cel mai tare numar, ce fac romanii in america
![]() ![]() ![]() |
cel mai tare numar, ce fac romanii in america
liviuiulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) S4025062.JPG ( Size: 30.75k ) Number of downloads: 762 |
||
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Daca ar fi luat numarul: BULAN NO"1 ar fi fost un taran dar asa cinste lui!Sigur cand i-l opreste politia trebuie sa faca un scurt istoric despre cuvantul DACIA si asa devine un ambasador voluntar cand da lectii ignorantilor.Si eu in CONGO pe langa ca beau fac si voluntariat cu primatele.
|
--------------------
a
b
c
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oare se chinuie Garcile Americane sa proninte Dacia? Sau zic: Delta Alpha Charlie I**** Alpha?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu,zic ¨dasia¨
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
"Deisia" ma
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dasia zic daca stiu spaniola, ceea ce nu e exclus! Dar pe statie:
Delta Alpha Charlie India Alpha Pt referinte: http://www.happychild.org.uk/ifs/00001pla.htm |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
sau.....
DACIA = Daca Ai Cap Ia-ti Alta (.....ceva mai bun decat VOLVO) ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
La mine in oras (Tecuci) este unul care are numarul TECUCI si sub Tecuci e scris cu litere mai mici California. Pacat ca nu i-am facut o poza... "California TECUCI"
![]() This post has been edited by ender644: 22 May 2006, 09:34 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ender644 @ 22 May 2006, 11:33) La mine in oras (Tecuci) este unul care are numarul TECUCI si sub Tecuci e scris cu litere mai mici California. Pacat ca nu i-am facut o poza... "California TECUCI" ![]() "Hello, people! My name is... and I am from the city of Tecuci, California. Have a nice day." In alta ordine de idei, numar "de roman" in America: DRAQLA. Era din Texas. This post has been edited by Illusi0n: 22 May 2006, 22:20 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:00 |