Logan cam lesinat!
![]() ![]() ![]() |
Logan cam lesinat!
soferu de tir |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- b43yxj
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu cred ca nu e o surpriza ca te-a facut dieselache
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca-i lesinat io zic sa-i dai cu niste otet pe la priza de aer si sa-l masezi usor pe aripile din fata, chiar langa semnalizatoare SI O SA ISI REVINA, NU MAI TREBUIE SA FACI NIMIC.
This post has been edited by Illusi0n: 22 May 2006, 17:18 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
soferu de tir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 May 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- b43yxj
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Trecand peste glume si peste scrisul cu CAPS LOCK, explicatia:
1. Etajarea cutiei la dci; 2. Benzina; 3. Piesa dintre volan si scaun. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
poate nu nimereai treptele de viteza
![]() Acum sincer vorbind...la 1.5dci cuplu maxim e la 2000 ture si porbabil a calcat-o pana la 3500-4000 ture, iar tu cred ca te-ai speriat de zgomotul motorului la 4000 ture si ti-a fost mila. Te-ai dus cu ea pana in 5000-5500 ture? I-a zi...am nimerit? Te-am prins? Eu inca nu am logan...dar in scurt timp voi avea.. fac rodaju ca la carte...mai fac niste kilometri si apoi...cand va fi cazul o voi calca fara mila... |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://www.dacia.ro/logan/date-tehnice amc, uitete aici nu este aceasi cutie
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
@soferu, cati km are masina ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 22 May 2006, 19:29) corect ![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
ca e lesinat motorul de 1.4 o stiu toti,de asta eu mi am luat 1.6.ca te a facut 1.5 dci e normal ,e un motor destul de iute
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
marksman |
![]()
|
Motorul de 1.4 are un "mariaj" nefericit cu respectiva cutie de viteze. Insa multi posesori de Logan 1.4 (printre care m-am numarat si eu) nu o "calca" mai mult de 3000-3500 rpm. Normal ca in plaja asta de turatii nu "trage". E drept ca nu "fuge de sub tine" cand o calci, dar raspunde bine la "talpa".
Chestia asta cu demarajul s-a discutat si paradiscutat aici pe forum, dar unii vin, nu cauta, si arunca o "pastila"; apai sa nu te umfle rasul? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ce ar fi sa birfiti la locul potrivit?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
calca aceleratia fara mila si ai sa vezi ca la 5500rpm trage bine motoru si faci si dieselul
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' ce e Oltcit?
![]() Sa mergi cu 5-6 000 rpm nu e o solutie, ca-l distrugi urgent, un motor bun trebuie sa traga calumea la turatia de cuplu max, nu sa-l ambalezi ca pe trabant ! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(soferu de tir @ 22 May 2006, 18:12) Detin un LAUREAT 1,4 MPI SI IMI PARE CA NU PREA ARE REPRIZA IN NICI O VITEZA. ACUM CITEVA ZILE M-A FACUT MUCI UNUL CU UN 1,5DCI LA DEMARAJ VORBIND. ALE VOASTRE SINT LA FEL ? DACA NU CE TREBUIE SA FAC ? Exista 2 variante: ori ti-a fost tie mila sa bagi piciorul, ori nu ai blanit destul, adica nu ai stiut sa ii dai in goarna. Daca schimbai la turatii inalte il faceai. Toate masinile obtin demaraje bune cand schimbi in blana sau aproape de momentul ala iar nu pe la 3-4000 de ture. Mai incearca si vei vedea diferenta. Daca nu are multi km masina nu incerca ca strici motorul. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E mai mult decat Olcit.
![]() E bine ce zici tu si foarte corect ce zic si ceilalti : de la 3000rpm (turatia de cuplu maxim) la 5500rpm (turatia de putere maxima) motorul de 1.4 trage "ca lumea". ![]() Nu cred ca merge cineva la 5-6000rpm tot timpul, mai putin un nene spaniol fost pilot de raliuri care a dus asa un focus (inchiriat) de la Bucuresti la Cluj. Deh acolo erau deprinderi profesionale. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
dci are cuplu mai bun, in panta imi facea semne disperate cu farurile(ca n-avea loc de mine
![]() ![]() |
--------------------
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 22 May 2006, 20:11) Motorul de 1.4 are un "mariaj" nefericit cu respectiva cutie de viteze. Insa multi posesori de Logan 1.4 (printre care m-am numarat si eu) nu o "calca" mai mult de 3000-3500 rpm. Normal ca in plaja asta de turatii nu "trage". E drept ca nu "fuge de sub tine" cand o calci, dar raspunde bine la "talpa". Chestia asta cu demarajul s-a discutat si paradiscutat aici pe forum, dar unii vin, nu cauta, si arunca o "pastila"; apai sa nu te umfle rasul? asa e |
--------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:41 |