Uraa! Sunt primul! :(
![]() ![]() ![]() |
Uraa! Sunt primul! :(
guvernul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Eu am gasit ceva rosiatic pe la cheder-ul de la usa soferului ... dar rugina propriu zis n-am vazut. Insa mai erau cativa care se plangeau ca au gasit de cand au cumparat-o ... asa ca 100% nu esti primul. Si chiar sa nu se mai fi plans nimeni?????? :?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Eu am gasit ceva rosiatic pe la cheder-ul de la usa soferului ... dar rugina propriu zis n-am vazut. Insa mai erau cativa care se plangeau ca au gasit de cand au cumparat-o ... asa ca 100% nu esti primul. Si chiar sa nu se mai fi plans nimeni?????? :? tu nu cumva ai masina visinie ??? s anu fi folosit niste polish pentru livrare |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cucuveaua |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 March 04 ![]() |
Eu am gasit rugina la imbinarile dintre stalpi si praguri si la pe marginea chederelor si masina nu are decat 6 luni :cry:
Probabil ca in 2-3 ani...... ![]() |
-------------------- |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Aveti grija cu reparatiile la Cobalcescu, stiti f.bine ca ei sunt etalonul de macelarie auto...
|
-------------------- |
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
Nu fii fericit. Totdeauna pentru VC esti primul. Eu am sunat de vreo 2 luni la VC sa ma pling ca zdrangane masina din toate incheieturile si mi-au zis, tot asa, mirati, ca sint primul care se plinge da asta!
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate cei de la VC sunt ca femeile care le spun la toti barbatii ca ei au fost primii. Sa se simta mai bine poate.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Auzi ma?
Eu am vandut Dacia Supernova dupa 2 ani si 52000km satul sa aud ca in orice problema eram primul. Citez: "Vaaai domnu, dar sunteti primul caruia auzim sa i se intample asa ceva..." |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:19 |