SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
cipman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|||
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu multe de sisteme GPs, dar am si eu cateva intrebari la care nu am gasit raspuns aici.
1. daca cumperi un produs gen i-go, primesti si update (la software, harti etc) 2. aplicatiile permit definirea (si importul) hotspots? in afara de utilitatea evidenta (navigatie) m-ar interesa sa pot marca pe harta radarele fixe (gen DN1) si sa primesc un avertisment cand ma apropii de unul |
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
paulgsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 November 04 ![]() |
Pretul e de la noi! Si poate fi comandat de azi! Nu pot spune unde ca e reclama. Da-mi un PM daca te intereseaza.
Rectific, garantia este de 2 ani si nu de 1 an cum am scris mai sus! This post has been edited by paulgsm: 13 Dec 2005, 17:04 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1.6
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
baga aici informatia despre pda-uri ca e utila multor oameni care cauta asa ceva.
tincup, la i-go nu se precizeaza nimic de update-uri si nici de puncte de interes. la ROAD se fac 2 upgrade-uri pe an. primul imediat dupa ce ai cumparat e gratis. al doilea e pe bani, al treilea iar gratis. si tot asa. upgrade-urile sunt 50 de dolari+tva. un pret mare zic eu. daca isi ia cineva i-go, fac si eu un efort si imi upgradez ROADul la varianta rutabila si facem o comparatie amanuntita utilizare/puncte de interes/calitate/suport tehnic(daca e cazul)/etc. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cipman |
![]()
|
@PAULGSM: Nu, merci de intentie. Doar mi-am dat cu parerea. Eu am deja. Vezi pag. 2 in topicul asta, unde-s pozele.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Eu am cumparat produsul de mai jos chiar de pe acest site:
http://navcity.co.uk/catalog/product_info....products_id+665 Cred ca 19 lire m-a costat transportul si la vama am spus ca este agenda electronica si nu m-a costat nimic. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
paulgsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 November 04 ![]() |
Cipman, vazusem ce ti-ai luat dar mi s-a parut destul de complex si bun la pret PDA-ul si m-am gandit sa informez tot poporul de pe aici.
Apropo, banuiesc ca PDA-ul tau il folosesti si ca mp3 player stiindu-se faptul ca Megane-ul II nu are in dotare radio CD cu mp3 player. Daca da, ce legaturi ai facut, eventula niste poze! Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1.6
|
|
cipman |
![]()
|
Vezi primul post din topicul acesta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41315
|
|
cipman |
![]()
|
A facut cineva un mic review i-go cu poze aici.
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Am auzit ca de curand au prezentat la stiri o solutie completa la 6 milioane (harta + PDA).
Stie cineva un site, o firma? Mie mi se pare foarte putin, chiar prea putin. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la stiri dar erau cam multe inversiuni in limba romana folosita de calculator incat desi stiam perfect strazile pe care faceau demonstratia era cat pe ce sa ma incurc.Si mai si costa 600 euro rkillera, cred ca ai auzit gresit.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rkillera @ Dec 14 2005, 09:05 AM) Am auzit ca de curand au prezentat la stiri o solutie completa la 6 milioane (harta + PDA). Stie cineva un site, o firma? Mie mi se pare foarte putin, chiar prea putin. Protv-ul a zis pretul de 6 milioane pentru harta ROAD. dar e doar harta in nici un caz cu gps inclus. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
Am pus si eu niste poze cu ROAD-ul
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=43152 (atentie pentru cei cu conexiuni slabe ca sunt cam mari.) A intrebat cineva de autoroute 2004 si 2005. Versiunea 2005 Europe nu mai are deloc ungaria si romania. nimic nimic nimic. poate au vrut sa scoata o versiune 2005 Eastern Europe. Dar n-am vazut asa ceva. Versiunea 2004 e cat de cat buna pentru romania, dar pentru tarile vestice nici nu se compara cu 2005, toate orasele mari, tip paris sunt mult mai bine facute. Inca cate ceva despre ROAD. Softul are posibilitatea ca daca te afli in preajma unui drum, sa te puna direct pe el, sau cursorul ala sa stea exact unde te gaseste gps-ul. Am fost azi la Giurgiu pe un drum judetean si am dezactivat functia asta de pozitionare automata pe drum. Am fost placut surprins cat de exact e drumul trasat. Chiar daca la un moment dat drumul pe harta se intersecteaza cu un mic lac care in realitate nu exista, dar lacul e gresit nu drumul. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Un soft garmin merge si si pe un handheld nepropierar (PPC), de exemplu?
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Pana la urma stie cineva de unde se poate procura un "sistem" complet care sa aibe tot ce-i trebuie sa te poata ghida in Romania dar si daca pleci afara, spre exemplu esti in Bucuresti si vrei sa ajungi la o anumita adresa din Viena, sa zicem?
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
QUOTE(cata @ Dec 14 2005, 09:54 PM) Un soft garmin merge si si pe un handheld nepropierar (PPC), de exemplu? Softul garmin este legat de receptorul garmin. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
cata |
![]()
|
Multam, intrebasem pt ca au si o platforma asemanatoare iQue M5.
|
|
|
kornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 27 October 05 ![]() |
softul garmin mere numa pe receptorul garmin si nu pe oricereceptor ci numa pe unul singur pe care il declari in momentul in care cumperi softul.
|
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
SMART MCC, 599cmc, 50cp, 2 locuri |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Pânä la urmä, exista sau nu harta cu Romania pentru TomTom?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cata |
![]()
|
tomtom routeplanner e-europe - fara rutare si detalii in oras
alte optiuni ar fi aeromap si handmap - pt care exista harti pt majoritatea oraselor mari, asta excuzand cele enumerate mai sus. |
|
|
mtz_ro_2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 September 05 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Dec 19 2005, 09:04 PM) Pânä la urmä, exista sau nu harta cu Romania pentru TomTom? Exista! Este vorba de Tomtom Eastern Europe Map care este inca in faza de beta... Bucurestiul are destule probleme, iar in rest nu am apucat inca sa o testez (o am doar de vreo 2 zile). Eu folosesc Tomtom Mobile 5 pe un Nokia 6600, dar harta merge si pentru Tomtom Navigator pentru PDA. Revin... QUOTE(cata @ Dec 19 2005, 09:19 PM) tomtom routeplanner e-europe - fara rutare si detalii in oras Asta are si rutare, dar nu are numere postale... This post has been edited by mtz_ro_2003: 19 Dec 2005, 23:06 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 - 1.6 16v
|
|
mtz_ro_2003 |
![]()
|
QUOTE(kornel @ Dec 18 2005, 07:03 PM) softul garmin mere numa pe receptorul garmin si nu pe oricereceptor ci numa pe unul singur pe care il declari in momentul in care cumperi softul. Intr-adevar, harta este activata pentru o pereche Unit ID (al receptorului GPS Garmin) si un Unlock Code dat de Garmin... Dar exista o varianta.... Daca aveti perechea respectiva (Unit ID <-> Unlock Code) puteti folosi soft-ul GPSProxy care poate fi folosit pentru a pacali un soft Garmin (Mapsource, nRoute, Garmin Que) ca are "in fata" un GPS Garmin... GPSProxy actioneaza ca un.... "proxy" (cei care se pricep la calculatoare stiu ![]() http://gpsproxy.sourceforge.net/ Despre instalarea GPSProxy... folositi Google... |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 - 1.6 16v
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17098634
aici sint date caracteristici si preturi |
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
200€. mi se pare cam scumpicel...
mai ales ca am inteles ca are o groaza de bug-uri momentan |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mtz_ro_2003 @ Dec 20 2005, 12:03 AM) Exista! Este vorba de Tomtom Eastern Europe Map care este inca in faza de beta... Bucurestiul are destule probleme, iar in rest nu am apucat inca sa o testez (o am doar de vreo 2 zile). Eu folosesc Tomtom Mobile 5 pe un Nokia 6600, dar harta merge si pentru Tomtom Navigator pentru PDA. Revin... Asta are si rutare, dar nu are numere postale... Sunt si eu interesat de o solutie pt telefoane mobile, eu am nokia 6680. Cat te-a costat soft-ul cu tot cu receiver-ul GPS? In pachet vin si harti pt Europa de Vest? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
AlexV |
![]()
|
ma joc de vreo jumate de ora cu igo. la numarul de drumuri cel putin in tara am impresia ca bate bine road-ul. igo-ul are si caracterele in limba romana, nu stiu cat de important e dar cred ca trebuia mentionat.
la partea de interfata cu utilizatorul e facuta cam prost dar merge. o sa incerc zilele urmatoare sa fac o prezentare mai amanuntita si cu unu si cu altu. momentan sunt foarte nervos pe garmin ca nu mai reusesc sa conectez que(softu de pe pda) cu calculatorul. foarte ciudat ce se intampla. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mtz_ro_2003 |
![]()
|
QUOTE(dmc @ Dec 20 2005, 10:31 PM) Sunt si eu interesat de o solutie pt telefoane mobile, eu am nokia 6680. Cat te-a costat soft-ul cu tot cu receiver-ul GPS? In pachet vin si harti pt Europa de Vest? Tomtom Eastern Europe inca nu a fost lansat oficial... Este inca beta. Iar un receiver GPS bun este in jur de 150 euro... Daca mai vrei si alte detalii poti sa-mi dai un PM. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 - 1.6 16v
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Confirm ca harta cu estul europei functioneaza in Tomtom.Ce ma intriga este ca Tomtom nu anunta nimic in legatura cu planurile lor pentru aceasta harta.
_________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cipman |
![]()
|
Merge pe naiba. Scuze de expresie, nu iti e adresata tie. Functioneaza poate. Doar atat. Eu nu i-as spune varianta beta ci pre-alfa. Pe langa ca nu are sensuri unice, greseli in denumiri de strazi, o multime de strazi no-name, strazi care nu exista, sensuri giratorii care nu exista iar multe care exista nu sunt pe harta, pe langa toate astea, are drumuri incadrate prost in clasa, strazi in zig-zag cand ele sunt drepte ca o raza de lumina, nu are pasaje, nu are poduri (atunci cand exista si variante), POI-urile sunt o gluma, etc.. Nu termin nici pana maine sa le insir pe toate.
Varianta asta de harta e luata printr-un parteneriat cu AND, and.com, la 10 Martie 2005. Detalii AICI. Dupa ce au scos harta asta, ante-pre-alfa, si au vazut ce varza e, TomTom le-a dat cu flit celor de la AND. Detalii AICI. Acum au trecut din nou la Navteq (nu sunt sigur - poate la TeleAtlas, sau la altii) Si nici i-go nu sta pe roze. E mai utilizabil, dar e departe de a fi corespunzator. Nu dau decat un exemplu care ma facut sa rad. Rutare intre P-ta Rosetti si Str. Campineanu: inainte catre Universitate, la drepta pe Balcescu, imediat la stanga (peste linia continua, peste trotuar, flori si fantana arteziana) pe Edgar Quinet (care nu se varsa in Balcescu), inainte pe..., etc. Spune "la stanga" cand trebuie sa faci "la dreapta", si mai sunt bube. Plus ca se vede mana celor de la pdamill (care fac jocuri). Nu stiam de ce am un deja-vu. Seamana prea mult cu un joc, meniurile sunt cam peste mana, butoanele de zoom si tilt sunt pe stanga (astfel incat acoperi harta cu stilus-ul sau cu degetul/mana) si nu le poti seta pe partea cealalta (sau n-am gasit eu cum). In fine, astea-s maruntisuri si chestiuni de gust. Macar sa fi fost harta ca lumea. Harta e luata prin parteneriat cu o firma ungureasca care are si o filiala pe la Cluj. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca trebuie sa platesti pt. update-uri. Ma rog, de la un moment dat incolo. Nu pricep de ce trebuie sa mai platesc ca sa obtin, de fapt, ceea ce trebuia sa primesc de la bun inceput: o harta functionala si corecta, in corespondenta cu realitatea la data lansarii. Aa, pt. un update datorat unei imbunatatiri a softului sau pentru o harta la zi, ce ar contine schimbari in reteaua de drumuri aparute intre timp, da, de acord. R.O.A.D sta ceva mai bine. Harta e mult mai corecta. Bravo lor. Asteptam cu interes varianta rutabila (zilele acestea) si poate o sa faca cumva sa renunte la hardware-ul proprietar. Ca tot nu foloseste la nimic. Cei care nu vor sa cumpere receptoare Garmin tot n-o sa cumpere si vor apela la "work arround". E posibil sa aiba vreun contract cu Garmin (care poate i-or fi sponzorizat sau ceva) si atunci nu prea au cum renunta la chestia asta. Ma rog, stiu ei mai bine. Concluzia e ca mai avem, mult si bine, de asteptat. |
|
sandman_ |
![]()
|
Vineri voi calatori de la Viena spre Tg-Jiu si voi testa harta de TT pentru Romania. Postez vineri seara impresiile.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:38 |