Amortizor fata DSN, ????
![]() ![]() ![]() |
Amortizor fata DSN, ????
Dic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Le-am luat!
Sunt in cutii pe care scrie monroe original, culoarea amortizorului este inchisa la culoare (aproape neagra). Intr-adevar este stantat pe ele monroe ![]() pretul e f bun, 800.000 lei bucata, gar 18 luni. Nenea de acolo a zis ca e importator direct... poate de asta sunt la pretul asta mic, sau poate sunt proaste ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
vezi si anunta-ne daca esti multumit..... ma intereseaza si pe mine...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Le-am montat:
Pe fata arcuri noi + amortizoare noi monroe pe gaz, plus bieleta de directie dreapta + planetara rectificata pe dreapta. Impresii: Nu mai huruie planetara in curbe in primul rand, ca aspect masina s-a ridicat de bot si acum e la acelasi nivel cu spatele (cred ca o sa schimb arcuri plus amortizoare si pe spate). Inauntru e placut la drum, parca masina sta lipita de drum in comparatie cu stabilitatea dinainte (cu un arc rupt pe dreapta, cu amortizor stricat pe dreapta, cu bieleta cu joc). Urmeaza ca acum sa fac directia pe calculator. In ceea ce priveste fiabilitatea amortizoarelor... asta ramane de urmarit ![]() Prima impresie e buna, ma declar multumit. Multumesc celor care m-au ajutat in luarea deciziei. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
legat de garantiile oferite de mai toti cei care comercializeaza amortizoare de origine,ea nu are nici o valoare daca montarea acestora nu se face la un service DACIA., asa ca daca le montati ca si mine in spatele blocului sau in curte....papa garantie, lucru oricum irelevant dupa parerea mea, pentru ca ele nu se pot strica in 18 luni decat daca se insista sa se obtine acel lucru,sau masina purtatoare este de fapt cărăuș și nu autoturism.......parerea mea
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
Cyclops |
![]()
|
![]() Seen your Member Group: Members Posts: 8 Joined: 16 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Sunt si eu nou p'aci (si ca membru si ca posesor de DSN). In curand va trebui sa schimb si eu toate amortizoarele de pe masina (si arcurile si pivoti.. si altele) si incerc sa strang date, pentru ca momentul decisiv sa nu ma ia total pe nepregatite ![]() Stie cineva codurile de amortizoare de la Monroe / Bilstein / altii atat pt fatza cat si pt spate, gaz / ulei / altfel? In principiu vreau sa fac suspensia cat mai rigida pt ca am prostul obicei sa merg mult si sa alerg masina ![]() Multumesc anticipat pt raspunsuri. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2002
- B50END Beauty is in the eye of the beer holder! ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:33 |