DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Politetea da rezultate !, in special seara & la masinile mai d soi

GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 21:39
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: bucuresti - 4

Autobanda sau autostrada?
Daca ai vorbit de autostrada ( de la noi ) nu poti vorbi de banda "rapida"
In situatia data de tine in postul 55, nici melcul, dar nici tu nu ai de ca sa circuli pe banda de langa ax ( pe care o denumesti incorect rapida sau de viteza ).
Daca "melcul" merge pe banda "a doua" ( de depasire ) tu mergi pe banda "intai" ( de circulatie sau trafic ) adica de fapt, pe unde trebuie sa circuli, si treci de el.
Daca melcul merge pe banda de trafic ( asa cum trebuie ), il ajungi din urma tot pe banda aia, dai semnal, il depasesti pe banda "de depasire" ( NU DE VITEZA caci nu exista la noi asa o banda ) ) si apoi revii pe banda de trafic.
Nu luam in calcul portiunea cu gropi....

This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Jun 2006, 21:50

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wolfin
post 2 Jun 2006, 21:46
Post #62

Haha

From: Bucuresti

111.gif & 090.gif

deci banda de trafic este banda 1 (sau mai bine spus cea de mijloc, cuprinzand aici si cea de urgenta). dupa cum ai spus tu ar trebui sa mergem toti in sir indian si pe alocuri depasiri prin stanga.
asa ai zis sau nu am inteles eu.

inca ceva. nu vreau sa fac polenica sau off topic ci doar sa invat daca am ce din aceasta discutie. si ovidiusoft ar trebui sa citeasca
oricum obs ca multi sunt nedumeriti cum se f o dep.

This post has been edited by wolfin: 2 Jun 2006, 21:52

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 21:54
Post #63

Membru autentic

QUOTE(wolfin @ 2 Jun 2006, 22:46)
deci banda de trafic este banda 1 (sau mai bine spus cea de mijloc, cuprinzand aici si cea de urgenta). dupa cum ai spus tu ar trebui sa mergem toti in sir indian si pe alocuri depasiri prin stanga.

*

Exact... si dupa depasire, se revine pe acea banda.
( Vorbim de autostrada de la noi, de circulatul in mod legal, fara situatii deosebite: gropi obstacole, vehicule avariate oprite pe margine etc...)

This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Jun 2006, 22:02

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
wolfin
post 2 Jun 2006, 21:58
Post #64

Haha

acum ma duc sa beau alcoholic.gif

sa nu intelegi ca nu iti dau dreptate, o ai intr-o lume normala sau in Germany, dar cine cu masin peste 54hp merge pe banda 1, fara tir-uri

This post has been edited by wolfin: 2 Jun 2006, 22:02

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 22:03
Post #65

Membru autentic

Pai vorbeam de cum ai voie sa mergi / depasesti , nu ?

Personal, merg pe acea banda, si depasesc cum am spus.... si ziua, si noaptea.( adica indiferent de trafic )
Gropile, le-am trecut cum am putut, adica si pe banda de depasire, si pe cea de urgenta.... nu sunt nebun.... si nici neamt...
Si am mers asa si cu 75cp si cu 130cp si cu 210cp.... si nu mi-a cazut... rangul. tongue.gif

This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Jun 2006, 22:09

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
wolfin
post 2 Jun 2006, 22:07
Post #66

Haha

da,m-am departat. oricum acum sunt nedumerit de codul rutier-nu l-am citit acum 8 ani si il citesc acum-multumesc baieti

conduci precum subsemnatul pe autostrada. oare cei cu 150 hp in sus ce or zice. cred ca ar rade

This post has been edited by wolfin: 2 Jun 2006, 22:09

--------------------
+
GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 22:10
Post #67

Membru autentic

QUOTE(GABY IS BACK ! @ 2 Jun 2006, 23:03)
...Si am mers asa si cu 75cp si cu 130cp si cu 210cp.... si nu mi-a cazut... rangul. tongue.gif
*

Vorbesc serios.

This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Jun 2006, 22:13

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
wolfin
post 2 Jun 2006, 22:13
Post #68

Haha

avem timp de 50 ani sa ajungem si noi la educatia rutiera, la fel cum este afara(iarasi am luat-o pe aratura)

gaby- up.gif

--------------------
+
GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 22:16
Post #69

Membru autentic

Oricum, faptul ca exista acest topic in care se comenteaza "politetea" in trafic la modul pozitiv si util.... este un pas inainte .

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
wolfin
post 2 Jun 2006, 22:21
Post #70

Haha

prea putin, prea putin din pacate

--------------------
+
GABY IS BACK !
post 2 Jun 2006, 22:31
Post #71

Membru autentic

Sper sa nu ai dreptate.

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
Alex2k4
post 3 Jun 2006, 20:21
Post #72

Membru

Dupa o calatorie pana la Praga si retur pot sa spun ca mai avem mult pana sa ajungem sa ne respectam pe sosele sad.gif . Pana la intrarea in tara nu am avut nici o problema si am ajuns destul de odihnit dar continuarea pana la Bucuresti a fost obositoare/enervanta. Foarte multe persoane parca vroiau sa te incomodeze prin stilul lor de condus.
Ideea e, desi cateodata e foarte greu, macar cei care mai avem o farama de ratiune, sa nu recurgem la flash-uri, clacsoane si alte manevre de intimidare. Poate ca , in timp , vanzad ca multi au si alte metode - civilizate de a circula se vor mai schimba si altii.

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
+
diaconuliviu
post 3 Jun 2006, 20:35
Post #73

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(wolfin @ 2 Jun 2006, 23:07)
[...] oricum acum sunt nedumerit de codul rutier-nu l-am citit acum 8 ani si il citesc acum-multumesc baieti

conduci precum subsemnatul pe autostrada.  oare cei cu 150 hp in sus ce or zice. cred ca ar rade
*

Ca nu l-ai citit cind trebuia, e foarte rau. SI sint multi ca tine care inca mai conduc si-si dau dreptate dupa ureche. SI ne miram de cite accidente sint.

A, cei cu >150 CP? Daca te referi la TIR-isti...am scris pe undeva ce parere am despre ei. Adica buna, si ma refer la TIR-isti nu la "basculanti" cu Rxx256, cu sasiul hiit, la dubisti adevarati, nu la cei cu TV.

--------------------
Opel Corsa - xx 2001
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
wolfin
post 3 Jun 2006, 21:38
Post #74

Haha

crezi ca accidentele se produc ca nu s-a citit cand trebuia codul rutier?
dreptate dupa ureche ! nu mai continui ca nu ma cunosti, sau mai bine zis nu imi cunosti "stilul" de condus(8 ani fara accidente, si asa sa ma ajute dumnezeu si o singura amenda in ziua de paste acum 2 ani(semiamenda). a , nu sunt sofer de week-end, cred.-am galbioara de 2 ani si am facut aproape 35mii km.

si cu tiristii -unii up.gif (daca observi au nr de inmatriculare straine sau soferii au parul alb) altii, ceilalti showfinger.gif si stiu ce spun.

--------------------
+
kostake
post 3 Jun 2006, 22:29
Post #75

Membru relaxat

[quote=wolfin,3 Jun 2006, 22:38]
crezi ca accidentele se produc ca nu s-a citit cand trebuia codul rutier?

DA!
Cred ca e una din cele mai importante cauze.Daca nu stii ce ai voie si ce nu ai voie sa faci la o depasire,care ecea mai periculoasa manevra ,unde ai voie si unde nu ,ce pretentii mai poti avea.gun3.gif
TU DI AIRPORT !n-ai nici o grija,e fara zahar. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Eu sunt sofer si fac cca 400 km pe zi,cam 20 zile pe luna.Nu sunt Tir-ist,nici basculangiu,taximetrist sau papugiu.
Sunt un participant la trafic ca ca orice sofer,pieton,biciclist samd.
Sunt politicos in limita bunului simt.Nu pot fi politicos cu marlanii.
Folosesc de regula prima banda,pentru ca e mai libera.
De obicei nu ma grabesc exagerat.Dar daca o fac ,o fac in asa fel incat sa nu ii stanjenesc pe ceilalti.
As vrea sa existe mai multa intelegere pe sosele.Si chiar exista,dar e loc de mai bine.Daca unul nu vrea sa ma lase sa intru in trafic pe o artera aglomerata,sa schimb banda ,samd.,il las in boii lui, in spatele lui la 1-2-3 masini gasesc un OM care sa ma lase si pe mine sa-mi fac treaba.
Daca merg in afara localitatii si la un moment dat nu pot sa depasesc o coloana.2-3 tiruri si nu pot sa merg in ritmul meu, ma opresc in prima parcare si fumez o tigare,vizitez tufisurile ,ma intind si plec dupa ce traficul se mai descongestioneaza.

Dar sa revin.Am lucrat 12 ani ca instructor ,dar pot sa spun ca periodic(cam la 4-5 ani mai pun mana pe carte si ii mai trag o lectura.Si nu pot sa spun ca nu stiu sa merg cu masina(anul asta am facut 20 ani de cand am permisul.

--------------------
dacia logan 1,4 - B 10 xxx 2005 laureat
+
catalexe
post 3 Jun 2006, 23:24
Post #76

Membru marcant

Imi pare bine sa vad atat de multe persoane preocupate de politete. Faptul ca si altii au observat eficienta manevrei, asa cum asteptam, dealtfel, e o confirmare in plus ca, usos usor, incepem sa ne civilizam.
S-a intamplat, o data, sa nu las un taximetrist in fata mea, la semafor, dupa ce depasise toata coloana. Nu stiu cum a facut si m-a depasit, dupa care a mers relativ incet si nici nu m-a lasat sa-l depasesc. Cum schimbam banda, o schimba si el. Bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau si totul s-a terminat aici. M-am incapatanat sa-i arat ca nu e mai destept ca mine si cu ce m-am ales? Cu nervii consumati fara motiv. Nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat daca il lasam in pace. Sa sicanezi soferii cu taxiul cind ai client e nebunie; sa te incontrezi cu un astfel de sofer deja e prostie.
Bine ca am depasit de mult etapa asta.

Spunea cineva odata ca, daca tratezi pe cineva cu aceeasi moneda, ii recunosti implicit autoritatea (folosind moneda pe care el a pus-o in circulatie).

Mai gandeste-te !

--------------------
Renault Megane Sedan 2007 1.6 16v Privilege Gris Asiere
Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
+
valiaviator
post 4 Jun 2006, 06:04
Post #77

Membru autentic

Dar tu chiar te asteptai la vreun semn de politete sau macar intelegere din partea unui taximetrist? Astia daca nu se cred regii soselelor nu sunt nimic.

--------------------
dacia logan/laureate 2006
+
parpanel
post 4 Jun 2006, 10:37
Post #78

Calator

Pentru astia cu muschi si care dau flashuri: cumva sunteti masini de politie, pompieri sau nush ce alte vehicule cu prioritate? Sau nu acceptati sa fie altul in fata voastra?

Eu era sa ma bat cu un nervos colorat din asta cu un Peogeot 607 si plin de muschi care voia sa ma arunce in sant numa sa treaca maria sa.

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
steph
post 4 Jun 2006, 18:54
Post #79

Membru autentic

Poate ne spui si in ce conditii iti dadea flashuri ca ... e tara plina de ....... care merg pe banda 2 aiurea cu 80km/h.

Si da, daca vin din spate si observ ca cel din fata nu se da, ma asez in spatele lui (franez) si daca tot nu se da cum pot sa il atentionez pe idiot ca as vrea sa trec ( fara a incalca legea depasind pe partea dreapta). Eu indiferent cu ce viteza merg circul pe banda 1 dar mai dau peste destepti care merg in paralel cu viteze la care si in localitate iei amenda minima. Cum papucii lu` Hector sa nu il iei la flashuri si claxoane?

This post has been edited by steph: 4 Jun 2006, 18:56

--------------------
Toyota Yaris - Bucuresti TS
+
puiu82
post 5 Jun 2006, 09:23
Post #80

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(steph @ 4 Jun 2006, 19:54)
Poate ne spui si in ce conditii iti dadea flashuri ca ... e tara plina de ....... care merg pe banda 2 aiurea cu 80km/h.

*

Daca mergi pe banda 1 cu viteza superioara[drum cu 2 sau mai multe benzi pe sens],NU SE CONSIDERA DEPASIRE!

@Parpanel,omu' se grabea rau si avea 607 wink.gif

@valiaviator,majoritatea taximetristilor mi-au multumit cand i-am lasat sa se bage,multi m-au lasat pe mine,dar nu pot spune acelasi lucru despre majoritatea celor cu auto propriu.
Poate le e mila de mine,conduc un papuc pt.o firma de curierat wacko.gif
Vorba unui domn de mai sus,citez:Mi-am facut dintr-o data multi'prieteni'pe forum.

This post has been edited by puiu82: 5 Jun 2006, 09:40

--------------------
Toyota Auris - B-999-CGS 2011
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
steph
post 5 Jun 2006, 09:51
Post #81

Membru autentic

QUOTE(puiu82 @ 5 Jun 2006, 12:23)
Daca mergi pe banda 1 cu viteza superioara[drum cu 2 sau mai multe benzi pe sens],NU SE CONSIDERA DEPASIRE!

*

Daca mergi pe un drum national cu 2 benzi pe sens sa mergem sa spunem 110 ( destul de legal ) si gasesti pe cineva care s-a lipit pe axu drumul cu 80 pe ora iti spun din experienta nu il depasi prin dreapta.

Conform legilor lui Murphy o sa il treaca vreun pipi si o sa traga brusc pe dreapta, o sa il dea altu la o parte, o sa vada capsuni cu 10 mii kilu` pe margine si invarianil o sa aiba un motiv sa treaca totusi pe banda 1.

Si daca unii merg regulamentar pe banda 1 si altii aiurea pe 2, stai sa afci slalom sa te strecori printre prosti. Sincer la un drum de cateva sute de km devine enervant.

--------------------
+
wolfin
post 5 Jun 2006, 10:13
Post #82

Haha

steph, vorbesti ca mine, ar fi destul de "comic"(tragic) sa ne depasim toti pe toate partile, dar sunt unii care au citit codul rutier(destul de des) si "cunosc" laugh.gif cum se fac depasirile si sunt altii care lasa ambiguitatea legii si conduc dupa ureche laugh.gif (adica eu)
de citit legea, adica c rutier am facut-o cand am dat ex pt permis, logic dar nu imi aduc aminte tot ce scria acolo. toate regulie rutiere importante, vitale, de semne, de circulatie etc,etc fiti siguri ca le cunosc si le aplic.

imi cer scuze formistilor daca am dat impresia ca nu dau importanta, aplicarea legii sau mai grav de necunoasterii ei.

drum bun si cat mai multa politete in trafic.
out

This post has been edited by wolfin: 5 Jun 2006, 10:25

--------------------
+
steph
post 5 Jun 2006, 10:19
Post #83

Membru autentic

Sincer nu inteleg ce vrei sa spui..

E destul de clar circul pe banda 1 depasesc pe 2.

Daca cel din fata nu se da la o parte ii dau un flash scurt ( eu nu consider flashul o jignire ci o atentionare pt. cel din fata ca a uitat sa mai verifice oglinzile ).

Inca nu sunt convins de reusita manevrei cu semnal stanga.

Si poate imi explica si mie cineva de ce inca exista nesimtiti care merg pe banda 2 si iti fac semn cu mana sa depasesti pe dreapta ca d`aia sunt 2 benzi.

--------------------
+
asybo2002
post 5 Jun 2006, 11:24
Post #84

Membru autentic

QUOTE(steph @ 5 Jun 2006, 11:19)
Si poate imi explica si mie cineva de ce inca exista nesimtiti care merg pe  banda 2 si iti fac semn cu mana sa depasesti pe dreapta ca d`aia sunt 2 benzi.
*

depinde de viteza cu care circula, daca el are deja viteza maxim legala si vad ca voi considerati ca e normal sa circulam pe banda de depasire ca fiind o banda normala, atunci nu vad de ce consideri tu ca tb sa-l depasesti sau unde e obligatia lui legala de a schimba banda si nu vad nici unde e nesimtirea de a te "ruga" sa depasesti prin dreapta...daca pe de alta parte circula in mod voit cu 80 pe banda a doua pe autostrada, avand banda 1 libera si circulabila, atunci ai dreptate si chiar te-as ruga sa suni la Politie pentru ca exista temei legal si se va dezvata de obiceiuri de acest gen dupa o amenda...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi - B 2010 Laureate
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
florindu
post 5 Jun 2006, 14:30
Post #85

Membru' doar, dar vechi!

From: ...acu' Timisoara

Cred ca foarte multi au uitat ca banda 2 e pentru depasiri!

Pentru deplasare se foloseste banda 1. Dupa depasire, e firesc/normal/de bun simt/etc. sa te repliezi pe banda 1, astfel incat cealalta sa fie libera, la dispozitia celorlalti care doresc sa depaseasca sau a autovehiculelor oficiale/pompieri/salvare/politie.

Am ramas uimit intr-o dimineata, pe traficul cel mai nasol, vazand o salvare care incerca disperata sa se strecoare printre celelalte masini, care nici macar nu incercau sa-i faca loc!!!

Oricum, in traficul asta nenorocit si din cauza infrastructurii neadaptate la numarul autovehiculelor care circula in prezent, probabil ca in maxim 5 ani depasirea va fi o manevra uitata, ramasa de domeniul istoriei.

--------------------
Renault MeganeII 1,5dCi/80CP - 2005
Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004
Juniorul: Nintendo Wii

Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin
+
parpanel
post 5 Jun 2006, 17:24
Post #86

Calator

Aveam deja 100 (desi viteza maxima era 70) numai ca m-a enervat pur si simplu. Desi erau masini si in fata mea si in spatele meu pe ambele benzi, dumnealui a curatat tot. Se eliberase banda 1 si putea trece pe langa mine fara sa ma oblige sa ii fac loc. Deh, persoana importanta...

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
steph
post 5 Jun 2006, 23:16
Post #87

Membru autentic

Are rost sa mai comentez?

Daca banda 1 se eliberase tu ce mai cautai pe banda 2?

asybo> si in decret scrie ca atunci cand evzi ca ai viteza maxima si cineva te depaseste il lasi inpace.

Este obligatie legala tocmai pt. ca scire clar ... se circula pe banda I.

--------------------
+
Littledevil
post 6 Jun 2006, 00:05
Post #88

Membru incepator

QUOTE(asybo2002 @ 5 Jun 2006, 12:24)
depinde de viteza cu care circula, daca el are deja viteza maxim legala si vad ca voi considerati ca e normal sa circulam pe banda de depasire ca fiind o banda normala, atunci nu vad de ce consideri tu ca tb sa-l depasesti sau unde e obligatia lui legala de a schimba banda si nu vad nici unde e nesimtirea de a te "ruga" sa depasesti prin dreapta...daca pe de alta parte circula in mod voit cu 80 pe banda a doua pe autostrada, avand banda 1 libera si circulabila, atunci ai dreptate si chiar te-as ruga sa suni la Politie pentru ca exista temei legal si se va dezvata de obiceiuri de acest gen dupa o amenda...
*

Subscriu si eu, ultima banda se foloseste NUMAI pt depasiri. Ce daca tu mergeai cu viteza maxim admisa. Poate unul se deplaseaza pe banda 1 cu x(viteza legala)-3 km. Tu ce ai face in cazul asta, l-ai depasii cu viteza maxim admisa, la o diferenta de 3 km fata de el? Cred ca realizezi ce distanta ar implica o astfel de depasire. Deci pana una alta, fii respectos si mergi pe banda pt deplasare, chiar daca te deplasezi cu viteza maxim admisa, iar cand intalnesti un melc, folosesti banda pt depasiri.
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar pe langa faptul ca asa e legal, asa este si MORAL.

Cu respect.

--------------------
Volkswagen Passat 1.9 TDI - B 77 MSC
As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
+
aproapeom
post 6 Jun 2006, 01:42
Post #89

Membru incepator

@parpanel : poate cel cu 607 chiar se grabea ( adica avea un motiv real ) . te-ai gandit si la asta ?

si da , cand trebuie sa depasesc prin dreapta pentru ca nu vrea sa se dea cel din fata mea , injur in gand .

--------------------
dacia logan 1.4 - b xx wor
+
andu911
post 6 Jun 2006, 01:50
Post #90

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

O data la 2-3 luni, traversez jumatate de Europa cu masina. O singura data am intalnit un accident. Un Audi cu un microbuz aproape de Viena. Acum 2 saptamani veneam de la Constanta. Mergeam pe autostrada Soarelui...libera ca de obicei. La un moment dat, o Skoda Octavia facuta praf.
Deci mi-e foarte greu sa realizez cum Dumnezeu a reusit ala sa loveasca masina pe o autostrada destul de buna si goala.
Misterul romanului la volan. Si cu autostrada la standarde occidentale, libera, masina buna, el tot se face praf.

Ca sa nu va spun ca am ramas uimit...de noua descoperire..."Flasul"
Flasul e folosit mai des decat frana. Noaptea e discoteca pe autostrazile noastre.

Chiar daca eu merg pe prima banda, chiar daca am 160 km/h...apare cineva in spate cu 170 km/h care imi da flas. Probabil incearca sa ma atentioneze: " Toata lumea la o parteeeee...partiiieee. Vin EEEUUU"
Ma intreb ce-ar face daca ar merge pe vreo autostrada foarte circulata....si-ar pune stroboscoape presupun.

Oricum...dupa parerea mea...cine pune mana pe flas ca sa dea la o parte pe altcineva...nu prea are habar de condus si incearca sa faca pe nebunu si sa demonstreze ce tare e el, ca merge mai repede.

O intamplare destul de caraghioasa tot pe Autostrada Soarelui...aveam 100 si ceva, semnalizez, trec pe banda a 2-a, pentru depasire. In fata mea depasea si o Dacie. Am asteptat pana a terminat Dacia de depasit, dupa care am ramas pe banda a 2-a pt a depasi Dacia. Intre timp a venit un C5 in spatele meu care m-a rupt cu flasurile....poate vroia sa sar peste Dacie. Cand Dacia a terminat depasirea si a trecut pe banda 1 si eu am apasat acceleratia. Cel cu C5 a ramas in urma....
Va intreb...avea vreun rost flasul lui ?

This post has been edited by andu911: 6 Jun 2006, 02:13

--------------------
- - -
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 05:29
Forum Renault