caut traducator roman-roman
![]() ![]() ![]() |
caut traducator roman-roman
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|||
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
unde dreaq e sticla aia de vodka...?! ca dupa a doua.. am inceput sa inteleg... da nu pot sa ma exprim inca.... :shock: laur... mai da'mi un pik sa beau.. si pe cuvabntu meu ca'ti traduc ce vrei tu....
![]() |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
mai laur da ce bafta ai la texte de-astea:)... sau e din mail-ul primit de la prietena aia a ta? ... de unde e citatul?
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
bine.. am uitat... mai ai varianta sa pui mana pe dex si sa dai limbi... (la pagini draga!!
![]() |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
in-cazul-mainfestarilor-neplacute-adresati-va-medicului-sau-farmacistului-amin.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE laur... mai da'mi un pik sa beau.. si pe cuvabntu meu ca'ti traduc ce vrei tu.... :mrgreen: Pai deja esti beat. Ia o pauza, poate iti revii ![]() ![]() Ca de traduceri... m-am lamurit... ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Paul dar eu cred ca l-ai pus la misto. Mi-e greu sa cred ca intr-adevar insiruirea aia inseamna ceva. Zi-ne si noua cind ii dai de rost
Sau foloseste faimoasa adresa www.pruteanu.ro. Chiar v-o recomand, e tare ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Cred ca este refrenul dintr-o maneaua...
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hai ca va spun eu ce inseamna:
nu dati bani pe prostii, mai bine faceti poza la copii Hi, Hi, Hi |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Laur e de unde banuiesc eu, nu, (cred ca Stasi a intuit si el)?
Daca da, trebuie sa citim tot contextul, ca fata promite... ![]() Pacat ca am stat simbata asa putin (dar pentru cei care au urmarit stitile ProTv Iasi, tocmai ma duceam sa cistig centrala termica de la Camex :wink: ). Vezi ca Sod avea niste prieteni cu inclinatii dintr-astea filosofico-lingvistico-marijuaninene :wink: Vorbim simbata cu mesajul complet ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu, va rog eu sa-mi spuneti ca nu exista oameni care vorbesc/scriu in felul asta ... adica oameni vii, din carne si oase, nu din vapori si cerneala tipografica ... ce poate face hipervitaminoza culturala din om!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Paul, nu e de unde stii tu....e din alta parte, si atit era scris. la cine te gindeai tu a zis ca are coerenta textul....asa ca HELP !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
are un fel de coerenta a p****, daca imi permiteti sa ma exprim asa. Chiar m-am enervat; am mai spus, valoarea unui text este data in masura covarsitoare de capacitatea lui de a transmite informatie. De vreme ce multe din cele mai profunde texte ale lumii sunt perfect abordabile de un intelect mediu spre dezvoltat, zi-i te rog fiintei care a scos asa ceva ca este de un cretinism cronic si un snobism pe masura.
E usor a scrie versuri Cand nimic nu ai a spune, Insirind cuvinte goale Ce din coada au să sune. asa spunea Eminescu si mare dreptate avea. In istoria noastra au fost multe momente cand oamenii de cultura s-au ridicat impotriva acestei limbi de lemn, impotriva formei de dragul formei in defavoarea continutului. Oricum, textul are coerenta, dar ca valoare este absolut 0. De fapt ar fi si o valoare; textele de genul asta pot fi folosite cu succes ca sa get laid in tabere de jurnalistica si filosofie. |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E un fel de "Hermeneutica tesutului erectil"....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
POEZIE ÎN LIMBA SPARGĂ
de Nina Cassian În câmpul ce ițea de bruturează, A cțipitat un ptruț, cei drept cam bumbarbac, Dar zumbărala ghioală, încă trează, A cropoțit aproape, în cordac: Ce pisindreaua mea de brutușleagă, Și șomoiogul meu cu zdrolociță, Mi-ai bosfroholojit stroholojina! Țichi-mi-ai sima simibleagă! Morala: În lanțuri apa să se tragă ! |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:38 |