ne costa nimic, si sa indemnam pe ceilalti sa citeasca.... Hai sa vorbim pe texte de lege daca tot a venit vorba: Extras din "Regulamentul de aplicare a OUG 195.2002" ( sau daca vreti, din Hotararea Guvernului Romaniei nr. 85 din 23 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta 195/2002 ) ... "Art. 154. - (1) Conducatorii de vehicule sunt obligati sa respecte viteza maxima admisa pe sectorul de drum pe care circula si pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum si cea impusa prin mijloacele de semnalizare." ... Art. 226. - Constituie contraventie si se sanctioneaza dupa cum urmeaza: ... B ) nerespectarea prevederilor art. 17-19, art. 42, art. 50 alin. (2) lit. e), art. 51 alin. (2), art. 65 alin. (2), art. 66 alin. (2), art. 82 alin. (2), art. 84 alin. (1), art. 87 alin. (2), art. 106 alin. (2)-(4), art. 117 alin. (1) lit. c) si d), art. 125, art. 127 alin. (2), art. 130-132, art. 134, art 135 alin. (2) teza a 2-a si alin. (3), art. 136, art. 137 alin. (1)-(3), art. 138-140, art. 143 alin. (1) si (3), art. 145, art.154 alin. (1), art. 157, art. 158, art. 163, art. 164, art. 165, art. 173, art. 176 alin. (1), art. 179, art. 180 pct. 8, 10, 11 si 14, art. 181 pct. 2, 3, 7, 8, 9, 13, 17 si 19, art. 188, art. 189, art. 190 alin. (1) lit. B )-d) si alin. (2)-(4), art. 191 alin. (2), art. 192, art. 194 alin. (1), (2) si (4), art. 195, art. 197 alin. (5), art. 200-202, art. 211 si art. 215, cu avertisment sau cu amenda de la 600.000 lei la 800.000 lei; Dupa cum vedeti, in lege nu exista 10km/h "marja de iertare".... Cum viteza maxima admisa este clara, si reglementata, mie imi pare logic ca ei pot da amenzi si la 51 km/h in momentul in care maxima admisa e 50, si la 61km/h in momentul cand maxima admisa e 60, etc... Nu apare nicaieri in lege ca ca se sanctioneaza de la 60 km/h daca limita e 50 si tot asa.... deci, daca acei "10 km/h" iertati, nu sunt stipulati in lege, inseamna ca nu au obligatia sa ne ierte, si ca noi de fapt, nu avem voie sa mergem cu 60 unde e 50, cu 70 unde e 60, etc Nu dau amenzile astea, dar pot sa le dea, "cu legea in mana".... Deci NU rezulta DIN LEGE ca pentru depasirea cu pana la 9 km /h nu iei amenda .... indiferent de vacanta sau lectura.... In alta ordine de idei: Ma asteptam la reactii din acestea, dar nu pe un topic PROpolitete: QUOTE(steph @ 9 Jun 2006, 00:04) ..... Si da, daca eu vreau sa merg cu 150 pe DN si incalc legea nu imi convine sa fac slalom stanga dreapta pt. ca nea Gheorghe considera ca pot sa il devansez pe dreapta. [/b] ... Exact cum banuiam : "daca eu incalc lege e treaba mea, celalalt trebuie sa mearga regulamentar sa-mi faca mie loc". ![]() Ce te faci daca si celalalt gandeste in genul: "sa se grabeasca pe unde poate, ce ma intereseaza pe mine" QUOTE(steph @ 9 Jun 2006, 20:20) ... Vor creste drastic amenzile pt. acest fapt. ![]() ... Adica :"atunci ei o sa fie mult mai neregulamentari decat mine care merg cu 150 km/h " ![]() Vad ca inca nu este clar ca oricare conducator auta este la fel de obligat sa respecte regulamentul... ... sau, daca vreti, oricare conducator este la fel de "indreptatit" sa-l incalce.... ....depinde din ce punct de vedere sunt privite lucrurile. This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Jun 2006, 19:09 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
avathan |
![]()
|
Din cate stiu eu marja aia e data de eroarea aparatului de masura (a radarului) si/sau a vitezometrului(desi,iarasi,din cate stiu eu,acesta arata mai putin in general decat viteza reala).
This post has been edited by avathan: 13 Jun 2006, 11:07 |
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
GABY IS BACK ! care e amenda pe care mi-o poate da in caz ca merg cu 51 in loc de 50 ? Daca tot zici ca poate sa dea amenda...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Ca sa ma bag ca musca-n..............hmmmmm oala va pot spune ca tocmai am fost sanctionat contraventional pt depasirea vitezei maxim permise cu 3 km/h DA cititi bine 3 km/h, inspre Bicaz. Amenda a fost jumatate din minim pe care am si platito. Probabil "organul" are tot dreptul sa aleaga ce suma trece in pv.
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Pentru depasirea vitezei (in limite rezonabile, evident - desi rezonabil nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea...) sanctiunea poate fi si avertisment.
Recomandarea pe care au primit-o agentii de la rutiera (cel putin aici in Iasi) a fost ca, in cazul depasirilor limitei de viteza cu mai putin de 10km/h, sanctiunea sa fie avertismentul. Exceptia apare atunci cand limita de viteza in localitate este de 60km/h, caz in care e amenda. Deci daca mergi cu 59 pe o restrictie de 50 e avertisment, dar daca mergi cu 61 pe restrictie de 60 e amenda. Dar daca ai "noroc", poti merge cu 72km/h in oras si sa iei avertisment, asa cum am patit eu. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 13 Jun 2006, 12:41) GABY IS BACK ! care e amenda pe care mi-o poate da in caz ca merg cu 51 in loc de 50 ? Daca tot zici ca poate sa dea amenda... Avertisment sau amenda intre 60 si 80 ron, asa cum scrie in articolul 226 din HG nr 85.... Vorbim de lege.... daca vorbim de recomandarile primite de agenti... este altceva... dar alea oricum nu sunt obligatorii.... Pe de alta parte, pe Schitul Magureanu ( pt bucuresteni ) chiar daca e semn de reducere de 30 ( in portiunea in rampa ), nu amendeaza decat pe cei care depasesc 50.... nu sunt chiar absurzi ( sa aibe pretentia de 30 ), dar nici nu-i obliga nici o lege ( cu atat mai putin recomandare ) sa procedeze asa... Nu va bazati pe cei 9 Km/h marja de "iertare". This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Jun 2006, 19:11 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e nu?? eram cu un prieten in masina cand l-a oprit si i-a dat amenda in zona respectiva pentru 58 km/h ..erau cu radaru..si opreau destul de multi si imi povestea asta ca la masina acolo lu uni ii suspenda carnetul pentru 88km/h asa ca nu va bazati nici pe asta...si mare grija la limitele de viteza temporare...adica acele cu galben ca si acolo se pun radare.
Suntem dejea off-topic haideti sa revenim la subiect .. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(AMW @ 13 Jun 2006, 16:39) e nu?? eram cu un prieten in masina cand l-a oprit si i-a dat amenda in zona respectiva pentru 58 km/h ..erau cu radaru..si opreau destul de multi si imi povestea asta ca la masina acolo lu uni ii suspenda carnetul pentru 88km/h . ... Si eu ce am spus.... normal ca la 58 l-a oprit, iar amenda a fost pentru depasire cu mai mult de 20 Km/h... cum era logic... Iar pentru 88km/h pe sectiune de reducere 30, si eu as ridica permisul.... Eu am vrut sa spun ca am trecut pe acolo de multe ori cu 45-50 si nu m-a oprit... desi aveau tot dreptul... dar cu legea in mana, puteau sa ma opreasca... This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Jun 2006, 16:00 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asa e ...dar inainte semnul acela de limitare la 30kmh era foarte ascuns si abia il vedeai...acum se mai vede...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu in oras si ziua si noaptea merg cu maxim 60km/h. Sa nu ma opreasca vreunu sa-mi dea amenda ca am depasit viteza de 40km/h ca ii dau cu actele in cap. Mai intai sa tunda copacii si dupa aia sa ceara respectarea restrictiilor. Pe Bd Tineretului, e restrictie de 40...Cine dracu stia ca acolo e 40....Intamplator am vazut semnul ascuns printre boscheti.
|
--------------------
-
-
-
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca e limitare acolo, ca fac drumul ala zilnic de cativa ani buni
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
2003 Full Options Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Sunt convins ca daca ar exista un semn de "70" in Bucuresti, nu ar spune nimeni ca "nu l-a vazut" nici daca semnul ar fi culcat cu fata in jos...
![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 19 Jun 2006, 16:54 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 19 Jun 2006, 17:53) Sunt convins ca daca ar exista un semn de "70" in Bucuresti, nu ar spune nimeni ca "nu l-a vazut" nici daca semnul ar fi culcat cu fata in jos... ![]() Ba da... pe chei, spre centura...doar la sfarist apare semnul de terminarea restrictiei de 60km/h. Eu credeam ca e 50. |
--------------------
-
-
-
|
|
andraeny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 June 06 ![]() |
. eu sunt incepatoare si citesc tot ce se poate despre condus,reguli si tot ce e legat de masini. pana acum am condus o singura data in afara orasului,dar nu am depasit nici o masina
![]() eu personal cred ca majoritatea sunt asa nesimtiti ,nu pt ca asa e firea lor, dar exista prea putini politisti corecti, prea multe semne ascunse in boscheti sau in pomi, prea multe strazi proaste ,pline de gropi care trebuie ocolite in ultimul moment.....si tot asa This post has been edited by andraeny: 26 Jun 2006, 10:38 |
--------------------
ford
fiesta
- b14wtf
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Poate citesti mai atent Decretul! Nu de alta, da' vei afla ca pe banda 1 nu se afla cuie si masinile nu consuma mai mult daca merg pe acolo. Si vei mai afla ca depasirea pe dreapta e interzisa!
Asa ca daca mai ai chef de show-off si cersit priviri de la trecatori, misca-te mai la dreapta, mai pe banda 1, ca nu-i nimeni obligat sa stea dupa tine! This post has been edited by Marty: 26 Jun 2006, 10:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AMW |
![]()
|
si unde ai vazut tu ca a specificat ca era pe banda 2?? misoginule
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 26 Jun 2006, 11:54) Poate citesti mai atent Decretul! Nu de alta, da' vei afla ca pe banda 1 nu se afla cuie si masinile nu consuma mai mult daca merg pe acolo. Si vei mai afla ca depasirea pe dreapta e interzisa! ..... Si unde scrie in "decret" ca pe Mihai Bravu ( a se intelege o sosea cu cel putin 2 benzi pe sens ) circulatia pe banda 1, cu viteza mai mare decat vehicolul de pe banda 2, inseamna "depasire pe dreapta" ??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
eu de faza asta cu "depasitul" pe banda 1 .... o practic asa ..... daca vad ca e o masina parcata mai incolo pe banda 1 .... si vad si politie .... ma bag pe banda 1 .... merg merg.... depasesc pozitia soferului de pe banda 2 ..... si inainte de masina stationata/oprita de pe banad 1 ...... reintru in trafic.. am fost oprit odata pe teraba asta... si le-am zis .. domnule nu am avut intentia sa depasesc pe dreapta....dar masina stationata pe banda 1 m-a obligat sa schimb banda pentru a-mi continua drumul ....
![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mare confuzie intre depasire si schimbatul benzilor de circulatie....
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
QUOTE(avathan @ 12 Jun 2006, 16:02) ...si apare un berbec disperat cu flash-uri NU O SA MA DAU NICIODATA LA O PARTE DECAT daca am loc suficient si consider ca manevra nu e periculoasa pentru mine sau pentru cei de pe banda 1. ... Aseara mi-am luat niste frumuseti de flashuri de la o dacie 1300 pe strada sibiu ( cre ca asa ii zice ). Ieseam din parcare de la bcr spre sibiu... vine o super dacie 1300 furioasa..... am dat si eu semnal dreapta si m-a depasit omu .... si a p us si avariile.... cred ca in semn de multumire ?!:) |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(vijelie @ 27 Jun 2006, 08:55) de unde rezulta mersul haotic din bucuresti....(pe care nu stiu cat o sa il mai suport) Fac zilnic drumu: Titan-Tribunal si numai bezmetici si nestiutori....ba fac in ultima clipa schimbarea de directie, ba maxi-taxi care opreste unde i se rupe.... ba meseriasi care nu au maneta de semnal... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
un flash e de ajuns si ma dau ..asta numai daca imi permite drumul..daca nu noroc bun..depaseste`ma pe linie continua. Dar daca ai o masina mai rasarita trebuie sa se dea lumea pe banda 1 vezi Doamne trece desteptu..Si depasirea pe partea stanga...cam gresit spus.. aceea este devansare
![]() |
--------------------
DACIA