Revizie de 10.000 la IPSO - tzeapa!
![]() ![]() ![]() |
Revizie de 10.000 la IPSO - tzeapa!
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Care muma?! Ca numai Marty si-a gasit o muma la IPSO, restul numai ciumati
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Si daca port ochelari de vedere ce fac? Nu mai imi iau masina cu airbag. Oricum a mea nu are deci am scapat. Nu mai imi intra cioburi in ochi dar ies prin parbriz, ca nici nu prea am obiceiul sa port centura ca ma deranjeaza ca se freaca de gatul meu de ma inrosesc.
Referitor la service-uri, in afara de CNCD, vad ca exista plangeri cu privire la mai toate service-urile, pe principiul pentru unii muma, pentru altii ciuma. 1) exista 3 solutii: ori ai airbag si porti lentile de contact ![]() ![]() 2) marea majoritate sunt ciuma. am si inteles de ce: in mare toti cei care vorbesc de bine un service nu se refera neaparat la calitatea slujbei ci la faptul ca le-au dat piesa repede, masina inapoi repede, si in marea 95% majoritate a cazurilor au avut reparatii minore / revizii de efectuat. Pe de alta parte cei care au avut treaba pe la: directie (eu si altii), catalizator, scartieturi la roata, placute, etc. (mai toate chestiile importante) au ramas, sau chiar s-au marit dupa, cu problemele pe care le aveau inainte. Explicatia este simpla: cei mai buni mecanici se duc (evident) la service-uri pentru masini calumea, care evident nu se afla pe lista dacia (Com Nico Serv, si altele). Toate hahalerele si maimutzele raman la dacia. Ce naiba jumate din aia care fac geometrii pe la Meridian sunt analfabeti, cum masa interpreteaza ala tabelele cu unghiuri, cifre, grade, radiani, etc? ... Aia nu au citit in viata lor o carte, e si normal sa iti strice mai mult la masina decat sa repare. Iar cel mai important: scopul lor e sa iti ia / sa ia de la Dacia / asigurari banii, nu sa multumeasca clientul. Asa ca recomandarea mea: pe CASCO daca mai aveti dde facut reparatii, bagati tata la orice service NE-autorizat Dacia, ca va faca aia treaba, nu laba cum fac astia. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE 1) exista 3 solutii: ori ai airbag si porti lentile de contact ![]() ![]() Eu as zice ca mai este si o a patra solutie... :wink: Sa nu faci accident si sa nu ai nevoie de airbag... 8) :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE QUOTE 1) exista 3 solutii: ori ai airbag si porti lentile de contact ![]() ![]() Eu as zice ca mai este si o a patra solutie... :wink: Sa nu faci accident si sa nu ai nevoie de airbag... 8) :wink: asta e ceva ce nu mai depinde 100% de tine (de. exemplu poate sa intre un cretin de pe contrasens fix in tine pe DN1!), deci nu este o solutie ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:05 |