Diverse Asigurare CASCO
![]() ![]() ![]() |
Diverse Asigurare CASCO
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 29 Apr 2010, 10:13) Daca nu se face reintregire, se vor despagubi la al doilea eveniment: (1-11000/12000)*2000=166 Euro. Este foarte probabil ca la al doilea dosar sa se solicite plata primei de asigurare pana la sfarsitul perioadei, respectiv sa nu se accepte plata reintregirii. Tot asa de bine, functie de clauzele contractului CASCO, este posibil ca reintregirea sa se faca "din oficiu" - cazul fericit. au fost mai multe dosare si nu s a cerut plata primei de asigurare in totalitate.O sa cer si copia politei de asigurare ,ca deocamdata nu am decat prima pagina ca sa vad ce scrie acolo. QUOTE(RaduNG @ 29 Apr 2010, 13:01) gotty, si cu colantul de pe masina? Logic si normal ar fi sa ai o rata mai mica la casco pentru ca nu esti asa de expus la evenimente. la colant e invers,platesti mai mult ca ti l despagubeasca si pe acela in cazul unui eveniment. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ce tampenie.. de parca ar costa mai mult un colant pe aripa decat revopsire aripa...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@gotty:
Am inteles ca au fost mai multe, altfel era "dauna totala" dar nu stiu cum a fost cu restul, de aceea am facut "dizertatia". Daca la celelalte dosare nu ai platit reintregire si ti-au decontat la leu factura, este posibil sa ai clauza de reintregire din oficiu. @RaduNG: Nu am inteles rationamentul! Din formularea ta rezulta ca daca ai un colant, nu mai este necesara revopsirea in caz de avarie ci numai reaplicarea colantului - mai ieftin decat vopsirea. Un colant se presupune ca este aplicat in scop decorativ sau pentru reclama, ambele insemnand o investitie suplimentara, un accesoriu, pe care daca doresti sa-l asiguri, costa. Nici nu cred sa accepte cineva reparatia cu colant. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu adi, un autocolant poate fi aplicat pentru a proteja caroseria de zgarieturi minore sau accidente foarte usoare. Un autocolant pus pe masina iti protejeaza vopseaua si tabla de rugina, ploaie vant gainat si alte chestii naturale. La accidente minore cum ar fi parcarea in gard, zid sau alta masina, nu raman urme pe tabla si vopsea.
Eu vad aici un avantaj clar. Prefer sa ciufulesc un autocolant decat sa ma duc la casco sa imi vopseasca bara ca m-a zgariat un prost care nu stie cat de mare ii este masina dupa care la anu sa imi creasca rata s.a.m.d. Dupa un detailing exterior voi imbraca mai mult ca sigur masina in autocolant de aceeasi culoare. Ca fapt divers, ma ocup personal de colantari ca sa intelegeti de unde am informatiile de mai sus. This post has been edited by RaduNG: 4 May 2010, 11:26 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
salut,
am o dacia sandero de un an de zile si am primit 4 oferte de pret de la 4 societati de asigurare: BCR Asig - 465 eur / an - val masina asigurata 8100 euro Ardaf - 445 euro / 6820 euro Astra 423 euro / 6300 euro Groupama - 307 eur / 8500 euro Toate cele de mai sus sunt fara fransiza. Elimin ardaf si astra care au valoare masina asigurare mica. Raman cu BCR si Groupama. Valoarea de la groupama mi se pare f mica comparativ cu restul. Nu stiu ce sa aleg. Bonus la BCR ar fi ca la daune lucreaza prietena mea deci as avea platile pt eventualele dosare facute in cel mai scurt timp. Astept si pct vostru de vedere, ce ati alege voi dintre cele 2 oferte. Ms anticipat! Gabriel |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ti-ai dat singur raspunsul
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si Groupama dau acceptul foarte repede...ce vrei mai mult de atat? foarte tare oferta lor..de restul de bani ..158 E...îi iei prietenei ceva..decat sa dai la Bcr banii...Bcr-ul sunt foarte scumpi....
|
--------------------
------
------
------
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! In primul rand scuze, am cautat in ghidul Casco si nu am gasit, de aceea am postat aici.
Pe scurt, doua probleme: 1. Proiectoarele sparte din cauza pietricelelor de pe drum sunt acoperite de CASCO? Si 2. Am inteles ca daca lovesti masina intr o manevra facuta in parcare nu trebuie sa te mai duci la Politie ci doar la agentul de asigurari. E adevarat? Eu am lovit pragul de un stalpisor retezat pe care nu l am vazut in oglinda. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
dupa cum spuneam in Topicul cu probleme Credit Europe, am decis si eu sa schimb macazul CASCO spre alta societate...vazand ca la acestia au cam avut probleme , cel putin in cazul unei daune totale, am solicitat la Allianz si la BCR asigurari: Mentionez ca la Credit Europe aveam masina asigurata la 12000 euro, platind in 4 rate cam 800 ron/rata. BCR ASIGURARI-Suma asigurata : 8.231 eur Prima de asigurare : 588,67 eur/an -plata in 4 rate ( cf. portal AVF ) Fransize : 0 Allianz-Tiriac Suma asigurata pt.vehicul, inclusiv valoarea dotarilor suplim:-7900 euro suma asig.accidente persoane din vehicul:500 euro Servicii de Asistenta rutiera-varianta-Standard Prime de asig.si fransize deductibile: Fransize/nr.rate--Plata integrala-2 rate-4 rate-10 rate 100 euro----------496-------------515----530---554 200 euro----------444-------------461----474---495 300 euro----------402-------------417----429---448 0 euro-------------601-------------624----642---671 eu am ales varianta in 4 rate cu fransiza 0, inca nu am incheiat polita...dar este ca si facuta, mai astept si oferta pt.RCA tot la Allianz., poate cine stie mai vad ceva reducere fiind la aceeasi societate!! stima, |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
reducere nu o sa ai dar ai un lucru f bun. nu te costa nimic sa iesi cu masina din tara si sa fie asigurata casco.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asigurata este oricum, cu exceptia furtului!
RCA la aceeasi firma aduce in plus extensia asigurarii (si) pentru furt extern. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
am primit si de la Astra..oferta CASCO:
2 VARIANTE I. Fransiza-0 suma asig:8729 euro Prima anuala-515.50 euro-in 4 rate/cu conditia sa fie condusa numai de persoana numita de asigurat..!! II.Fransiza-0 suma asigurata-8729 euro Prima anuala-619.38 euro-in 4 rate Iar pentru RCA pe 6 luni de la urmatoarele: ASTRA: 307,28 lei - include Moldova , Turcia si Ukraina Allianz: 357,00 lei - include Moldova , Turcia si Ukraina BCR: 331,43 lei - include Moldova , Turcia si Ukraina Daca inchei polita RCA la aceeasi societate la care fac si CASCO atunci beneficiez gratuit de CASCO extern. Acuma , va intreb si pe voi care v-ati mai lovit de probleme..ce sa aleg: BCR-Asig Allianz Astra eu as prefera totusi Allianz..sunt parca cei mai seriosi!! |
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Intre Astra si Allianz mult mai bun e Allianz: platesc fara probleme si mai ales nu ai nevoie de accept de plata. La Generali nu ai intrebat? si ei sunt buni platnici.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
As avea si eu o intrebare, in ceea ce priveste casco, am avut anul trecut in martie un eveniment si as vrea sa stiu daca malusul e pe an calendaristic sau pe durata de 1 an de cand am avut incidentul?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
1 an de la data accidentului. Cel putin asa mi s-a spus mie.
This post has been edited by alex.vano: 19 Jan 2011, 12:56 |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
Am avut anul trecut casco anul trecut de la generali c 640 de euro in 4 rate , ma gandesc anul asta sa trec la altul mai ieftin cei de la generali nu mi au facut o reducere foarte mare , ma gandesc sa trec la omniasig cu franzisa 354 de euro
![]() ce parere aveti? sau daca aveti vreo recomandare ... Ofertele vin din partea unui broker de asigurari This post has been edited by chitsro: 28 Jan 2011, 14:11 Attached thumbnail(s) oferte1.JPG ( Size: 112.41k ) Number of downloads: 470 |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Cristi A |
![]()
|
Si eu tot pe Omniasig probabil ca voi merge, dar peste o luna
![]() Contactul care l-am avut anul trecut cu ei s-a desfasurat fara evenimente si fara asteptari. Am luat masina din service chiar inainte sa dea acceptul de plata, la cele constatate in plus in service nu au comentat nimic. Plus ca 354 euro fara fransiza e super oferta (desi suma asigurata e putin mai mica fata de altele, tot e peste pretul pietei) Apropo, vezi ca la plata integrala tot ai vre-o 10 euro reducere ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
chitsro |
![]()
|
ok ms de raspuns .mai am pana pe 17 februarie sa ma decid, chiar daca auzisem lucruri bune despre generali(cei cu care se incheie contractul) nu am avut nici o dauna(nici nu sper sa am) sa vad cum se comporta,asa ca pana la urma pretu' face piata...cel putin pentru mine (ma gandeam chiar sa renunt la casco la 600 de euro/an, e un efort)
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Cat dureaza plata pe casco in caz de furt masina si cat de complicata e procedura?
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
chitsro |
![]()
|
eu stiam de cateva luni , in caz ca iti gasesc masina cei de la politie...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Cristi A |
![]()
|
Dureaza in jur de 3 luni pana cand politia inchide cazul din cate stiu. Dupa aceea mai dureaza oarecare perioada pana cand se vireaza banii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
60 de zile se asteapta raspunsul de la politie,apoi se instrumenteaza ca si o dauna totala , cu fransiza de rigoare pentru furt total, daca e prevazuta in contract.
This post has been edited by prody: 1 Feb 2011, 00:49 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AMZ |
![]()
|
am mai primit o oferta tot la Allianz, dar prin alt broker:
Varianta -4 rate/Fransiza 0- D3 - 611 euro-val.asig: 8900 euro RCA prefer tot Allianz, cine stie cum voi gresi in trafic, de ce sa se chinuie pagubitul cu Astra sau alte alea- 6 luni- 255 lei am dat ok pentru acest pachet, sunt cei mai seriosi totusi !! This post has been edited by AMZ: 2 Feb 2011, 16:47 |
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
AMZ |
![]()
|
dupa cum spuneam in postul anterior, ieri a venit asiguratorul si am facut inspectia de risc cu poze si polita Casco - fransiza-0/Allianz-611 euro-4 rate la val.de 8900 e. + RCA tot Allianz-6 luni-255 ron
|
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
chitsro |
![]()
|
foarte bun pretul,este direct la asigurator sau prin broker?la mine au cerut putin peste 1000 de euro..
This post has been edited by chitsro: 8 Feb 2011, 10:29 |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
tuning_auto_accesorii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 February 11 ![]() |
Imi spune cineva daca pe casco sunt obligat sa respect servisurile care mi le zic cei de la astra???
|
--------------------
reno
meganne 2008
2008
- b 32 err Peste 5.000 Accesorii Auto de la www.TuningAutoAccesorii.ro
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Din câte știu, nu. Cu atât mai mult, dacă ai mașina în garanție, te duci la reprezentanța autorizată, indiferent de ce spun cei de la Astra.
Eu am pățit o fază asemănătoare cu casco la Asirom. Mă trimiteau la fel de fel de service-uri de cartier, pt că Asirom nu avea contract cu reprezentanța Dacia din Constanța. I-am trimis la plimbare și le-am spus că mă duc la Dacia, deși mașina nu mai era în garanție. E drept că la Dacia reparația a costat de 4 ori mai mult, dar au acceptat devizul de plată fără să comenteze! This post has been edited by leinad: 12 Feb 2011, 11:47 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
aditzugl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 January 11 ![]() |
|
--------------------
Daci
Logan
2005 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:37 |