SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(snak3 @ 19 Jul 2007, 10:46) donraulo... unde ai gasit promotia cu mio P550 cu tot cu card la pretul ala? As fi si eu interesat sa imi iau o scula ca aia. Imi e frica doar de soft. Am gasit eu un iGo si un MioMap si le-am instalat intr-un emulator de WM5 insa nu prea merg... Daca are cineva vreun sfat... aici sau pe PM as fi foarte recunoscator. eu cred ca e de la emulator 100% ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
nu-ti fa probleme cu emulatoru'. Daca ai toate "fisierele" la softurile alea doua, nu vei avea probleme. Eu am instalat acum : MioMap v3.2 , Destinator 7 si Mobile Navigator 6. Toate merg perfect.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
smcsa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 From: Timisoara ![]() |
Sa nu mor prost, dar la ce iti trebuie sa ai atatea softuri de navigatie in acelasi timp? Inteleg ca se completeaza, dar le folosesti pe toate trei deodata ?
|
--------------------
Logan
Laureate Plus
2007 Welcome To The Machine
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
Pai asta era si scopul emulatorului.. Sa vad daca am si sunt bune "toate fisierele"
![]() Oricum daca merge la toata lumea... o sa imi mearga si mie asa ca, cred ca o sa ma risc in curand la un p550. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambition 1.5 Dci
- B ---- A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(smcsa @ 20 Jul 2007, 07:20) Sa nu mor prost, dar la ce iti trebuie sa ai atatea softuri de navigatie in acelasi timp? Inteleg ca se completeaza, dar le folosesti pe toate trei deodata ? Nu, cum sa le folosesc pe toate odata ![]() Am vrut pur si simplu sa experimentez cum merg, ce facilitati au, ce lipseste din unul si ce are altul. Daca am posibilitatea de ce sa n-o fac. In mod curent folosesc MioMap dar am mai multe carduri SD de 1 Gb si nu vad de ce ar sta goale. ![]() ![]() Sa presupunem ca esti in mijlocul Europei si MioMap da un mesaj de eroare si nu mai functioneaza. Ce optiuni ai ? Mergi la o benzinarie si cumperi o harta, scoti o harta din torpedou sau...... bagi un alt card cu Destinator 7. ![]() P.S. Baieti , tineti cont si de propunerea mea de a trece la semnatura ce scula de navigatie aveti. Semnatura accepta 100 caractere. This post has been edited by Amedeus: 20 Jul 2007, 09:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare intrebatoare: hartile Igo au terminatia .fbl? Imi poate spune cineva daca are, cati mega are Turcia? A mea are 7,92mb si nu stiu cat e de buna.Mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
La mine, fisierul "turkey.fbl" are 9.1Mb. Probabil harta ta e penultima varianta.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
ady85btz |
![]()
|
@raqzvan....din ce data e turcia ta?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Din cate imi amintesc e 2007.01. Nu stiu sigur pentru ca aparatul meu e momentan in service pentru o problema minora.
Uite aici cateva informatii utile pentru navigatia in Turcia. |
--------------------
Geely
Logan
|
|
ady85btz |
![]()
|
@raqzvan: mersi pentru informatii!
momentan am igo-ul si am bagat azi niste adresa si e ok. l.e: ce-am gasit pe youtube ![]() This post has been edited by ady85btz: 20 Jul 2007, 23:18 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Turkey_2007.04_070601.rar
Size: 30.07 MB |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ce parere aveti de un mio a701? Eu zic ca este peste p550 si 636n.Nu?
Are wi fi ? ca nu gasesc vreau sa fiu sigur ![]() ![]() ![]() ps banuiesc ca are ecranu umpic mai mic ca p550 da e mai dotat tel si camera ![]() 22 Jul 2007, 13:33: Nu gasesc si eu in br un p550 sau un 636n ![]() Nenea Dragos tu ce magazine mai ascunse stii? Ca eu am fost la astea alde flanco si domo atat ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2007, 12:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-are WiFi! Eu am luat de pe net glofiish-ul meu X500. Dacă vrei și tel și pda și gps și net și bluetooth atunci îți recomand cu căldură glofiish X500. Acum văd că de unde l-am luat eu (îți zic pe PM dacă vrei, să nu se considere reclamă) au X700 la prețul la care am luat eu X500-le acu' două luni. X700 are avantajul tastaturii qwerty.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
Eu vreau ceva gen 636n sau p550 ca am cautat modelel astea doua si nu le gasesc, mai e vrun pda asemanator celor doua?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și de ce mă rog nu vrei să comanzi de pe net? Îți spun eu: în orașul nostru de rahat nu o să găsești ce vrei! Poate doar pe comandă și atunci chiar n-ai făcut nimic, e ca și cum l-ai fi luat de pe net, doar că mult mai scump!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
Deci
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DragosP |
![]()
|
Măi copilu' mă înnebunești de nervii capului, zău așa!
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nici Mio C510 nu are stilus.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
Pai in poze nu am vazut loc de stilus da poate intra St si ne lamureste ca el are 636n
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
raqzvan |
![]()
|
|
--------------------
Geely
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Despre 6915 unii se plang ca ar avea semnalul cam slab.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce-i faci update de bios merge de rupe!
Singura problema este ca are ecranul jumatate de pda ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
dragi prieteni
am un pda hp h1940 la care m-i se deconecteaza gps ul mereu conectarea o fac prin bluetooth oare tre sa schimb ceva in setari? se pricepe careva ce ar trebui sa-i fac? |
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
sal!
am o problema cu gps: nu mai vrea sa se sincronizeze cu calculatorul... am reinstalat active sync 4.5 dar degeaba ![]() care sa fie problema ![]() 1ooo x ![]() This post has been edited by danutz_r: 16 Aug 2007, 10:05 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Eu am rezolvat cu hardreset
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
gata si la mine: solutia=hard reset
multumesc... |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
salut - offtopic
am pe pda (x 500) MioMap sapt viitoare plec in Tunisia. Din ce stiti Mio sau Igo au harti pentru africa de nord ? sau au doar pentru Europa |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Amedeus |
![]()
|
Nu am gasit nimic pt Africa.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce stiti de tomtom navigator , e bun? gasesc harti ptr ro?
asta in comparatie cu mio |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:31 |