DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DSN vs SLZ, pls help! :D

SYL
post 25 May 2006, 23:16
Post #31

doc

Group: Members
From: IF, Balotesti

QUOTE(Uncle-Sam @ 25 May 2006, 17:55)
SYL, tu ce incerci sa-mi demonstrezi? N-are nici o relevanta ce spui tu acolo. Eu vorbesc din ce am vazut si mi-au confirmat posesori de DSN si nova
*

Eu nu vreau sa demostrez nimic, tu esti cel care incearca sa demonstreze ca o masina mai usoara, cu un motor mai puternic, tehnologic mai nou, o transmise mai sportiva(DSN are cutia "scurta") e mai lenta decat o maisna mai grea, cu motor mai slab, tehnologic mai vechi, cutie "lunga"...
Si din intampalre am DSN si inainte am avut Nova....si daca spre exemplu imi iau un Ferrari si iti spun ca DSN e mai sportiv ca Ferrari-ul ma crezi ?

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Asi
post 26 May 2006, 00:17
Post #32

Camaro SS

From: Bucuresti

diferentele de sportivitate trebuie sa aiba mai multe aspecte in vedere.. si anume, Cauciucurile!, transmisia, ambreiaju, si motoru pe undeva pe acolo..

cica ma credeam minishumacher pe bdUnirii cu un camaro al unu preten.. si alturi un alt preten cu un firav audi 80 quattro .. ei bine 1) quattro face la demaraj camaro.. nu cu mult dar face.. pur si simplu 4x4 permanent si-a spus cuvantu, 2) cauciucurile de pe camaro erau conform propietarului "bune pt burn" - in traducerea mea"bune de aruncat".. erau aproape lisa, audi avea cauciucuri de offroad,;
la manevrabilitate nu mai are sens sa discutam ca audi ala e special built pentru manevrabilitate spre deosebire de camaro.. cu care chiar daca nu ajungeam primu la urmatoru stop, ma simteam bine ca abia la urmatoru stop se opreau din scartait rotile in treapta a 3-a.

concluzia a ceea ce voia sa spun:
diferentele subtile intre tabele de injectie de la dsn/slz.. si minorele chestii de pe la motor conteaza prea putin daca nu bagi niste cauciucuri bune,
o suspensie buna s-ar face foarte simtita la manevarbilitate, precum si rigidizarea contra torsionarilor (pe spate intre amortizoare mai ales.. o teava ceva.. )niste placute de frana mai de calitate si nu pseudo-jafuri romanesti si nu numai .. dalea de 20ron-toate patru si cu montaj si cu vanzator numa sa scape de ele..
o incropire a unei bari de torsiune pe spate nu cred ca ar fi greu sau costisitor. (datorita faptului ca nu exista tractiune spate.. si se poate suda cam orice pe lonjeroane si puntea spate.) asta binenteles pe langa cip/filtru/evacuare.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
klaus
post 26 May 2006, 00:27
Post #33

步步

Group: Moderatori

E, unele solenze mai sunt si Euro 3 (nu toate, dar mai sunt)... DSN e Euro 2...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Uncle-Sam
post 26 May 2006, 15:05
Post #34

MEMBRU DE PARTID

cateodata teoria mai difera de practica. eu am vazut astea cu ochii mei si deaia vorbesc. nu stiu ce greutate au masinile, cutia stiu ca e mai lunga la nova. tine cont totusi ca nova are motor de 1.6, iar SN 1.4

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO TICO 1999 - B ** ***
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
DragosP
post 26 May 2006, 15:39
Post #35

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

OK, cu capacitatea cilindrică așa e; da' câți CP are una și câți alta? Cumva tot pe undeva pe la 75?
Asta dacă reușesc să-i țină pe toți la un loc. icon_mrgreen.gif

L.E. @syl: q.e.d. wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
SYL
post 26 May 2006, 21:17
Post #36

doc

From: IF, Balotesti

72cp nova si 75cp DSN

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 20:35
Forum Renault