Intrebare: Unde indrept shi eu puntea ?!
![]() ![]() ![]() |
Intrebare: Unde indrept shi eu puntea ?!
SGN_1310 |
![]()
|
||
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe bulevardul timisoara, e un service mare pe langa bcr (un ciclop parca si service fiat). Du-te la aia de la ciclop si vezi ce se poate rezolva (desi, personal cred ca e mai bine sa iei una noua, ca daca sa zicem ca o indreapta aia, tot ramane o zona sensibila predispusa la rupere, sau la rugina -> rupere)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Asa cred si eu. Cumpara una noua ca nu prea cred ca mai iese ceva din asta...si dupa aceea ...manopera la service pentru indreptat - daca o reuseste bine daca nu..... cauciucuri tocite, directie aiurea....ajungi la una noua pina la urma.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Indreapt-o prin schimbare cu una noua, chiar n-are sens sa te apuci sa faci cirpeli d-astea periculoase!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
e mai sigur sa o schimbi ca aia indreptata se poate rupe
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Cred ca aveti dreptate dar 2.500.000 e cam mult.
Fira'ar ai naibi ei cu fiarele lor proaste de tot....piese de origine.... De garantie nu poate fi vb bineinteles. |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Si daca te duci la un service cit crezi ca te ajunge manopera la indreptat? Daca pui demontat - indreptat - montat cred ca tot pe acolo ajungi.... :x si nu ai nici siguranta ca au indreptat-o bine...sau ca nu se rupe vorba lu' Livicu
Da' de ce nu te interesezi pe la dezmembrari...poate gasesti o punte buna pe acolo si o iei mai ieftin |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
are si Slider dreptate, prin dezmembrari poate gasesti o punte de 1300 care sa fie solida
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
Spune'ti'mi o adresa pt dezmebrari. Poate o rezolv asha.
|
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
mai degraba cumpara una dela dezmembrari nu duce mai mult de 500000 mii.chiar daca o andrepti nu cred ca iese perfect.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |