"test-drive" Ucigas, Presa asterne tacerea peste un omor
![]() ![]() ![]() |
"test-drive" Ucigas, Presa asterne tacerea peste un omor
mitch |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 17 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dCI 80 CP Clio Symbol, Aprilie 2005
1,5 dCi, 80 CP |
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Incerc sa fiu corect pana la capat si cu toate partile implicate, asa ca trebuie sa spun ca majoritatea ziaristilor care au fost martori la accident (desi putini dintre cei participanti la "raliu" au vazut cu ochii lor accidentul - era imposibil sa se afle toate masinile de test in aceeasi curba in acel moment) erau de la reviste de specialitate, care nu gazduiesc in paginile lor articole despre accidente. Acesti ziaristi trebuie sa primeasca circumstante atenuante. Cei care pot fi acuzati cu tarie sunt ziaristii de specialitate de la televiziuni / ziare nationale (nu cred ca a lipsit vreunul) care consider ca aveau obligatia profesionala de a-si anunta colegii de la stiri / evenimente sa vina sa filmeze / fotografieze urmarile accidentului. Cu totii cred ca ne dam seama ca, relatat corect, un astfel de accident ar fi ajuns in stirile din prime-time la toate televiziunile comerciale din Romania si pe prima pagina a ziarelor nationale. Dar cum acestea sunt institutii comerciale, independenta si corectitudinea sunt conditionate financiar.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ma surprind ziaristii prezenti acolo, sa nu publice nimic.
Dupa parerea mea Porsche Germania, ar trebui sa ii concedieze pe toti cei implicati in acel "TEST DRIVE" ( angajatii Porsche Romnia ) inclusiv directorul, pentru ca, intr-un fel a stricat imaginea Porsche, chiar daca automobilele din test au fost VW. Nu asa se face un Test drive, 190 km/h pe un drum national. Inca o data romani nu sunt bine pregatiti profesional pentru a conduce automobile profesionale ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Porsche Romania oricum este egal cu 0 cel putin in ochii mei, ceea ce s-a intamplat in "test drive" este inacceptabil, dar nu uitati traim in Romania unde totul este posibil.
Nu inteleg cum la prima intalnire cu o masina pe care nu ai mai conduso iti alegi un asemenea traseu si incerci sa mergi la limitele de constructie ale masinii...nu sunt un tip fricos dar daca mi-ar da cineva orice masina sa fac ce au facut ei din primii km de condus masina ar trebuii sa ma cantareasca si in aur si poate sa imi goleasca si drumu de trafic si poate nici atunci nu as accepta. Daca conduci masina vreo 2-3 zile inainte iti permiti sa faci cam orice cu ea ca dejea incepi sa o cunosti cum reactioneaza etc. Niste inconstienti care ar trebui sa infunde puscaria pentru ce au facut si ei si organizatorii "test drive". |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Daca este adevarat nu pot sa zic decât că nu e jenant și nici penibil e JENIBIL
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:25 |