Masina trage usor dreapta
![]() ![]() ![]() |
Masina trage usor dreapta
wwilly |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|||
had3z_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 June 06 ![]() |
salut, am si eu o problema. trage dreapta, dar nu cred ca e din cauza rotilor. in mers, volanul pur si simplu se roteste spre dreapta, cu totul. cand pun frana se vede cel mai bine. daca opresc masina de la 40, volanul meu ajunge din pozitie dreapta undeva la 15-20 grade.
ma gandeam ca ar fi de la placutele de frana, una din ele sa nu franeze bine, dar la fel face si in mers. se simte mult mai putin, dar totusi se simte. are cineva vreo idee de la ce ar putea fi? |
--------------------
nu am
nu am
nici
- dasdf
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate una din placute nu se misca liber acolo si roata merge infranata. Mergi totusi la un test de frane pe stand ca e cam periculos. Daca vrei, poti scoate placutele si verifica uzura neuniforma. Curata bine bine.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Nu mai suspectati directia sau alte cele!!!!
Inversati cauciucurile de pe fata!!! Si gata ....nu mai trage!!!! Treaba nu este valabila la cei cu cauciucuri de iarna...prietenii stiu de ce... |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:19 |