Reproducere text -QUOTE-
![]() ![]() ![]() |
Reproducere text -QUOTE-
MeganeCC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|||
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
QUOTE(MeganeCC @ Feb 16 2006, 11:57 PM) Cum reproduc si eu un post sau o parte dintr-un post care a fost scris de cineva??? Functia QUOTE ???? uite asa... ![]() quote este util doar daca vrei sa reproduci mai multe post-uri, in rest poti da click direct pe reply in dreptul post-ului respectiv... ![]() pentru quote trebuie sa dai click pe el la toate post-urile pe care vrei sa le citezi dupa care dai normal pe Add Reply. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(st0rm3ru @ Feb 17 2006, 12:37 AM) uite asa... ![]() quote este util doar daca vrei sa reproduci mai multe post-uri, in rest poti da click direct pe reply in dreptul post-ului respectiv... ![]() pentru quote trebuie sa dai click pe el la toate post-urile pe care vrei sa le citezi dupa care dai normal pe Add Reply. ![]() Adica asa??? Multumesc mult. Gata m-am lamurit! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Dar aveti grija la Quote ... regulament ... punctul 2.g. -> "2. g) Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante."
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
De azi butonul "REPLY" a disparut, se poate utiliza in continuare "AddReply" sau "FastReply".
AddReply - va fi FARA Quote implicit ... pentru a utiliza Quote dati click pe butonul cu aceelasi nume si gata. FastReply - implicit NU utilizeaza Quote This post has been edited by cmandrei: 27 Feb 2006, 16:58 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Care este succesiunea c tb urmata pt a reproduce O PARTE dintr-un text scris?Intii tb ales textul,apoi apas quote,sau invers??Daca se poate nu f. concis,ci mai pe larg,cu mai putine englezisme(nu stiu bine engleza).Multumesc.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Intai trebuie sa apesi pe butonul Quote p_mq_add.gif si acesta se va transforma in p_mq_remove.gif
Apoi apesi pe butonul AddReply t_reply.gif si iti apare pagina in care sa introduci mesajul tau, in care se afla si postul pe care ai vrut sa il citezi. din acel post poti sa stergi orice vrei, dar trebuie sa lasi ceea ce se afla in paranteze si anume sa nu te atingi de [QUOTE=...] si de [ /QUOTE]. Sper ca e ok. Numai bine. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
QUOTE(AlexV @ May 19 2006, 02:47 PM) din acel post poti sa stergi orice vrei, dar trebuie sa lasi ceea ce se afla in paranteze si anume sa nu te atingi de [ QUOTE=...] si de [ /QUOTE]. Sper ca e ok. Numai bine. Am reusit? Sa vedem... Merge,dar de ce nu apare ca la st0rm3ru,din acest topic?? This post has been edited by cipman: 22 May 2006, 12:20 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Ti-am modificat eu mesajul. Acum apare corect. Cauza era faptul ca in mesajul citat aparea [QUOT E=...] (fara spatiul intre T si E - aici l-am pus ca sa nu iasa varza) care era interpretat ca si comanda iar [ /QUOTE] are un spatiu inainte "/" si, deci, nu corespunde sintaxei.
Eu am adaugat un spatiu intre "[" si "Q" si acum ambele cuvinte nu corespund sintaxei. Poti indeparta spatiile din cele doua cuvinte cheie si obtii un citat intr-un citat. Adica: QUOTE din acel post poti sa stergi orice vrei, dar trebuie sa lasi ceea ce se afla in paranteze si anume sa nu te atingi de QUOTE( ...) si de .Sper ca e ok. Numai bine. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:47 |