DSN vs SLZ, pls help! :D
![]() ![]() ![]() |
DSN vs SLZ, pls help! :D
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
diferentele de sportivitate trebuie sa aiba mai multe aspecte in vedere.. si anume, Cauciucurile!, transmisia, ambreiaju, si motoru pe undeva pe acolo..
cica ma credeam minishumacher pe bdUnirii cu un camaro al unu preten.. si alturi un alt preten cu un firav audi 80 quattro .. ei bine 1) quattro face la demaraj camaro.. nu cu mult dar face.. pur si simplu 4x4 permanent si-a spus cuvantu, 2) cauciucurile de pe camaro erau conform propietarului "bune pt burn" - in traducerea mea"bune de aruncat".. erau aproape lisa, audi avea cauciucuri de offroad,; la manevrabilitate nu mai are sens sa discutam ca audi ala e special built pentru manevrabilitate spre deosebire de camaro.. cu care chiar daca nu ajungeam primu la urmatoru stop, ma simteam bine ca abia la urmatoru stop se opreau din scartait rotile in treapta a 3-a. concluzia a ceea ce voia sa spun: diferentele subtile intre tabele de injectie de la dsn/slz.. si minorele chestii de pe la motor conteaza prea putin daca nu bagi niste cauciucuri bune, o suspensie buna s-ar face foarte simtita la manevarbilitate, precum si rigidizarea contra torsionarilor (pe spate intre amortizoare mai ales.. o teava ceva.. )niste placute de frana mai de calitate si nu pseudo-jafuri romanesti si nu numai .. dalea de 20ron-toate patru si cu montaj si cu vanzator numa sa scape de ele.. o incropire a unei bari de torsiune pe spate nu cred ca ar fi greu sau costisitor. (datorita faptului ca nu exista tractiune spate.. si se poate suda cam orice pe lonjeroane si puntea spate.) asta binenteles pe langa cip/filtru/evacuare. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, unele solenze mai sunt si Euro 3 (nu toate, dar mai sunt)... DSN e Euro 2...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cateodata teoria mai difera de practica. eu am vazut astea cu ochii mei si deaia vorbesc. nu stiu ce greutate au masinile, cutia stiu ca e mai lunga la nova. tine cont totusi ca nova are motor de 1.6, iar SN 1.4
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
OK, cu capacitatea cilindrică așa e; da' câți CP are una și câți alta? Cumva tot pe undeva pe la 75?
Asta dacă reușesc să-i țină pe toți la un loc. ![]() L.E. @syl: q.e.d. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
72cp nova si 75cp DSN
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:35 |