tratament motor..., o fi adevarat...??
![]() ![]() ![]() |
tratament motor..., o fi adevarat...??
lgabyy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Frectie la picior de lemn.
Oricum decat 1 milion cat e Dura, mai bine asta...dar mai bine pui banii si te apuci de strans, pentru RK. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ala e la augsburg 65 de ron la cora 80:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
lgabyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 December 05 ![]() |
pai si e bun sau nu... a folosit careva???
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acu vreo 2-3 ani se vb de el.e bun la un motot tanar nu la unu pe duca
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Din ce citisem eu pe net tratamentele sunt recomandate pentru motoarele uzate ca sa mai amani un pic RK-ul. La motoarele noi se pare ca un ulei de calitate este cel mai recomandat.
Edit later: uite aici un link despre aditivi: http://www.carbibles.com/additives.html . Tot acolo vezi informatii despre procesele pierdute de producatorii unor astfel de produse (mai aveam un link dar a murit ). This post has been edited by Petea: 21 May 2006, 08:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am vazut un motor care a mers cu tratament de motor 2+2.vreau sa va spun ca mecanicul a arumcat vreo 2 forase de zgura si depuneri care s-au depus pe piesele din interiorul motorului si din blocul motor.axa cu came parca era un salam ca la alimentara era plina de depuneri(pacat ca nu aveam un aparat foto ca era de pozat).va recomand sa nu bagati in motor to felul de prostii si sa folositi mai bine un ulei bun de calitate
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
lgabyy, daca ai de gand sa vinzi masina curant, baga acel tratament pt ca e o solutie de moment.
daca vrei sa o tii si sa ai un motor bun, fa-i o segmentare sau daca e cazul baga un set nou. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Tratamentele se recomanda motoarelor mai uzate si nu celor noi.
Nu dauneaza, ci dimpotriva ajuta. Acesta a fost motivul principal pentru care s-au si inventat! Nimic nu poate inlocui shimbarea setului motor, dar ii scade uzura motorului. O spun eu, o spune un inginer auto prieten cu mine. Nu stiu ce experiente neplacute au avut colegii de pe forum; poate au nimerit un produs necorespunzator, dar in general sunt recomandate! |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Parerea mea este ca s-au inventat pentru a mai stoarce niste bani de la amatorii de miraculos..ca si Fuelmax-ul, plasturii de slabit, italianul ce vine bijuterii extraordinare la teleshoping etc..dar repet..e parerea mea.
This post has been edited by argon: 22 May 2006, 12:08 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
In "batranica" mea din '83 nu am pus niciodata aditivi ptr. ulei. Ultimii 4 ani a vazut doar ulei Elf si de la un schimb la altul (8000km) nu consuma decat maxin 100g si setul se apropie de 60.000. Poate am avut bafta de un set mai bun.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
argon |
![]()
|
Stai linistit ca la 60 000 abia si-a dat drumul, al meu are 25 000 km...peste 100 k
![]() Nu am folosit niciodata aditivi. This post has been edited by argon: 22 May 2006, 12:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
argoane, la cum e motorul de dacie si la un mers mai putin batranesc, pe la 60 de mii cam incep sa-si de-a drumul bucati din segmenti..
![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |