DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Amortizor fata DSN, ????

Dic
post 6 Sep 2006, 15:59
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

La un magazin (undeva pe sos. Chitila) am vazut amortizoare Monroe ambalate in cutiile lor (pe care scrie Monroe) si au si ceva desene. Amortizoarele de acolo erau colorate altfel (un fel de verde mai inchis, culoare asemanatoare cu desktop-ul Windows 95 smile.gif). Dar am renuntat sa le cumpar pentru ca nu se oferea garantie si costau cca 145 ron bucata.
Amortizoarele Monroe achizitionate din targul Vitan vin in cutii albastre (piese de origine Dacia) si sunt vopsite in negru. Le-am luat pe aceasta pentru se oferea garantie si pretul era mai mic (110 ron daca mai retin).
Pe ambele am vazut stantata tara de origine, marca Monroe si un serial number. Banuiesc ca sunt aceasi Marie cu alta palarie.

--------------------
Dacia DSN Rapsodie x 2 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 6 Sep 2006, 16:46
Post #32

Yes, I'm not!

From: Craiova

Le-am luat!
Sunt in cutii pe care scrie monroe original, culoarea amortizorului este inchisa la culoare (aproape neagra). Intr-adevar este stantat pe ele monroe smile.gif
pretul e f bun, 800.000 lei bucata, gar 18 luni. Nenea de acolo a zis ca e importator direct... poate de asta sunt la pretul asta mic, sau poate sunt proaste smile.gif Urmeaza sa vad !

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
zerillos
post 7 Sep 2006, 12:14
Post #33

Membru autentic

vezi si anunta-ne daca esti multumit..... ma intereseaza si pe mine...

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 8V 2000
+
Andy_ACS
post 11 Sep 2006, 10:57
Post #34

Yes, I'm not!

From: Craiova

Le-am montat:
Pe fata arcuri noi + amortizoare noi monroe pe gaz, plus bieleta de directie dreapta + planetara rectificata pe dreapta.
Impresii: Nu mai huruie planetara in curbe in primul rand, ca aspect masina s-a ridicat de bot si acum e la acelasi nivel cu spatele (cred ca o sa schimb arcuri plus amortizoare si pe spate). Inauntru e placut la drum, parca masina sta lipita de drum in comparatie cu stabilitatea dinainte (cu un arc rupt pe dreapta, cu amortizor stricat pe dreapta, cu bieleta cu joc).

Urmeaza ca acum sa fac directia pe calculator.

In ceea ce priveste fiabilitatea amortizoarelor... asta ramane de urmarit smile.gif
Prima impresie e buna, ma declar multumit.

Multumesc celor care m-au ajutat in luarea deciziei.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
petronelluigi
post 6 Apr 2007, 18:08
Post #35

Membru incepator

legat de garantiile oferite de mai toti cei care comercializeaza amortizoare de origine,ea nu are nici o valoare daca montarea acestora nu se face la un service DACIA., asa ca daca le montati ca si mine in spatele blocului sau in curte....papa garantie, lucru oricum irelevant dupa parerea mea, pentru ca ele nu se pot strica in 18 luni decat daca se insista sa se obtine acel lucru,sau masina purtatoare este de fapt cărăuș și nu autoturism.......parerea mea

--------------------
ex - dacia supernova 2002 clima - IL-**-***
+
Cyclops
post 20 Apr 2007, 09:39
Post #36

Seen your Member

From: Bucuresti

Salut,

Sunt si eu nou p'aci (si ca membru si ca posesor de DSN). In curand va trebui sa schimb si eu toate amortizoarele de pe masina (si arcurile si pivoti.. si altele) si incerc sa strang date, pentru ca momentul decisiv sa nu ma ia total pe nepregatite biggrin.gif

Stie cineva codurile de amortizoare de la Monroe / Bilstein / altii atat pt fatza cat si pt spate, gaz / ulei / altfel?

In principiu vreau sa fac suspensia cat mai rigida pt ca am prostul obicei sa merg mult si sa alerg masina wink.gif

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2002 - B50END
Beauty is in the eye of the beer holder! ;)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 15:33
Forum Renault