Vacanta in Turcia - beton !!!
![]() ![]() ![]() |
Vacanta in Turcia - beton !!!
dcsiki |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|||
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am dat avansul pt Bodrum, hotel Samara, 5 stele, all inclusive, din 5 sept. Daca mai sunt doritori, va pun in leg cu agentia cu care plec eu. Preturile sunt excelente.
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Mergi cu masina?! Cat ai platit?!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
si avionul tot masinarie este http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41871
![]() This post has been edited by cmandrei: 18 Mar 2006, 18:59 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Charter - 550 euro/pers (toate taxele incluse, mai putin viza)
Later edit: tocmai m-a sunat nevasta sa-mi zica ca s-a anuntat la Realitatea TV ca Al Quaida va bombarda statiunile turcesti....... |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Shit... nasol. chiar ma gandeam ca am fost inspirat ca nu m-am dus in egipt anul asta cum vroiam initial; da' se pare ca tot un drac.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
AEP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 July 05 ![]() |
la fel de bine poa' sa bombardeze si bucurestiu'...nu?
ca suntem si aliati si pe "axa" dupa cum zice Dom' Presedinte... eu ma duc in septembire... cu avionu'...709 eur /pers mai putin taxa de viza si taxele de aeroport... ultra all inclusive 5* - Antalya |
--------------------
daewoo
cielo
hatch/99 Renault Laguna 1.9dCi Privilege 2004
|
|
enageM |
![]()
|
Da da' eu nu stau in Bucuresti (sa traiesti).... riscurile capitalei tarii noastre, aliata de nadejde a zevzecului de Bush. AMIN
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Are cineva o harta a Bulgariei in limba lor ......
Daca da sa-mi dea si mie un link sau pe mail : csikidaniel@rdslink.ro . Ma interesau numele oraselor in limba lor........ AM auzit ca s-a reparat drumul prin Nova Zagora sivreau sa aflu daca cineva a mers pe acolo anul asta. Anul trecut am fost prin Veliko Tarnova - Gabrovo .... si urcai un munte si apoi il coborai ---- zici ca era Transfagarasanul..... Plec in 23 august ( am fost si anul trecut si erau indicatoare foarte rare in limba noastra ) plecam 2 masini si vreau pe ora 6 sa intru in Bulgaria............ Am luat si o cazare pe drum la Canakkale. ![]() This post has been edited by dcsiki: 13 Aug 2005, 06:24 Attached thumbnail(s) Imagine_51_.jpg ( Size: 93.57k ) Number of downloads: 7 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
enageM |
![]()
|
QUOTE(Valix @ Aug 10 2005, 07:57 AM) Gata, am dat avansul pt Bodrum, hotel Samara, 5 stele, all inclusive, din 5 sept. Daca mai sunt doritori, va pun in leg cu agentia cu care plec eu. Preturile sunt excelente. Daca te intereseaza Valix cum a fost la hotel Samara spune-mi si-ti zic maine... tocmai m-am intors.... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
Valix |
![]()
|
Normal ca ma intereseaza. Da-mi PM, te rog, sau scrie aici. Merci. Eu plec luni.
|
|
enageM |
![]()
|
Deci, intr-un cuvant pot spune ca a fost bine si mi-a placut. Bineinteles ca daca vrei ai si motive sa te enervezi. Pai am ajuns seara la Bodrum, ne-a astepat un autocar care ne-a lasat la hotel. Complexul hotelier este la vreo 7 km de Bodrum inspre aeroport. Am fost cazati intr-o camera nasoala cam de 3* maxim. 10€ a rezolvat situatia si am primit o camera buna de cam 4* insa e maximul ce au desi e hotel de 5*. Insa are tot ce trebuie si arata ok deci n-ai motive de ingrijorare. Mancaea este buna si din belsug, bauturile cam proaste da' sunt ok daca nu esti pretentios. Plaja este foarte misto insa cam mica si daca vrei locuri mai bune trebuie sa te scoli mai de dimineata si sa-ti rezervi sezloguri. La bar gasesti tot ce-ti doresti dar numai sa stii sa ceri caci la vedere nu tin nimic. Au si alune si frape si cafea turceasca etc.... Toate bauturile se platesc dupa ora 24.
15€ costa un taxi pana in Bodrum, 20€ daca este dupa 12 noaptea; nu stiu ca sa-ti mai spus asa ca mai bine iti pun niste poze... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
enageM |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
enageM |
![]()
|
piscina vazuta de la restaurant:
Attached thumbnail(s) IMGP2796.jpg ( Size: 150.04k ) Number of downloads: 4 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
enageM |
![]()
|
Hey Valix, ai revenit? Cum a fost?
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
Valix |
![]()
|
Da, am revenit. Mai, mi s-a parut super misto. Hotelul a fost demential, mancare si bauturi bune, peisaje superbe. Mi s-a parut peste Kusadasi. Singurul repros: prea multi romani. Bai frate, cred ca erau cel putin 30, si, exact cum ai zis si tu, zici ca-si cumparasera hotelul. Urlau, tipau, sareau in piscina de pe ponton desi nu era voie, veneau seara la restaurant in picioarele goale. Asta e, ne facem de cacao pe unde mergem, si ne mai miram ca ne stie lumea de tigani. Una peste alta nu-mi pare rau.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:54 |