cine poate sa ma laumreasca, probleme cutie; huruit
![]() ![]() ![]() |
cine poate sa ma laumreasca, probleme cutie; huruit
neaga26 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|||
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 May 06 ![]() |
Nu sunt prea avizat, dar parerea mea este ca huruitul de care vorbesti este din cutia de viteze. cand ambreiajul este cuplat (pedala libera) sunt angrenate si pinioanele din cutia de viteze. Cand apesi pedala, pinioanele nu se mai rotesc, cutia fiind decuplata, huruitul disparand in consecinta.
|
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
100 % e din cutie, nu ai ce-i face, cu un ulei de calitate se mai diminueaza dar nu dispare !
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Rulment de presiune. Parerea mea...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Rulment de presiune uzat ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 29 May 2006, 13:25) Daca rulmentul e uzat si face zgomotul descris mai sus atunci inseamna ca saracul se invarte tot timpul si cand apesi ambreiajul acesta se opreste din rotatie si zgomotul dispare ![]() Cei care cred ca e rulmentul de presiune, chiar nu va explicati functionarea lui? NU ESTE RULMENTUL DE PRESIUNE DE VINA! |
-------------------- |
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
nu este rulmentul de presiune ! acesta lucreaza doar cand calci ambreiajul!
neaga26 da-mi o adresa de mail sa iti trimit partea referitoare la transmisie si ai sa te lamuresti singur (nu stiu daca am voie sa o postez aici , si nu vreau sa supar pe cineva:) ) da fapt cand calci ambreiajul se decupleaza trenul mobil al c.v. acesta nu se mai invarte deci nu mai produce zgomot This post has been edited by vali1971ro: 29 May 2006, 13:55 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
neaga26 |
![]()
|
problema este ca de curand am dat jos cutia de viteze si sa aveam ceva probleme la a 2 si sa rezolvat cutia a fost bibilita de la cap la coada, ma gandesc sa nu fie discul de ambreiaj sau rulmentul de persiune dar problema este ca nu patineaza absolut deloc
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
neaga26 |
![]()
|
QUOTE(vali1971ro @ 29 May 2006, 15:54) nu este rulmentul de presiune ! acesta lucreaza doar cand calci ambreiajul! neaga26 da-mi o adresa de mail sa iti trimit partea referitoare la transmisie si ai sa te lamuresti singur (nu stiu daca am voie sa o postez aici , si nu vreau sa supar pe cineva:) ) da fapt cand calci ambreiajul se decupleaza trenul mobil al c.v. acesta nu se mai invarte deci nu mai produce zgomot poblema este ca de curand cutia a fost reparata ![]() |
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
mai mult de atat nu stiu... du-te la meseriasul care a reparat-o si explica-i fenomenul . cred ca raspunsul o sa fie....."asa face toate!"...
![]() |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:11 |