Job de vara, cateva informatii
![]() ![]() ![]() |
Job de vara, cateva informatii
Cr3ativ3 |
![]()
|
||
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu te astepta sa gasesti altceva decat debarasator de terase, spalator auto, manipulant...in genul asta..posturile de director sunt ocupate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa te bagi la publicitate, pentru promotii,impartit fluturasi and stuff. Cauta prin Romania Libera ca sigur gasesti ceva.
Mai era pe aici un ghid al samsarului incepator, dar ai nevoie de capital pentru a incepe treaba. Ai si avantajul unui bronz frumos obtinut in targurile de masini. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Argon sa sti ca nu ma feresc de muncile de mai de jos dar parintii isi pun proble pt sanatatea mea! Ar merge intr-un service uneva ca invatacel sau eu stiu pt ca imi si place dar nu gasesc! Ca debarasator de terase merge si asta dar o singura problema! NU GASESC sau nu stiu eu unde sa caut! In legatura cu actele si chestii din astea ce ar trebui sa am in vedere?
This post has been edited by Cr3ativ3: 23 May 2006, 08:03 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mai sunt joburi mai pe bune la flamingo.. si la firmele de calculatoare.. agent vanzari.. nu necesita experienta, cunostinte, cap.. sa arate bine in vitrina alaturi de restu exponatelor de acolo
![]() edit: sormea ma intreba apoi ce are un calculator in afara de unitate, monitor, tastatura mouse, imprimata? adica.. chiar habar n-are ce e aia calculator dpdv hardware (desi acasa calculatoru nu mai are demult carcasa.) This post has been edited by Asi: 23 May 2006, 10:08 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Cred ca te pot ajuta eu, ca sa nu fac reclama iti trimit un pm
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si eu interesat de aceleasi lucruri dar in Targoviste.
Cunostinte PC + cunostinte domeniul auto. ![]() Doresc sa lucrez in orice domeniu ![]() Problema e ca nu gasesc. Am aceeasi intrebare ca si Cr3ativ3: De unde sa incep? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
sora era de sexul feminin, poate ati fost la salonul auto, hmm, sigur ca ii dai 200 euroi daca arata bine, dar domnisorul nostru , chiar daca eventual arata bine, nu e...acelasi lucru
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
Du-te pe litoral, te asigur ca gasesti, faci bani, dar nu prea ai timp de plaja si de gagici...
![]() |
--------------------
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ai grija cu tepele si anunturile care nu suna bine.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
vtavi14 |
![]()
|
DiMagg: Am lucrat pe litoral.
|
--------------------
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
I'm happy! Cred ca s-a rezolvat! Multumesc foarte mult domnului pit-bull! Dar mai intai sa termin cu tezele si cred ca de la 1 iunie o sa ma apuc de treaba! La mare nu vreau ca tocmai deaia vreau sa strag ceva bani! Pt a pleca la mare si ce imi dau parintii + ce strang eu = distractie la maxim !
![]() ![]() ![]() ![]() Ms la toata lumea! This post has been edited by Cr3ativ3: 23 May 2006, 21:27 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce ai gasit ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Pai sa vedem daca merge bine la interviu! De impartit materiale publicitare prin pitesti! Super usor! Stie cineva cam cat este salariu la un astfel de job sau cum se plateste? Pit-Bull? Sti ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu!!
![]() This post has been edited by St: 24 May 2006, 09:34 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Mai, mai, cum se grabesc altii ca sa lucreze...si altii nu mai stiu cum sa mai stea si pe acasa....
|
--------------------
|
|
St |
![]()
|
Pai da, ca unii muncesc 11 luni pe an, altii invata (
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 13:26 |