Safety ad, - mai multa siguranta pe sosele -
![]() ![]() ![]() |
Safety ad, - mai multa siguranta pe sosele -
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intr-adevar, impresionant!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa e:|,dar trebuie facut mult mai mult.dar este un inceput.asa cum eu ma chinui cu salvarea parcului national piatra craiului si cam nimica ,ceva tot trebuie facut/.am vazut si la posada ceva bannere.si asa timid prin tara ceva,ceva....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=nyljO7Poj60
Se pare ca si pasagerii fara centura din masina te pot ucide..chiar daca tu ai. http://www.youtube.com/watch?v=kcJVOu8WTAI http://www.youtube.com/watch?v=d_UXzM_CU1s |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai locul lor nu era aici?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai cred ca locul intregului topic e acolo unde ai indicat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nu se compara cu filmele si pozele facute la accidentele cu vicime care au loc PE BUNE... Dar astea de regimul comunist, nu-i asa? (cine a luat permisul stie despre ce vorbesc, cine nu, sa intrebe parintii)
Astfel de telenovele microscopice sunt vrajeli de vizionat seara, inainte de film, difuzate intre detergenti si mancare de catei. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Asta cam asa este. Am vazut multe accidente grave si foarte grave (sunt navetist pe DN1). Asta te face sa te gandesti cand apesi acceleratia.
Era cineva pe forum care sustinea ideea de a merge cu viteza legala. Are dreptate!! |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:54 |