Fumatori vs. nefumatori.
![]() ![]() ![]() |
Fumatori vs. nefumatori.
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
din nefericire FUMATOR.
fumatorii ajung ca daca au un ban sa-l dea pe tzigari .. asta este . .dar ma voi lasa in cel mai scurt timp ... posibil ![]() stiu ca dauneaza foarte grav sanatatii dar asta este .... |
-------------------- |
|
Ghost |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Nefumator. Am incercat, nu-mi place. Obicei urat, costisitor, nesanatos, deranjezi si pe altii ca nu dispare fumul in tine...
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
Immortal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 July 04 ![]() |
Fumator, am incercat si mi'a placut. Aproape 2pachete de Marlboro rosu pe zi (in timpu' saptamanii, cat muncesc) si aproape 1pachet in weekend.
Obicei urat, costisitor si mai ales nesanatos. Dintr'o "stanca" am ajuns un boshorog ![]() Si da, deranjez in jur. Chiar daca nimeni nu indrazneste sa imi spuna ceva, stiu ca deranjeaza. Nu sunt de acord cu denigrarea fumatorilor poate pentru ca reprezint exact categoria 'exclusa', insa probabil daca as fi nefumator n'as avea obiectii. Of, naspa obicei. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
2006, 5dr 1.4
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fumez trei tigari in masina de acasa pana la serviciu. Vrei sau nu, daca te urci cu mine in masina fumezi (pasiv).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fumam pasiv si cand mergem pe strada in spatele unui fumator cu tigara aprinsa. Tot fumul ii vine peste umar catre cei care il urmeaza.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si din cate stiu eu e mai rau sa fi fumator pasiv decat activ...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Asa e... de aceea mi se pare civilizat sa existe in toate restaurantele care se respecta saloane separate pt fumatori si nefumatori. Nu ma refer aici la baruri, cluburi sau alte localuri unde nu ai ce sa faci, se fumeaza mult. Ar putea si aici sa se monteze niste instalatii de ventiatie/aerisie care sa aduca aer curat de afara... insa costa destul de mult.
![]() In cateva din tarile UE (Italia si Irlanda) s'a mers mai departe. E interzis fumatul in orice local. Si se respecta legea. ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
...si in unele state din SUA (daca nu chiar in toate) e interzis fumatul peste tot, inclusiv in baruri.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Am fumat aproape 20 de ani.
Oribila experienta Urasc fumatul. Nu am nimic cu fumatorii. FUMATUL INROBESTE! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
nefumator. greu viciu. la serviciu am colegi care ma afuma groaznic. majoritatea vor sa se lase dar nu reusesc. dar cel mai rau este pt femei. incercati sa sarutati o scrumiera deasta , sa vedeti ce gust are! nasol.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Sa pup o femeie fumator (care este vreau sa zic)? Pai, parca l-as pupa pe frate-miu!
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
SYL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Amatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 05 From: Petrila/hd ![]() |
Eu sint fumator dar niciodata la volan sau in masina.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nefumator si nu las pe NIMENI sa fumeze in masina
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
RollerMAN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu fumez tigari si de lasat in masina doar pe locul din fata in spate niciodata si asta doar daca tine geamu deschis sa iasa fumu, insa eu trag din narghilea si as vrea sa imi pun una in masina....ma gandesc la adaptari momentan.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
- B Born 2 roll!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
SUNT FERICIT!
![]() De ceva timp nu mai fumez si nici nu prea am mai baut coke si ma simt foarte bene.... So.....lasati'va de fumat....este cel mai bine. Cu banii economisiti dupa tigari si coke puteti sa puneti ceva misto la masina ![]() SPOR! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la noi se fumeaza prea mult si asta e din cauza educatiei pe care o primim. eu unul m-am lasat de 1 luna si ceva si acum definitiv fiind la a doua incercare de genul asta prima pe la 20 de ani. acum am alta minte si ma bucur ca nu mai fumez in schimb permit sa mai traga unul altul in masina daca le arde plamanul la greu pt ca stiu si eu cum e. pana la urma e dreptul fiecaruia sa aleaga daca fumeaza sau nu dar isi asuma niste riscuri inclusiv acela de a fi marginalizat si pe buna dreptate. oricum la mijloc e vb de bani grei asa ca o sa se fumeze peste tot. chiar daca nu mai vedem noi.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Fumez, stiu ca nu e bine dar o fac cu masura. Acum stiu ca o tigare afecteaza dar daca munciti si va
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Fumator convins.
O singura data am incercat sa ma las, la insistentele "cuiva" (devenise un black-mail de toata frumusetea, asa ca in situatia respectiva am zis ca ok, las eu de la mine). Din fericire, situatia a trecut asa ca am revenit si eu la vremuri mai bucuroase. Dupa parerea mea sunt putine lucruri care se compara cu o tigara buna, la o tacla "de luxe" cu oameni inteligenti si de treaba. Asta este. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Mi-e scarba de mirosul de tutun. De aceea nici nu permit sa fumeze cineva in masina si evit locurile publice in care se fumeaza (restaurante baruri...)
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:15 |