DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "test-drive" Ucigas, Presa asterne tacerea peste un omor

mitch
post 23 May 2005, 21:47
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Ceea ce nu pot intelege eu personal, este atitudinea total neprofesionista a jurnalistilor participanti direct la acest eveniment... ceea ce nu pricep eu este de ce nu au relatat cu lux de amanunte datele acidentului(conditii, vinovat, marca exacta de "Dacie", marca exacta de "VW")... Ori s-or fi gandit si respectivii ziaristi ca daca vorbesc de data aceasta nu vor mai fi invitati la astfel de evenimente; totusi, eu zic ca pierderea a doua vieti e mult mai importanta decat inca, 2-3 "calatorii" de acest gen pe care le-ar mai putea "ciupi" acesti ziaristi.
Deci: Rusine!!!!! domnilor ziaristi.

--------------------
Renault Clio Symbol 1,5 dCI 80 CP
Clio Symbol, Aprilie 2005
1,5 dCi, 80 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 24 May 2005, 20:47
Post #32

Moderator

Incerc sa fiu corect pana la capat si cu toate partile implicate, asa ca trebuie sa spun ca majoritatea ziaristilor care au fost martori la accident (desi putini dintre cei participanti la "raliu" au vazut cu ochii lor accidentul - era imposibil sa se afle toate masinile de test in aceeasi curba in acel moment) erau de la reviste de specialitate, care nu gazduiesc in paginile lor articole despre accidente. Acesti ziaristi trebuie sa primeasca circumstante atenuante. Cei care pot fi acuzati cu tarie sunt ziaristii de specialitate de la televiziuni / ziare nationale (nu cred ca a lipsit vreunul) care consider ca aveau obligatia profesionala de a-si anunta colegii de la stiri / evenimente sa vina sa filmeze / fotografieze urmarile accidentului. Cu totii cred ca ne dam seama ca, relatat corect, un astfel de accident ar fi ajuns in stirile din prime-time la toate televiziunile comerciale din Romania si pe prima pagina a ziarelor nationale. Dar cum acestea sunt institutii comerciale, independenta si corectitudinea sunt conditionate financiar.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
EUROPE_
post 1 Jun 2006, 16:33
Post #33

membru reactiv

From: Craiova

Ma surprind ziaristii prezenti acolo, sa nu publice nimic.
Dupa parerea mea Porsche Germania, ar trebui sa ii concedieze pe toti cei implicati in acel "TEST DRIVE" ( angajatii Porsche Romnia ) inclusiv directorul, pentru ca, intr-un fel a stricat imaginea Porsche, chiar daca automobilele din test au fost VW.
Nu asa se face un Test drive, 190 km/h pe un drum national. Inca o data romani nu sunt bine pregatiti profesional pentru a conduce automobile profesionale wink.gif ( desigur ca nu ma refer la toti ).

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
AMW
post 1 Jun 2006, 16:52
Post #34

Membru autentic

Porsche Romania oricum este egal cu 0 cel putin in ochii mei, ceea ce s-a intamplat in "test drive" este inacceptabil, dar nu uitati traim in Romania unde totul este posibil.

Nu inteleg cum la prima intalnire cu o masina pe care nu ai mai conduso iti alegi un asemenea traseu si incerci sa mergi la limitele de constructie ale masinii...nu sunt un tip fricos dar daca mi-ar da cineva orice masina sa fac ce au facut ei din primii km de condus masina ar trebuii sa ma cantareasca si in aur si poate sa imi goleasca si drumu de trafic si poate nici atunci nu as accepta. Daca conduci masina vreo 2-3 zile inainte iti permiti sa faci cam orice cu ea ca dejea incepi sa o cunosti cum reactioneaza etc.

Niste inconstienti care ar trebui sa infunde puscaria pentru ce au facut si ei si organizatorii "test drive".

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
tonicelli
post 1 Jun 2006, 22:37
Post #35

Membru autentic

From: Valea Jiului

Daca este adevarat nu pot sa zic decât că nu e jenant și nici penibil e JENIBIL sad.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 05:25
Forum Renault