motor clio 1.5 dci distrus, belea mare
![]() ![]() ![]() |
motor clio 1.5 dci distrus, belea mare
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
Da da, sigur, ca daca are ulei nu poate sa se sparga un piston...e o cauza, dar nu singura
|
--------------------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si unde e uleiul? daca se spargea pistonul in mers, uleiul ramanea in motor, asa nici urma de ulei, si pistonul spart...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
aici trebuie luat in calcul faptul ca nu a forjat motorul, pur si simplu s-a bulit
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
adica calitate proasta a materialelor.se mai intampla asa pe la 1310 prin 1980 da nu credeam ca si la lgn
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu e nici o calitate proasta a materialelor. Daca uleiul a plecat treptat din motor, inseamna ca pe undeva nu era etans circuitul. Ca daca ar fi curs tot, ai fi vazut balta sub masina si ai fi verificat nivelul.
Arata-mi tu un motor care merge fara ulei, datorita calitatii bune a materialelor. Chiar, cand ai/a verificat ultima oara uleiul inainte de incident? O sapt? O luna? Un an? This post has been edited by cristianco2002: 31 May 2006, 13:59 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă a avut probleme la turbină (simering bulit etc) a păpat uleiul urgent. L-a ars pur și simplu. Iar scurgeri sub mașină n-avea de unde să vadă în acest caz.
Pistonul probabil s-a spart, așa cum a zis și Irinel, din cauza funcționării fără ulei. Da' astea presupunerile, service-ul ce zice, n-a terminat expertiza? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
motoru asta nu este si pe lgn?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ba da 1.5 dci 65 hp.
cu expertiza nimic nou. din ce am vb cu el mi-a spus ca martorul de ulei nu s-a aprins la timp din cauza unei "probleme a motorului"(nu a stiut sa-mi explice) ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 1 Jun 2006, 11:26 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 00:10 |