SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
Ge0rge |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|||
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Tu ai dreptate dar la 9 milioane nu ai si PDA si IGO, minim 15-16 milioane.
Dat fiind ca aceste camere-radar sint putine si numai in localitati, dupa cum am inteles, nu prea ai ce face cu el. Doar daca respectivele radare fixe vor fi puse si pe DN2 si A1 sau A2. Exista cumva aici pe forum o lista a celor de pe DN1? |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fișiere pentru pentru IGo și diverse arome de IGo se găsesc aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
in general m-am ferit de lucrurile care nu sunt larg raspandite pentru ca nu gasesti suport pt ele. acesta a fost motivul pt care mi-am luat Asus A636, pt ca sunt foarte multi cei care au si pt ca poti primi sfaturi de la ei. acest device nu stiu cat o sa prinda in Romania pt ca este asemanator ca pret cu alte GPSuri mult mai puternice. daca vor fi putini utilizatori, cu siguranta ca firma nu va putea sa updateze la timp baza de date cu radarele, riscand astfel sa va tepuiti de doua ori, o data cu aparatul si o data cu amenda.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Multumesc, DragosP!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Titirca |
![]()
|
![]() Membru dezmembrat mintal Group: Members Posts: 35 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
[B]Interesanta jucaria electronica propusa de Simon dar cam scumpa pentru ceea ce poate face.
Cu un PPC sau un PDA or SmartPhone cu Windows puteti substitui produsul respectiv incarcand unul sau ambele programele luate de la adresele de mai jos: http://gleclere.club.fr/pocketgps/index.php?vitesselimite http://www.gpspassion.com/forumsen/post.as...566&FORUM_ID=85 Sunt doua programele diferite, simplu de folosit care iti vor arata viteza cu care rulezi, in timp real, apoi in functie de setarile facute esti anuntat atat vocal cat si prin schimbarea fundalului de depasirea vitezei. Ambele programe accepta fisiere de tip .xml in cazul in care vreti sa implementati camerele video de supraveghere, radarele fixe, mobile sau alte puncte de interes. In cazul programului VitesseLimite aceste puncte trebuiesc introduse, iar in cazul programului Coyote acestea pot fi introduse dar si programul isi scrie singur punctele si face fisiere in functie de dorinta fiecaruia. Daca VitesseLimite este bun sa arate viteza cu care rulezi pe un anumit sector de drum si prin avertizari repetate nu te lasa sa o depasesti, celalalt program, Coyote, pe langa serviciile pe care le face este bun sa culeaga informatii despre punctele de interes - camere, radare, hoteluri, restaurante, benzinarii etc, printr-o simpla apasare pe display. Dupa aceea aveti scrise in format .xml fisierele cu latitudinea si longitudinea respectiva, fisiere pe care le puteti converti pentru iGO, Destinator, TomTom, Navigon etc. Programele sunt free, nu necesita inregistrare, simple in setari si utilizare. Pentru ca am doua PPC si un SmartPhone le-am folosit, in paralel cu iGO, pe o distanta de cca. 1500 km in urma cu o saptamana si s-au comportat foarte bine, iar in plus am cules puncte de interes, inclusiv camere si radare fixe nou instalate prin diferite orase din tara pe care iGO nu le avea. Pentru cine este interesat daca merge la adresele de mai sus o sa gaseasca pe paginile respective si screen-uri ale programelor si explicatii pe forumul respectiv asupra instalarii si folosirii (in limba franceza) dar cred ca nu va fi mare nevoie de explicatii cum nu a fost nici la mine. Nu puteti rula pe un PPC sau PDA doua programe in acelasi timp, de aceea va fi necesar sa aveti inca un aparat sau sa alegeti unul dintre programe inainte de a pleca la drum. This post has been edited by Titirca: 6 Oct 2006, 16:11 |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.6 Ambition + Laguna II 1.9 dci
(2005+2003)
- B - 20 - RTA [B]Pentru fericire trebuiesc doua conditii: sa fii idiot si sa ai scaun la timp ![SIZE=7]
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa cumpar un PDA pentru GPS in special, 80% din timp.
Acum eu ce am vazut pe net, la maxim 1500 RON ar fi Fujitsu Siemens 520, p e la 11-12 mil(fara accesorii necesare GPS). Am mai vazut si Asus A636, A636N, 632, 632N. Din cate am inteles toate aceste modele vin cu kit pentru masina. Care este diferenta intre ele, in afara de pret care variaza intre 12 si 15 mil. Am mai vazut si un PDA MIO 169 GPS, la 9 mil si un pic. Acum spuneti-mi ce parere aveti despre fiecare sau daca mai sunt si alte modele de luat in seama. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
din punctul medu de vedere Asus e cea mai buna alegere dpdv raport pret/calitate/features. are absolut tot ce-i trebuie pentru un PDA cu sistem de navigatie. Probabil ca diferentele de pret sunt date de frecventa procesorului, memoria instalata, samd.
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Asus A636N are in plus fata de A636 bluetooth 2.0 si wireless 802.11b+g , in rest sunt identice.....Super multumit de Asus...
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(Titirca @ 6 Oct 2006, 10:46) ... Nu puteti rula pe un PPC sau PDA doua programe in acelasi timp, de aceea va fi necesar sa aveti inca un aparat sau sa alegeti unul dintre programe inainte de a pleca la drum. Foarte interesante explicatiile despre Coyote si VitesseLimite, doar sus e o greseala: Pentru sistemele cu Windows Mobile 5.0 am inteles ca se pot folosi in acelasi timp mai multe aplicatii care citesc date de la GPS. Pentru sisteme de operare ceva mai vechi trebuie instalata o aplicatie care sa permita acest lucru, gen GPSgate (vezi pe pagina anterioara) |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Credeti ca exista vre-o sansa sa gasesc un Asus A636N sau un Fujitsu-Siemens 520N in Germania mai ieftin ca la noi?
This post has been edited by St: 10 Oct 2006, 17:57 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
da, dar nu mult mai ieftine.
Insa au sistem de operare in germana. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
St |
![]()
|
Pai daca e cu 50 E mai ietin ca la noi, zic ca nu merita...
Dar nu se poate schimba limba la sistemul de operare? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand cumperi Asus, primesti windows-ul instalat, fara cd sau altceva, si nu il poti modifica (cel putin nu foarte simplu). Pe cd primesti Activsync.
Daca nu stii f. bine germana, cred ca nu merita. Dar poate se gasesc pe undeva si in engleza. Insa trebuie verificat inainte. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
St |
![]()
|
Apropo de PDA-uri si Pocket Pc. Cum se reinstaleaza sistemul de operare, ca tot de aia de fac ecranele albastre e facut si sistemul de operare pt. PDA.
Manualele celor cumparate din Ro sunt doar in Romana?? This post has been edited by St: 11 Oct 2006, 20:11 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se face un hard reboot (scrie cum in carte), ceea ce restaureaza sistemul din rom (ma rog, e un flash). Evident, se pierd toate setarile si programele instalate ulterior, datele, TOT. Deci faceti backup des.
Teoretic se poate upgrada si rom-ul, chiar la o versiune in alta limba. Se gasesc imaginile si programul de update la Asus pe site, la support. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Uitati ce am gasit:
http://www.pdaromania.ro/ Mi se par produse faine. Stiti ceva de preturi... comparativ cu alte locuri daca sunt mari sau mici sau normale? Ma gandesc ca asta e o varianta viabila in sensul ca ma gandesc sa imi cumpar in curand un PDA cu GPS sau macar un PND. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
laurian |
![]()
|
Vezi la www.shopit.ro.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
St |
![]()
|
QUOTE(michaelthefirst @ 12 Oct 2006, 10:47) Uitati ce am gasit: http://www.pdaromania.ro/ Mi se par produse faine. Stiti ceva de preturi... comparativ cu alte locuri daca sunt mari sau mici sau normale? Ma gandesc ca asta e o varianta viabila in sensul ca ma gandesc sa imi cumpar in curand un PDA cu GPS sau macar un PND. MAi sucmp, cel putin Asus A632 cu 1.5-2 mil mai mult ca la magazinele virtuale. cu banii aia iti cumperi 636N @Ovidiusoft. Chiar si programele instalate de la inceput pe el? Daca eu instalez iGo pe un card si apoi scot cardul din PDA, el mai recunoaste p eundeva ca a fost instalat iGO? This post has been edited by St: 12 Oct 2006, 16:25 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti ramane doar ce ti-a pus producatorul in rom, adica so-ul, driverele, programele lui (ale producatorului). Este exact ca atunci cand il cumperi si-l deschizi prima data... Nici cum te cheama nu mai stie
![]() Din cate stiu eu despre igo si majoritatea programelor care ruleaza de pe carduri, tot ce face la instalare este sa-si copieze un executabil prin Program Files si sa-si faca niste setari in registry si un link in Programs. Care dispar dupa un hard reboot, deci "uita" ca a fost instalat, trebuie sa-l instalezi din nou. This post has been edited by ovidiusoft: 12 Oct 2006, 16:57 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
laurian |
![]()
|
Doar ca uita si de restul programelor pe care le-ai mai instalat, si trebuie sa o iei de la inceput cu instalarile.
Cam ca la pc, dar avand deja Windows-ul instalat. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
St |
![]()
|
QUOTE(Octav @ 9 Oct 2006, 20:40) Asus A636N are in plus fata de A636 bluetooth 2.0 si wireless 802.11b+g , in rest sunt identice.....Super multumit de Asus... ![]() Sigur asta nu e diferenta intre 636n si 632N? Ce inseamna WiFi si care e diferenta intre bluethoot 2.0 si celelalte? Viteza mai mare? Se poate conecta 2.0 cu unul mai vechi? A cumparat cineva de la vreunul din magazinele astea ? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Nu, ti s-a spus diferenta intr 636 si 636N (SASE!)
Diferenta intre 632 si 636 este ca cel din urma are in plus wi-fi si in minus portul mini-sd. WiFi este cel mai raspandit mod de comunicatie TCP (internet) wireless. Gandeste-te la el ca la o placa de retea normala, dar fara fir. Bluetooth 2 este compatibil cu generatia veche, dace te conectezi la un device (de exemplu telefon) vechi o sa mearga mai incet (standardul vechi). |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
St |
![]()
|
Va rog stergeti, eroare de la net.
![]() This post has been edited by St: 14 Oct 2006, 10:51 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Am inteles. Mersi mult ovidiu. Cred ca o sa iau un 632 din motive financiare si pentru ca plusurile pe care le are 636N nu prea o sa sa-mi foloseasca mie. Bluetooth ma interesa in principal.
De magazinele alea stie cineva ceva? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru preturi bune la HP si Fujitsu-Siemens incearca si la Scop. Vezi pdf-ul lor cu oferta curenta
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
St |
![]()
|
Mersi. M-am uitat pe acolo, sunt ceva mai ieftine decat in rest, insa m-am hotarat la Asus
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Uite aici 2 link-uri, preturile sunt asemanatoare:
http://3e.ro/items.php?adv_search=1&categ_...producator=Asus http://pcgarage.ro/pda/ |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
St |
![]()
|
Dupa lungi cautari cel mai ieftin am gasit aici
Am gasit aici cadruri de memorie, dar nu stiu de care sa cumpar, diferenta fiind de garantie si viteza din cate am vazut. Mentionez ca nu ma dau banii afara din casa ![]() Am de 1 an un Apacer de 512 Mb care merge cum trebuie, doar cateodata salveaza unele poze mai greu. This post has been edited by St: 15 Oct 2006, 14:10 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
are cineva Parrot 3400 LS-GPS? sunt curios de performante.... si de calitatea produsului.... si normal de calitatea semnalului GPS...
parrot 10x... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:17 |